HAPPY NEW YEAR


GOTT NYTT ÅR FOLKS!




Alla vet vad som händer på nyårsafton så jag behöver väl knappast skriva nån lång text om de;)
Säger bara ha en riktigt bra nyår så ses vi 2009!

Shape it up




Shear Genius, är lite som Project Runway, man gör sin grej och får utmaningar sen åker en ut varje vecka typ, men den här gången handlar det om frisörer och olika utmaningar!
Det blir riktigt häftiga frisyrer faktiskt! Verkligen värt att kolla på, jag började kolla på det för att sånt här intresserar mig lite och inget av mina andra favoritprogramm gick just nu, men efter ett tag blev jag helt inne i det alltså hi hi ;)

Men nu ska jag vidare till stora huset, se yah puuuss<3


Lördag

Ja ni har redan sett om dagens händelse men mobilen och allt, kul att vakna till det -.- Men men, nu ska jag typ göra mig i ordning för jag tror jag hänger med Patrik hem till han.
Så det finns inte så mycket att tillägga :) Ha en bra lördag helt enkelt :) <3

Gästbloggare : Patrik

Jo hej , inte den vanliga annie som skriver utan hennes (UNDERBARA) pojkvän(a)
Tänkte väll börja skriva om att jag har sovit här sedan i torsdags, och har inte fått allderles för mycket sömn för att en viss någon rör sig mycket så att jag ramlar ur sängen, haha älskar dej ändå^^<3 nej men seriöst nu, jag har faktiskt fått sömn, som i morse.. då var det faktiskt jag som i sömnen råkade spilla ett vattenglas rätt över hela hennes nattygsbord, rätt på hennes mobil och resterande saker som låg där.. KEEP COMN! mobilen gick inte sönder;D Men ändå så efter en stund så vart hon glad på mej ändå, fattar inte hur hon lyckas vara så glad och underbar mot mej hela tiden, men aja she's perfekt! efter att vi tittat lite på tv och tagit det lugnt så gick vi upp för att äta lite ugnsPANGkaka, typ bara jag och danne som inte klagade över konsistensen^^ men jag vart mätt iaf. Och tillslut så är vi nu nere i annies mysiga hus och jag ska ta fyra bussen hemåt.. det är iaf hur underbart som helst att ha annie som min flickvän, hon är sjukt underbar! hon är alltid omtänksam och bryr sig alltid om en liksom, hon gör min dag till det bättre liksom. aja enough sweet talk! älskar iaf dej annie, du är mitt allt ! <33

Mellandagsrea i love too



Så här skulle jag önska det såg ut hemma hos mig men tyvärr, det gör det inte!
Men snart ska jag ut och slänga mig i mellandagsrean så då får vi se vad jag kommer hem med!

I Love hair, makeup and nails



Nu vare så att jag läste nåt jag aldrig tänkt på förut! Att måla naglarna röda under och svarta över! Vilket är Christian Louboutin kännetecken på skor!
Vågar du pröva Christian Louboutin naglar?
Jag känner att jag har modet uppe så så fort jag har sparat ut naglarna lite blir det painting!

Gossip Girl



Yes, big fan of GG' ofc :)

My moves are white



I'm the kind of guy that you ain't ever seen before.
If you want to hit the floor, are you ready for more?
I'm the kind of guy that it ain't easy to forget.
Girl, i'm gonna make you sweat.
Are you ready?
Are you ready for more?

My sunshine

Min lilla sötnos Patrik har migrän så han ligger o sover i mitt rum, tycker så synd om honom, själv har jag aldrig haft migrän!
Jag sitter här i vardagsrummet och kollar på The Hills och sitter med datorn here. Live is goood. At least right now ^^

Ae broken nail



Har precis plockat bort alla mina extensions på naglarna, haha dom började ramla av en efter en och jag orkade inte fortsätta limma på dom igen så nu är dom kooorta!

