GOD MORGON ALLA

Jag vaknade precis, gud vad skönt att vara ledig. Och så är det ju valborg idag. Kommer förhoppningsvis bli en kul dag. Planerna är att första hjälpa min familj med middagen för vi ska äta finmiddag och grilla lite hade vi tänkt, själv har jag hand om förrätten som ska bli italian mix-sallad med grillad halloumiost och citronolja! Efter middagen ska jag och Patrik ge oss iväg till Rimbo för att möta upp Issa, Daniel och Mikkis för att se på brasan. Det är inget valborg utan en brasa! Sedan får vi se vart kvällen tar oss.

BILJETTER - CHECK!



Jag har glömt berätta! Flyget till denna fantastiska plats är nu bokat, så gissa vad? Den 29 maj åker vi och kommer inte tillbaka förräns i slutet av juni. Isn't that wonderful?


GK TIME

Grafiskt kommunikation, tummen upp för de! Jag blev precis klar med min affischserie och jag har fotat hur dom blev så det lägger jag upp senare, håll utkik.

GOD MORGON

Om 4 minuter börjar min första lektion för dagen. Samhäll. Faktiskt så tycker jag att det ska bli intressant för vi håller på med privatekonomi just nu och jag finner det väldigt kul faktiskt haha. Efter det blir det lite grafisk kommunikation, hurrey och sedan form. Ush.
Nu måste jag vidare, kram kram.

BACK ON TRACK

                  



Blev inget bloggande igår, hemskt ledsen för de! Igår kom Patrik hit för vi skulle plugga tillsammans och det gjorde vi ända tills Ugly Betty började och följdes upp utav Desperate Housewifes som följdes av Cougar Town. Så yeah. That's what I was doing.

Idag är jag på så bra humör, började dagen med nationellt prov, eng A, inte så svårt. Sen grafisk illustration och sedan matte. Efter skolan blev det en sväng på stan med Issa och Behtash. Nu är jag hemma med Kathi och jag är så glad så glad. Ser verkligen fram emot Valborg. Kommer bli urmysigt!


GOOD NIGHT - SLEEP TIGHT



Inte mycket bloggande idag inte. Men det tar jag igen. Idag har jag varit i skolan nästan hela dagen och när jag kom hem hade Kathi redan kommit! Så vi satt och prata en bra stund om allt hon varit med om i Tyskland under helgen och allt jag gjort och allt som ska hända snart. Kathi, som e så retsam har köpt en födelsedagspresent till mig medans hon var i Tyskland, dum som hon är går hon och hämtar paketet och viftar med det framför näsan på mig innan hon springer iväg in med det i sitt rum igen! Åh, det kommer från Swarovski! Undrar vad det kan vara.. Två veckor kvar tills jag får öppna det. Åh, nu längtar jag verkligen efter min födelsedag..

SOMETIMES YOU NEED TO



Städning är inte alltid kul, men när allt är rent och fräsht runtomkring en så känner man sig så jäkla duktig. Jag har både rensat undan, dammsugit hela huset och sorterad modemagasin. Även bytt glödlampa i en lampa för att sen tyvärr få se att de är själva lampan i sig som är sönder. Men jaja, det finns nya att köpa!
Anledning till att jag faktiskt var så här duktig för en gångs skull är att Kathi kommer hem från Tyskland imorgon och jag tänkte överraska henne med ett fint hus. Sen hade jag Britney Spears i högtalarna som push. Hjälpte faktiskt!

Puss & Gonatt


CLUESLESS



Patrik har åkte hem nu, han har varit här hela helgen och vi har haft massor med kvalitetstid tillsammans. Som filmkvällar, promenader i solskenet och baka och laga mat tillsammans. Bara sånna enkla grejer kan vara så kul!
     Men nu när jag är ensam så tänkte jag sätta på en bra film och titta på, en riktigt tjejig film liksom, men hittar ingen. Är det någon som vet en bra film man kan se? Jag är helt clueless...


