RIGHT INTO MY HEART



Open up my mind with these spoken words, 
Let this music heal like an
overture, 
She\'s the only one, one, one, yeah, 
And so I roll with her,
ooh, 
That\'s how it\'s supposed to be, 
Living life with loved ones close to
me, 
Shh, ahh, this is the remedy, 
And I got the recipe, I don\'t need no
Hennessy, 
Yeah, it\'s been three years now, 
Haven\'t had a drink and I\'m starting to
see clear now, 
I\'m putting all my fears down, 
I can hear the cheers
now, 
Seeing peace signs when I look around, 

Hey, young homie what you tripping
on
Looking at life, like how did I get it wrong, 
Life\'s too short, gotta live it
long, 
To my brothers and sisters when will we get along, 
Hey, big homie what you
tripping on, 
What you really tripping on, 
Life\'s too short, gotta live it
long, 
To my brothers and sisters when will we get along
Give peace to the war in the
streets, 
Give peace to the eve of the creeps, yeah, 
I just ride, put my hand to the
sky, 
Live life like I\'m never gon\' die, 
See we be fighting and fussing over
nothing, 
So much destruction, looking upwards, 
Combusting like nothing, now
listen, 
It takes an education, to change your reputation, 
From bad to good, your even
better now your elevating, 
They be singing, family singing, everybody\'s chilling, 
Not
gonna stop this, living on the feeling, 
Man this is the real thing, tell me can you feel
me, 
Wait until they drop this, dancing on the ceiling, 

Hey, young homie what you
tripping on
Looking at life, like how did I get it wrong, 
Life\'s too short, gotta live
it long, 
To my brothers and sisters when will we get along, 
Hey, big homie what you
tripping on, 
What you really tripping on, 
Life\'s too short, gotta live it
long, 
To my brothers and sisters when will we get along

ÄLSKAR HENNE


Så där hör ni.

SCARY NIGHT PÅ WHITECLUB IGÅR















Behöver jag säga att gårkvällen var lyckad? Bästa kvällen på Whiteclub ever! Kvällen började med en liten private-tour av Eddie som visade runt oss på hela klubben och delen som inte var öppen än, sedan blev det loungen följt av härligt sällskap, partybaren, stora dansgolvet och mycket dans, dans, dans. Överallt. Även i dj'båset. Jag skryter inte. Försöker bara förklara hur awesome min kväll verkligen var. Men det går ändå inte att förklara, den måste upplevas. Och om inte annat så säger en bild mer än tusen ord. Och idag får jag sota för det. Tjing!

SPELAS JUST NU



Känner hälften stress, hälften prestationsångest med plugget och 25% eller... snarare 79 procentig totaltfuckingslut-trötthet just nu. Men sömn är överskattat var det ju, så det är bara bita ihop, sätta på en skön låt och betala någon att skrämma en var femte minut så är chansen rätt stor att allting kommer lösa sig! Wish me luck! Bilder från tisdag-onsdag kommer senare för jag är som sagt alldeles för totaltfuckingsömnlöstrött just nu :) Puss

VIP-KVÄLL PÅ FORUM IMORGON


(Ni får ursäkta den dåliga cambilden)

Imorgon blir det troligvis en runda förbi Forumgallerians Vipkväll! Eric Amarillo kommer och uppträder och det ska bjudas på onyttigheter så det är klart att det är där jag kommer befinna mig imorgon! ;)

WHITECLUB I LÖRDAGS





I lördags var det MMA-gala i Uppsala så vi tänkte att det var en utmärkt kväll för att ge oss ut på Whiteclub, och vi hade rätt! Mycket människor och mycket skoj!

VI FIRADE NORA I HELGEN!


18åringen som fyllde år!




En Lamborgini med diamantörhängen. Not bad. Not bad at all.



Ljusrosa specialbeställd prinsesstårta på en rockbar. Ja det finns en första gång för allt! För övrigt kan jag verkligen rekommendera New York köttet på Bullit där vi åt. Sjukt gott och prisvärt!

LAUGHED MY ASS OFF!



"What did your vagina do to deserve this abuse?"

7 ELEVEN AT ARLANDA

 

Vad är det med bussar och deras hobby att alltid göra livet surt för mig? Nog fan ska dom alltid hitta ett sätt att ställa till det. Åka ifrån en, vara tidiga, vara sena, vara inställda. Och dom samarbetar gärna med tåg. Någonsin hört talas om lövhalka, personalbrist, vagnsbrist, korttåg, förseningar? Det finns inga ord som räcker för vad jag tycker om kommunal trafik. Strandad på Arlanda i 2 timmar om det kan ge er en ledtråd till mitt mood atm.

 

 


LILL-LÖRDAGEN PÅ WHITECLUB












Igår var det dags för Whiteclub att visa vad dom gick för! Kvällen spenderades med mycket trevliga människor (de flesta från GUC såklart) som gjorde klubben otroligt osäker och rolig. En kväll att glömma for sure, och en video vi definitivt kommer ha svårt att hålla hemlig. Inga tvivel om att vi kommer görat igen! Nästa gång ännu bättre ;)

TESTING

2 sådana här påsar fick jag med mig hem sist från CityGross så nu tänkte jag att det var dags att testa dom! Det är smoothiepåsar, i en sån här påse finns 3 färdiga portionspåsar med frukt&bär redo att mixas! Man får även med sig 2 små påsar med ingefära och mint :) Efter försök 1 nu då så räckte det till och med till ett frukostglas som står och väntar på mig i kylen. Fräsht och gott!

VAD HÄNDE MED BLOGGLUSTEN?

Jo den försvann i takt med att meny-baren i blogg.se försvann! Så himla jobbigt att lägga in bilder som det ser ut nu. Ogillas! Funderar faktiskt till och med på att byta domän nu, någon som har ett bra tips?

DAGENS VISDOMSORD:


FINALLY!

Jag har varit utan internet i två dagar och det tär jag svär! Utan tv och utan internet, hur klarar man sig då om man bor på landet? Ja, nödraketen har väl bestått av iPaden med mobilt internet då men hur roligt är det då på en skala? Ja har överlevt iaf :) Och det tänkte jag visa genom att uppdatera lite och kanske äntligen slänga in dom där Leksandbilderna jag lovat. Men först: Käk! :)

HATTIFNATT

Expo. Det spåårar uuur!


IMORGON LOVAR JAG

Imorgon lovar jag att det kommer in bilder från Leksand, njut av denna sålänge!

NÄR HÖSTEN KOMMER

Så börjar jag känna suget efter en sån här... Hur mys!? Fick lite mersmak för Onepiece efter att ha skuttat runt i Ellans chockrosa, så detta står nu alltså på min önskelista :) Så att alla vet. (Till jul då)

HUR BLEV KLOCKAN SÅ SENT?

Nu är jag tryggt hemkommen efter en lång och galen helg i Leksand! Långhelgen började redan i torsdags med Release Fall på Bj och sedan åkte alla tjejerna till Leksand på fredagen och nu är jag hemma. Pasta Carbonara står och kokar på spisen och snart ska jag rulla igång senaste avsnittet av Svenska hollywoodfruar. Mjao. Bilder lär komma, var så säkra ;)