Snart blir det dags att fixa håret igen, funderar starkt på att avfärga mitt hår och kanske ta ur löshåret? Vad tycker ni?
Inte fint med typ äckelful råttfärgat blont hår vad de e för färg jag nu har haha, men tänkte kanske att man kunde skaffa nån ljusbrun nyans?
I alla fall ljusare ska de bli, jag passar ju i mörkt hår men jag e så trött på de nu, man måste ju få variera sig lite :) det e så kul med förändring!

Jag har ju fixat i ordning all röra i min lilla "lägenhet" som jag har börjat kalla de, det är mer som en lägenhet än ett hus, enplan, 50 kvadratmeter ungefär och mys, så de e ju som en lägenhet.
Tyvärr ligger den lite för off för att kunna ha mycket kompisar och sånt här så ofta, men myskvällar bli det gott om ;) riight?
Kanske kan lägga ut lite bilder sen så ni får se hur jag bor :)
Glöm inte att kommentera, det skulle göra mig jätteglad i kväll!

Blame me

Haha det känns faktiskt som om jag har varit lite dålig på att uppdatera igen, ere så?
Jag ska ta bilder på mina julklappar sen och lägga in så ni ser vad jag har fått, eller så skriver jag bara för er som vill veta söt :)
Hur som helst orkar jag itne med det nu, det får bli lite senare, påminn mig om jag glömmer!



Satt och kollade på Brooke knows best, bara ÄLSKAR det programmet, det är inte lika mycket skit som i The Hills där dom mest tjafsar hela tiden, utan det handlar mer om hennes liv liksom och vad hon gör, och allt verkar vara så jävla kul!
Jämfört med i Hogan knows best där hennes pappa bara förbjuder henne och Nick att göra saker och så får dom bestraffningar, han litar verkligen inte på henne. Där för är det så kul att se skillnaden i det här programmet om bara henne.
Nu börjar The Hills faktiskt.. Litet tag sen jag såg det så ska väll kolla lite ;)
Se yah<3

SONG OF THE DAY:

Celine Dion - O Holy night

Tyckte den passade just nu, natten till juldagen..

Merry Christmas

GOD JUUUUUL PÅ ER ALLA SÖTINGAR, HOPPAS NI HAFT EN UNDERBAR JUL!
skrev ett inlägg tidigare men det publicerades aldrig :/ så nu kommer ett annat ist :)


Dagen före dopparedagen säger vi

Idag har jag och Patrik sovit halva dagen och sen har vi tagit det hyfsat lugnt tills nån halvtimme innan jag skulle dra så jag fick stressa som fan ^^ Ovanligt..
Jag åkte till Täby och fixade lite julklappar ^^ hihi
Kom hem för ett tag sen till min pappa i Vallentuna .. yeah julafton här då..
Snart kommer det gäster så .. ahh det får uppdateras mer då! Haha får se om jag kanske lägger in nån outfit för tomoroow då ^^
Pusskalas på er <3

Keep me warm at night

Du är mitt allt <3


Annie <3 Patrik

Gavin Degraw - In love with a girl

SONG OF THE DAY:
 

Jeff Dunham

Spark of Insanity ikväll på femman kl fem i tio!
Ni vet väl vad som väntar? Bla ashmed the dead terrorist haha, och andra ;)
Förbered er för en kväll fylld av skratt, det missar vi inte!



Haha den e för jävla rolig, skratta så jag fick tårar i ögonen även andra gången jag ser den! Sjukt!

Happie days

I dont give a crap about how it spells;)
Jag vill ha snöö! Och jag ser en snöig film på tv och jag är 100 på att det kommer snöa innan julafton! Wey ^^
Funderar på om jag ska upp och göra peppar kakor med lillebror, han tjatade på mig hela kvällen igår det sötot:)
Men måste verkligen iväg och köpa mer julklappar! Gillar inte att trängas med alla juldesperata människor i köpcentren dagarna inn an jul.. Men man ska ju se det positiva, vad det nu är :)
Jag längtar faktiskt riktigt mycket till julafton, äntligen en gammal vanlig jul hemma hos farmor och farfar med hela släkten, faster, farbror, kusiner & alla verkligen ^^ Tomte och julklappar, massor med mat och julmust!
NAJS haha!