CRAZY M. ISSA




Missade bussen, vad gör man?


BACK IN SCHOOL

Hade en morgonlektion med Bitten, fortsättning på Bobby alltså! Grafisk illustation. Issapissa som kom senare åkte jag och mötte i stan där vi gick runt och hade chilltime. Riktigt najs i det fina vädret och glajjor fixade vi också båda två!
Nu blir det mer skola och sedan hem för att träffa Patrik som ska bo hos mig i helgen. <3

HOME


NY KJOL



BIK BOK, 200 kr.
Mycket finare än på bilden ;)


BOBBY SOM KLIPPDOCKA


Det väldigt snygga (totalt misslyckade) magrutsförsöket.
Issa tyckte dom såg ut som en bokhylla. Jag vägrar hålla med!

Det var ju inte överdrivet kul när inte ens Bitten (grafisk illustrationsläraren) kunde hålla sig för skratt.

Första tröjan avklarad.

So far, so good. Passar nästan perfekt.

And woajla, eller nåt..

I skolan håller vi nu på med att göra klippdockor. Alltså nej, vi ska inte sitta och klippa ut och leka med dom men vi ska skissa personen och sedan teckna den i Illustrator. Sedan ska vi göra kläder som antingen man tycker passar, eller så går man helt wild and crazy! Jag har inte riktigt gått så wild and crazy med den här tröjan som ni ser, men det var också min första, så I'm Happy! Vad tycker ni, är det lite likt Bobby? Här har jag ju då inte gjort hans hår än så ni får väl tänka er honom flintskallig. Och om ni undrar hur det blev med magrutorna har han ett nytt fint par nu som faktiskt inte ser ut som någon bokhylla!


SUSHI HISS ELLER DISS?



Jag fick se att det finns ett sushiställe inne i nya stationen i Uppsala och jag bara älskade designen och interiören. Om dom inte lockar folk genom sushin så är det definitivt genom hela strukturen. Ser riktigt fräsht och modernt ut. Så jag som fortfarande är en sushi-oskuld beslutade mig för att detta ställe ska få ta den! Som om det inte kunde bli bättre såg jag också att dom hade ett erbjudande fram till den 24 (bara 3 dagar kvar), att man kan få smaka 4 bitar sushi för bara 39 kr, det är ju mindre än 10 kr för varje bit? Då ingår det lax, räka, avokado och rulle! Dags att bli av med oskulden haha!


HOHO

Provet idag gick bättre än väntat, kommer nog få G i alla fall! Om det går så bra utan att plugga måste jag ha slösat en jäävla massa tid på onödigt pluggande på alla andra prov. Hm.
    Jag hann med en tidigare buss och skulle hem till Patrik, men sen visade det sig att Tina var sjuk (patriks mamma) så det gick inte. Då åkte jag hem och tog en dusch och nu är Patrik på väg till mig istället. Mys mys mys! Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta ett nudelpaket eller om jag ska vänta på middagen.. Tror jag väntar tills Patrik kommer och sen kan jag göra nudlar till både han och mig!


Under kvällen kommer jag också slänga in lite bilder på IllustratorBobby som jag har arbetat med i skolan så håll utkik!

MAYBE WHO KNOWS





Idag var jag med Patrik och efter det blev det plugg! Nu så går det däremot så jävla dåligt med matten och motivationen att jag är osäker på G imorgon. Japp, prov imorgon! Isn't that just great?


RESUMÉ

Som alltid, dålig uppdatering på helgen men kör en liten resumé nu istället. Igår var det tjejmiddag i Norrtälje och jag kan väl ärligt säga att det inte blev riktigt som jag hade tänkt mig. Kathi kom och hämtade upp mig snäll som hon var och vi var hemma runt 1 då vi fick sova våra få timmar innan vi skulle upp igen klockan 7. Vad vi skulle göra så tidigt var att åka till Kallhäll Sporthall och vad vi gjorde där, det får ni titta in imorgon och se!
Nu ska jag ta och dra mig tillbaka och lämna stressen till imorgon, man kan inte vara på topp jämt!