Vad är det du ser mest fram emot med julafton? Släkten, julklappar, maten eller nåt annat?

I like it

We love it!


My hands are cold

Vi tar bara en liten enkel fråga :) Vad betyder en äkta vän för dig?

För mig betyder det att det är någon man kan berätta allt för, spelar ingen roll om det är vilket fint väder det är eller jag mår skit just nu och varför. Man kan dela allt, för personen finns i en hjärta och det är inte alla som får plats där så man måste verkligen ta reda på vilka som är speciella nog att behålla.
varför slösa tid på dom som e falska?
Man ska alltid kunna lita på personen och lita på att personen är ärlig mot en, varför ska man ha vänner som ser ur ett annat perspektiv och se dom ljuga?
När det väl kommer till slutet är det dom äkta som står kvar och stöttar en, dom som har varit ärliga från början av omtanke för dig. Det är en äkta vän.

Idag

Jaa, vaknade upp bredvid den jag älskar mest <3 Morgonen var perfekt, igår städade jag och älsking och fixade till allt i mitt lilla hus, så nu är allt riktigt myys här!
Käkade frukost med mtv i bakrunden och efter ett tag var Patrik tvungen att sticka till bussen för han ska till stan med Jonas :) Julklapp till mig kanske? haha (A)
Själv hade jag tänkt att åka tilll Uppsala men kom på att bussrämsan inhte räcker, to bad! Men ska kanske be Danne skjutsa mig och jag betalar bensinpengarna.. hihi

Rubrik?

Guess whaaaat, nåt av det värsta jag vet är när vissa killar förstör vänskap.
Men nåt jag faktiskt inte upplevt förrän nu är när det faktiskt inte var killens fel att vänskapen tog slut. Visst, han kanske hade en fot med i spelet men i slutet  var det itne hans fel att man inte fortsatte vara vänner.
Och det behöver inte alltid vara vännerna som är dom svarta fåren, tro mig, det känns som om jagb har upplevt allt men helt klart är inte undren över..
Kanske skriver om en speciell person, kanske inte, orkar inte bry mig, skriver ju ur egen livserfarenhet?
Jag pallar inte med att kasta smuts på andra osv så jag låter allt stanna här. För det är inte min grej. Det överlåter jag till dom som gillar't!

Du ska få ett eget inlägg

Postat av: nniL

du finns alltid för mig ? kan nästan inte tro de annie. vet du hur glad jag blev när vi börja prata igen , vet du hur glad jag blev eller ? för med dig har jag alltid haft kul med.. Men sen så förlorar man dig. Ajja , du har gjort ditt val. ska inte besvära dig nå mera, ska låta dig va som du sa? fattar inte vad jag har gjort , men du borde tänka lite på vad du har gjort.. Glöm allt , jag orkar inte. ska inte besvära dig nå mera som du sa idag (Y). hej !

Svar:
jag har funnits där när du valt att dela med dig av saker du mår dåligt av, men jag kan inte tvinga dig att berätta saker liksom? det väljer du själv.
bra att du blev glad, jag försökte iaf.
jag har inte sagt att du ska låta mig va? de skulle jag inte behöva  säga eftersom du redan ignorerar mig totalt i skolan och utanför.
alla tycker att det där bråket var larvigt, visst du tog åt dig men jag sa förlåt? gjort e gjort liksom, vad ska jag göra?


19 december

Jaah, snart äre jul! ;) Sitter här med älsklingen <3
Idag vare sista skoldan och fick faktiskt mycket bättre betyg än jag trodde jag skulle få ! :)
Hade sovit hos Patrik så Carro skulle möta mig som vanligt vid Vallby, men gjorde hon de eller? Haha nej , för hon hade försovit sig så jag fick ringa o väcka henne, hehe som om inte de va perfekt hade sandra också gjort det så vi mötte upp henne på vägen till skolan :)
Efter att vi hämtat betygen åkte jag och Sandra till Norrtälje ^^ Julshopping o lite sånt då:)
Där träffade vi Carro och Marcus också men dom åkte inte samma buss som oss hem för dom ville väl vara lite private ..