THIS IS WHAT IT WAS



Dessa är de nyaste tillskotteten i min skosamling, vad tycks?


WHAT CAN IT BE?



Var ju och fikade med papsen i onsdags och eftersom jag har haft en sån pluggvecka har jag inte haft tid att säga att jag fick med mig någonting hem! Denna lilla box var vad som tillkom till min samling.


HERRE MIN GUD

DET ÄR FREDAG! Och nu är jag så glad för det att det antagligen inte blir så mycket bloggande idag. Men imorgon, då lovar jag att blogga lite extra! Nu ska jag återgå till min härliga myskväll här hemma med Patrik och Kathi.

Imorgon kväll blir tjejmiddag med några av de här tjejerna!


WHATS HAPPEND?



Var har jag varit? Varför bloggar jag inte? Jag har svaret!
Jag har varit BEGRAVD i plugg. Jag skojar inte. Hela veckan.

Men imorgon blir det andra bullar, jag ska träffa Patrik och vad vi gör får vi se. Om vi tar en fika eller om det blir en hemmakväll. Jag har ju faktiskt inte träffat han på hela veckan bara pga mitt jäkla plugg. mycket har jag haft den här veckan. Hoppas verkligen att ingen annan har så, för jag är helt slut. Man blir helt utmattad av studier när man pluggar hela tiden. Det blir liksom ingen paus mellan skolan och hemma, det bli liksom bara några timmars sova sen är det bara att köra igång igen. Tufft.


I SKOLAN

Har precis kommit tillbaka till skolan efter stavgångspromenad ute i det härliga vädret. Märks verkligen att sommaren är på väg! Var en riktigt skön början på skoldagen, ute och gå och med musik i öronen och prata med Issa.
Nu är det dags för grafiskt illustation med Bitten, jag ska fortsätta på min Bobby-klippdocka.

SUNSHINEDAY


Det är sol, skolan har slutat för dagen och var hittar man mig och Issa? På pressbyrån såklart.
Vi firade det fina vädret med glass!


I SKOLAN

Snart börjar min mattelektion så har några minuter att peta in ett inlägg på. Efter lektionen ser det ut som att det blir en tur på stan med Issa, det blir mot godisaffären vid Stadshuset. Jag är sjukt sugen på glass!

I WANT ONE


GIVE ME ONE! IT'S TOO CUTE.


THIS IS ..


..A LITTLE MORE HAPPY PICTURE.. than I feel right now.

Fyfan för måndagar. Det är allt jag säger.


FAKE FAKE FAKE



Precis fixat naglarna, lösnaglar från Depend. Sitter riktigt fint! Puss puss


KATHIS OCH MIN HEMLIGA UTFLYKT


Blev av till detta stället!













Väl spenderad tid. Enligt oss. Återvände 45 min senare än planerat, men klarade oss utan p-bot!


SÅ HÄR BLEV LINNS HÅR



Jag och Patrik åkte ju till Norrtälje i veckan för jag skulle färga Linns hår, detta är resultatet. I det här ljuset ser det ut som en mer rödbrun nyans men håret fick mer den mörka tonen man ser längre ner på bilden. Riktigt fint blev det och Linn passade verkligen i den färgen.


GUESS WHERE


Igår kväll åkte jag och Kathi på en impulsutflykt. Nyfikna på vart? Bilder kommer..

 


CUT CUT

Nu är håret klippt! Glömde ta en "före" bild så tror jag struntar i "efterbild" också. Ni får helt enkelt ta och se sen! Sanna som var här och klippte mig är jätteduktig, jag klippte mig alltid hos henne medans hon höll på och utbilda sig till frisör men sen när hon började jobba på Östermalm blev det lite långt att åka. Nu kom istället hon hit och med sig tog hon också min syster Michaela, Malin, lilla söta Vanessa och Sussie!
Mys pys och kladdakaka.

LAUGH



Patrik länkade den här till mig på fb, så himla kul!


KIMBERLY WYATT EX PUSSY



Kolla inte på videon, lyssna på låten istället, den är bättre.


FRIDAY AWAY

Efter att ha vaknat upp hos Linn och ätit frukost med henne tog jag och Patrik bussen hem till mig. Där fick jag packa lite nya saker och sen for vi iväg till bussen igen. Denna gång mot Liesta. Så hemma hos Patrik sitter jag nu då. Han håller på och städar och jag sitter i hans säng med datorn. Prima skinka! Nudlar blev det till middag för min del så nu e jag go och gla och Patrik mutar mig med choklá! Hehe..

 


MOT NORRTÄLJE



Snart blir det blir det bussen mot Norrtälje där vi ska möta min gamla vän Linn för jag ska färga hennes hår!


GÄSTBLOGGARE: PATRIK


Kiss kiss?

Ja, nu har jag fått mej tiden och framfoten i blogg "världen". Det var väl en spännande.. grej!
Ja det får vi väl tro hur mycket vi vill om, men detta är ändå ett gästinlägg.. Så något vettigt måste jag ju skriva.
Om ni inte redan förstått så är det den omtalade, oändligt legendariska Patrik som skriver.
Just nu har vi lov, det vill säga.. Att jag och annie kan träffas oftare, vilket faktiskt är en bra sak. Jag menar, hon studerar i uppsala och jag framför mina belysade kunskaper i norrtälje. VILKET kan vara ett plus, man saknar varandra mer. Right?

Aja väldigt intressant det här börjar.. Nu tänkte jag komma till sak, och saken är den att jag är hyfsat trött! Jag, issa och annie var vakna till, ja.. runt 5 i morse? så att man kan ju säga att jag är skapligt trött. Fast det ska jag inte låta gå ut på mitt sociala liv, för NU ska vi till Linn och det ska bli niiiiiiice.. Ja, även fast Annie ska färga Linns hår. Var ju ett tag sen man träffade henne, hon er snel!

shurdu, hest mot indangrupp!


BANANAS



Min andra bananhalva kom hit igår och hon, jag och Patrik hade en ganska galen chillkväll där vi såg bl.a The unborn och Prinsessan och Grodan. Ni kan ju gissa vilken jag ville se;)
Prinsessan och Grodan såklart!


KNOW WHAT



Ni som undrade vad jag gjorde i Rimbo igår. Jag gjorde nåt jag inte gjort på vääldigt länge!
Kan ni gissa vad haha? Jag köpte chips! Och fyfan vad najs det var.


Min och Patriks favoritchips.


EN SNABBIS



Till Rimbo.. Varför får ni se sen!


FÄRGNINGSDAX


Nu är det dags för att få lite färg på ögonfransarna igen. Det var ett tag sen nu. Jag gör det på mig själv, ett öga i taget och jag använder mig av Depends färgningskit. Jag började färga ögonfransar för väldigt längesen, men sen hade jag också praktik på en skönhetssalong så nu kan jag verkligen säga att jag kan det här. Både ögonfransar och ögonbryn är nemas problemas. Numera är jag ju blond så det blir bara fransarna som färgas. Får se om jag fotar resultatet senare och lägger upp.

A NEW DAY



En ny dag och nya planer. Ikväll kommer antagligen Issa hit för en chillkväll, får se om vi drar hit någon annan också. Det kommer bli riktigt najs. Fram tills dess vet jag dessvärre inte riktigt vad jag ska göra. Gym, spa eller Meddo? Kanske helt enkelt stannar hemma och bakar chokladbollar hihi. Nu ska jag och Patrik se till att få i oss lite mat, vi vaknade ju faktiskt precis!


LYS UPP DAGEN, VAD HÄNDER IKVÄLL?


OJOJ


Igår blev det en kort bloggpaus, inte alls planerat! Men gårdagen var inte så lyckad ändå. Kvällen slutade i alla fall bra, hembakad pizza och Legally Blond på tv.
Nu blir det dags för frukost/lunch med Patrik så vi hörs senare och så får vi se vad dagen bjuder på. Denna bild togs förresten från den otroligt sköna påskpromenaden i solen i lördags.
Nu, puss på er.