Orkar inte skriva mer nu men imorn blir det in till stan och kolla på julshow typ :)
Pusshej

You wanna be on top?

GLÖM ATT DU KÄNDE MIG, GLÖM ALLT.
Jag trodde du var värd mer.

17/12

A mysterius disapeeeearing! Undrar ni var jag var? Haha

16/12

Åkte till Sthlm med niorna.. Vi gick på Halwynska museet och sen fick vi julshoppa lite.. Som vanlgit hittade jag inga julklappar men köpte ett par snygga örhängen från Gina :) Guldiga ringar med en stor pärlemoboll på ^^
Jag lyckades också smälla i mig en Big tasty meny på 10 min! Men slå de om ni kan? HAHA

Efter det åkte jag, Jannice och Carro till Täby centrum, mer julklappsletande hah, undra hur mycket Carro spenderade den dagen, hon hade typ tusen kassar när dagen var över ;)
Där köpte jah ett till par örhängen på guldfynd eftersom jag inte hade använt mitt presentkort där än, ett par jättesöt silvriga bollar som typ ser lite stålborstade ut :) Get it?? Och en mascara :)


På bussen hem övertalade Carro mig att åka hem till Patrik för hon hade typ en lösning på alla mina problem varför ja INTE kunde åka dit hihi^^ Han blev jätteglad § Sov där till idag :) (17/12)

Lördag

NUu är det löördag och jag sitter hos Melody, tänkte att jag skulle uppdatera lite så ni vet var jag är :)
Just nu är jag i Väääsby :)
Jag åkte hit i morse o mötte emma och melody på station vid ett ungefär och vi åkte in till stockholm, vi gick runt och kollade i affärer och käka på taco bar typ^^ de va mys ^^ <3
Vi gick runt lite i väsby också, träffa Sanna också:)
Tagit massa kort så kanske lägger in några sen ;) ska gå nu , ses puuuuuuuus

Onsdag

Jag vet inte varför jag har fått för mig att det är torsdag? Alla har sagt till mig flera gånger att det är onsdag men jag fortsätter tro att det är fredag imorron haha!
Linn kände att hon hade för ont i huvudet så hon tänkte åka hem, då tänkte jag perfa! Jag ska ändå hem nu så då kunde ju jag åka med henne till norttälje, dricka oboy o kolla på nån film tills Patrik slutar:D men nej för då får jag inte komma för hennes mamma -.- But thats the life..
Nu e jag hemma iaf, inte nog med att man blev förbikörd av en lastbil på vägen hem, jag blev det av 2! Så blev helt dyngsur om benen och jag som hade strumpbyxor, FYFAN vad kallt det blir!
Ska nog åka till Patrik och sova där inatt :) Nu blir jag borttvingad från datan här.. Hej då :)

Tell me what I got?

Jag vill kunna le, vara lycklig och kunna kalla mig söt?
Helt ärligt så är jag nog avundsjuk på vissa som bara kan le och vara sig själva och bli bra på kort och se bra ut genom deras utstråling, dom e inte perfekta? Men dom ser perfekta ut genom deras självkänsla och utstrålning.
Vet ni vad jag menar?
Alla bara går på lalala du e visst söt och så vidare, men man måste ju kunna känna sig det också? Jag kunde säga förr i tiden att jag var söt eller att jag hade söta fingrar ( melody & cilla kommer nog ihåg de) hah.. Men de e inte så längre, vet inte vad som hände :(
Ska nog önska mig lite självkänsla och utstrålning i julklapp av tomten och se om jag får de:) Vad tror ni?
Will it work?
Nejmen jag kan iaf ge mig fan på att vara jag, inte låta mig tyngas ned av något bara vara MIG! Så ska de va!
Och jag ska börja från och med .. imorgon.. Haha nej jag skoja :) Nu såklart :)<33
Whaat du yu thiiink?

BLÖT PUSS!

Vet inte vad jag ska ha för rubrik idag

Jaani, idag har det inte hänt så värst mycket hah :)
Hela dagen har jag längtat efter min älskling Patrik <3 Var med han igår men det räääcker inte ^^ Vill bara vara med han hela tiiden you know, som när man är RIKTIGT KÄR! O så här kär vet jag inte om jag varit.. men men. :)<3 Han e underbar ska ni veta :)

Klarade av två prov idag :) Matten gick väl sådär och engelskan gick rätt bra faktiskt! Får se vad resultaten blir :)
Men fortfarande kan jag inte bestämma mig för vad jag ska bli! Stylist eller inredningsdesigner?? Hallå hjääälp :)



På hemvägen köpte jag en Toffifi^^ Så otroligt goda, bara smälter i munnen, så jag tänkte att när det blir dags ska jag ta fram dom, värma nåra lussebullar, göra varm choklad och bara dräggla framför Ugly Betty och Despo, kan man fira på nåt bättre sätt att man inte behöver plugga för en kvälls skull?
Känns som om jag har pluggat konstant ända sen jag kom tillbaka till skolan liksom, MEN , nu har jag bara två prov kvar den här terminen, sen är det LOOOV! Och tack fan för det :)


Rubrik?

Ja idag har det inte blivit mycket skrivande.. Sista timmen i skolan fick jag hål så drog hem,mamma hade bakat lussebullar så fikade och kollade på film medhenne ;)
Sen prata jag lite med Mikis och samtidigt kom Patrik hit, sötnöten som ja inte träffat på hela helgen .§
Vi kollade på Good luck Chuck haha,you know wich?
O gjorde lite allt möjligt :P
Saknar honom så fast han baraåkte för 2 timmar sen.. Jag pluggade lite occh sen  blev jag så trött så satte på filmen Griffin and Phoenix :) Sorglig men söt film :)
Planerna för helgen blirr kanske mys/filmkväll med Linn och lördan kanske julshow i Philadephiakyrkan :) Min farbrors sambo kommer vara med och sjunga och Martin stenmark kommwe också va där, hoppas bara det finns biljetter kvar!
Men nu ska det bli såå skönt att sova, mindre skönt att vakna upp till 2 prov imoron -.- Men god natt med er §

Spricker

Jag spricker snart, allt e för mycket helt plötsligt,  sitter på så mycket skvaller, så mycket hett skvaller ;) så jag tror jag spricker! MEN, det kommer inte ut ur min mun inte!
Hihi så ni får vara nyfikna ^^
Skönigt va?

Imorgon är det måndag och jag börjar inte förrän 20 över 11.. De e najs;)
Äntligen typ blivit vän med Linn igen, det känns ju ganska skönt, tycker lite synd om henne bara för hon har det itne så lätt just nu men jag finns alltid där för henne, de e ju så med vänner, right?
Ska träffa Patrik imorn också, DE har jag längtat efter, itne träffat han på hela helgen! ddet e sjunde idag, den nittonde slutar skolan och på vinterlovet ska Patrik komma och BO hos mig :)
Blir itne de myyys? Hur mysigt får det egentligen bli på julen? Hoppas det blir som jag hoppas!

Söndag

Jaa de är söndag.. Dom flesta jag känner ligger och sover nu efter en tuff lördagnatt men jag sitter här, pigg och upp med tuppen! Eller nej.. det gör jag inte, jag sitter här ganska sliten, ofixad och jävligt trött faktiskt.
Men så blir det när man blir väckt tidigt som fan för att hela familjen ska sitta och äta gröt tillsammans den 2a advent, för ja idag är det andra advent faktiskt!
BARA 2 VECKOR KVAR TILL JUL!
Vid två ska jag iväg och fira min farbror som fyller år. Och sen när vi kommer hem ska vi julbaka! Typ knäck och sånt alltså, och ett par kakor jag har längtat ihjäl mig efter, det är hasselnötter som man häller smält choklad över och låter det stelna, så hiiiimmelsk gott :) Pröva, bara att köpa färdiga hasselnötter och blockchoklad i affären:) <3
Jag har längtat så mycket efter min Patrik så jag tror till och med han var med i min dröm inatt! Men fråga mig inte vad jag drömde, drömde typ tusen olika drömmar och kommer inte ihåg nån av dom! Haha.
Men det var de.. Ha en kul 2a advent, vi ses på måndag igen:)