I SURVIVED - ROMME ALPIN




Jag & Lillebror Robin

Det är också troligt att det kommer in fler bilder från idag men det får vi se en annan dag!


BUMMER

Hinner inte lägga in bilderna idag.. och troligtvis inte imorgon heller eftersom jag troligtvis kommer tillbringa återstoden av mitt liv i skidbacken innan jag troligtvis DÖR.
Kul va? Så vi får se om det blir några fler inlägg eller om detta blir det sista i min livshistoria.

PS! Om jag nu skulle dö vill jag bara säga att Patrik älskar mig i alla fall.. Tur de!

PÅSKAFTON

Tänkte börja med att önska alla Glad Påsk! Jag och Patrik fick sovmorgon idag i alla fall och till frukost blev det påsklunch med alla tänkbara tillbehör. Klaga gör man inte. Efter det tog hela familjen en långpromenad ute i det fina vädret och det blev många fina bilder tagna som jag kommer lägga in sen. Testade kameran på min nya mobil för batteriet i min riktiga kamera dog, men mobilbilderna visade sig bli mycket finare och fångade ljuset helt annorlunda så det ska bli kul att lägga in dem sen.

Mer uppdatering sker later!

FRIDAY NIGHT



Familjemiddag, alltid lika trevligt. Eller? Denna gång i Vallentuna med andra familjen.
Haha, jag och Patrik är redan trötta så vi har dragit oss tillbaka och funderar på att sätta på en bra rulle och krypa ner i sängen. Doesn't sound too bad!
God natt på er i alla fall, imorgon är det påskafton så vi lär inte få sova alltför länge..

MANICURE



Dags för att fixa lite manikyr igen då, Kathis naglar ska bli fina hade vi tänkt! Den här bilden är resultatet från förra gången, fransk manikyr på rosaskimrande naglar med diamanter. Denna gång får det bli nåt annat!


SUNNY



Good moorning, härlig dag idag, började med lite engelsk frukost med scones och te! Nu är det dags att sätta igång med packningen, ska ju till papsen min och Patrik tar jag med mig. Innan det blir iväg till Vallentuna kanske det blir en solig promenad med Patrik och kameran. Så himla härligt väder så klaga kan man ju inte!


AS I PROMISED



Dessa 3 toppar fick följa med hem igår. Alla 3 från H&M och inte från Salt som det stod på påsen, eftersom mamma och jag bytte påsar när vi skulle dela upp allt vi hade handlat!

- Svart basiclinne
- Grå baströja med halvkorta/långa armar
- Pastellrosa top i modellen lite kortare


EVENING


Nu sitter jag i soffan med Patrik och Kathi, vi är precis tillbaka från en lite finare påskmiddag hos my parents.
Nu är det dags för Bella and Tyra show!


GUESS WHAT



Igår var ju jag och mamma i Kista galleria och shoppade. Meningen var att jag skulle följa med som shoppingassistent till mamma, men även jag kom hem med några grejer. Vad det blev får ni se sen!


MÅ BRA

Idag tycker jag alla ska må bra, så må bra allihopa idag! Det förtjänar ni :) Och glöm för guds skull inte att det är första april idag. Får se om det är någon som försöker lura mig idag, well at least they can try! ;)

Själv mår jag riktigt bra, så bra en nyvaken person som vaknat kl 1 på en torsdag kan må. Såklart. Jag har inte bemödat mig med att sätta i linserna, eller ens satt på mig glasögonen, och jag sitter fortfarande i min stora oversize tröja i soffan med datorn i knät. Men hey, det är härligt! Fast snart får jag nog släpa mig till dushen i alla fall för Patrik är på gymmet nu och sen tar han bussen hit. Då skulle det ju va najs att vara ren och fräsh.

Se ya laters aligators..