Pink - Sober

SONG OF THE DAY:


-


I wanna hold em' like they do in Texas Plays
Fold em' let em' hit me raise it baby stay with me (I love it)
Luck and intuition play the cards with Spades to start
And after he's been hooked I'll play the one that's on his heart

Hey lady



Är helt förälskad i hennes hår! Haha o älskar hennes stil, enligt mig e hon helt grym!
Men det är inte därför hon e känd ;) Se, lyssna och njut:)

Fredag

Är hos Pappa i helgen så kommer va lite off.. Men nästa helg så :D <3333

Eftermiddag onsdag

Alltså det känns inte som om det är onsdag idag! Och nu har mina  naglar blivit så långa så de blir svårt att stava här haha, lite stolt efterssom att det faktiskt är mina riktiga naglar ;)
Morgondagens planer är att åka till stan med Patrik, han ska köpa nya skor :)

Onsdag

Igår var jag med Carro, vi drog o svulla i oss pizza o pommes haha, sen mötte vi Patrik och jag åkte hem till han :)
Sov där och har haft sovmorgon idag så jävla skönt! Sov till typ halv elva, min buss går vid tolv så ska strax dra :)
Ska på syomöte i skolan o sen hem :) Vad ska man göra hemma sen då? Bra fråga :) I dont know!
Men glad e jag iaf nu hihi^^
Puss på er, de ba de ja skulle säga, o kommentera lite sötnosar!<3

Jag vet inte?

Nu är det så att jag är sjukt trött på alla killar som inte vet vad fan dom leker med!! Typ som tjejers känslor!
Nu gäller det såklart inte alla killar, men jag tycker att det finns ovanlgit mycket skitstövlar just nu som bara förstör för mina vänner.. Det är klart att när man älskar nån så är deet inte bara att , stopp sluta liksom. Det tar tid att inse att man förändras, att man itne har några vänner kvar, att man inte mår så bra egentligen och blir sårad gång på gång.
Jag vill inte se mina nära vänner förvandlas till det.
Jag bryr mig för mycket för att inte reagera.
Jag vill ha ett slut på det här och få tillbaka vännen jag en gång hade, för nu är jag den enda hon har kvar.. Sorgligt.
Kunde inte somna igår för att jag var så förbannad och låg och tänkte på alla killar som håller på med det här, och jag ser fler och fler vänner dras in i det.
Vissa hittar hur underbara killar som helst, och jag e hur lycklig som helst för deras skull :) Men dom andra, dom där få som ingen riktigt ser vad som händer, där alla försöker varna men dom ser inte riktigt vart dom går.
Jag tycker synd om er tjejer, ni måste lära er och se skillnad. Jag vet hur det är, och jag lär mig av andras misstag också.  Det borde ni göra med. För er egen skull, tänkt på de iaf..

Måndag

Idag fick jag sovmorgon så jag sov ända till halv tio, klockan 11 gick min buss till skolan så de va sköööönigt.
Kommer få så lång sovmorgon på måndagarna resten av hela terminen så hade bara 3 lektioner idaag najs :D
Idag på spanskan fick jag jättebra omdöme av min lärare, hon sa att jag var jätteduktig och ambitiös och inte tappat nåt även fast jag varit borta i nästan tre veckor! Klart som fan man blir glad, eller hur? :D

Var med Carro idag, hon var helt ensam i sin klass för både Jannice och Jennifer var borta o Hanna har ju bytt skola :/ oh jag va ensam för Sandra var sjuuk, bli friska nu :) <3 Vi hade iaf kuuligt, vi som va typ hela tiden förut och sen har vi bara glidit ifrån varandra konstigt nog? :/ Så vi hade hur mycket som helst att prata om :)  Bara tvungen att lägga upp en gammal bild på henne^^


Tack gumman för att du alltid finns där när man behöver nån<3