DEN DÄR KICKEN...

Såg ju ut typ såhär va...


KREATIV KICK




Idag hade jag redan gjort klart allt på Designlektionen med våra "bra-att-ha-saker" så vi fick en kreativ övning istället att fördröja tiden med, att göra smycken! Och med fjäädrar! LÖV IT. Vet att det är riktigt dåligt ljus på bilderna men om man tittar efter ser man fjädrarna bakom mitt öra, har gjort en alldeles egen earcuff :) Stolt! Kanske lägger upp en bättre bild sen och även på ett annat fjäderpar jag gjorde :)

DAGENS VISDOMSORD:



Hahaha alltså det är så jag... Tyvärr...

OOH SOMETIMES I GET A GOOD FEELING...


LÖRDAN




På lördagen spenderade jag nästan hela dagen på The Studio och sen blev det middag på Rififi med dessa 2 :D Så glad att Kathi kom och hälsade på, men nu är hon tillbaka i Tyskland igen. Bara en snabbvisit den här gången!

FREDAGSBILDER



Från McDonalds --> MyWay --> Stenhagen (som sög) --> Luciatåg jag, Nora & en marschall --> Busshållplatsen.




Bidlerna nedan: Kolla Tinas miner!















Random, suddigt, älskvärt.



SUGEN PÅ DIGSTER PREMIUM?

Med Digster Premium har du tillgång till mer än 13 miljoner låter genom Spotify, iTunes och WiMP. Då får tips från Digster på låtar som dom tror du skulle gilla och spellistor som du kan följa och etc, you know how it goes! Skitbra sida säger jag personligen och idag råkar jag ha turen att kunna dela med mig av en kod som gör att ni också kan få Digster Premium! Klicka på bilden nedan så kommer ni till Digsters hemsida och i värdekod skriver ni in "buzzador". Simple as that!



Jag är en buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också blir det!
Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
Mitt buzzadornamn är anniemarierika!

SER NI STJÄRNORNA?



Så här mörkt var det igår när jag klev av bussen igår natt. Är bilden ni ser svart? Bra för så mörkt var det liksom haha. Det coolaste var då stjärnhimlen som var så helt jäkla fenomenalisk! Miljontals stjärnor som lyste så starkt att man trodde man kunde sträcka ut armen och ta ner en! Så försökte ta kort på det men dom ville inte riktigt fastna på bild... :/

NU


KANSKE SKULLE SITTA FINT MED BLONT?



Swap Faces med Maja! :D

ÖVERRASKNINGARNAS ÖVERRASKNING



Som min mamma har hållt tyst om det här! "Vi får gäster till middagen på torsdag kl 19, men det blir en överraskning vem/vilka det är!" Inte vågade jag väl hoppas på att det skulle vara Kathi! Som om hon skulle flyga från Tyskland för att komma på middag en vanlig torsdag kl 19 liksom, men vem kommer inte in genom dörren om inte just KATHI! Ååh började seriöst gråta av chock och lycka, älskade syster vad jag älskar dig!

AVBROTT

Nej nu har bloggen legat lågt i några dagar och det beror på att jag spenderade hela helgen hos min kära pappa och bara tog det luugnt och blev bortskämd några dagar med god mat och hela dagen idag spenderade jag i skolan och med att storstäda hela huset, imorgon blir det nämnligen värdering! Men imorgon kör jag igång igen, och då blir väl bloggen som vanligt igen. Eller något i den stilen hehe. Äsh, puss på er.

DAGENS VISDOMSORD:


DAGENS VISDOMSORD:


TRÖTT.CHEY.SE

Snark. Nä men okej så här ligger det till. Mobilsladden och jag är på två olika ställen. Sängen vs. Hallen. Och jag känner inte riktigt för att ta mig den biten fram och tillbaka eftersom jag är så otroligt jävla sjukt slut just nu så det blir inga bilder idag! Nog tur att det inte blev någon Whiteclub premiär för min del ikväll, hur hade jag pallat??
Update hur som! Igår var det Tinis place där vi kirrade gummikladdkaka, cola och Harry Potter del 1 av den sistaa! Fan vad bra den var!! Nu måste jag verkligen se den absolut sista filmen!! Idag har dagen bjudit på några riktigt roliga nyheter men jag är inte riktigt beredd att dela med mig av dom än så vi får väl see! Håll tummarna säger jag bara :D

SOUNDS GOOD TO ME


KULTURNATTEN

Jag kommer låta bilderna tala för sig själva. Själv är man ju fotografen.




Bilden nedan m.fl: Notera hur deras färg på drinkarna kommer skifta.












Nedan: Jag bjuder på den här. Jag vet hur den ser ut. Japp jag är medveten om det.

Morgonen efter...








En dags packning........




FINAL DESTIONATION 5 3D PÅ BIO







Kort sagt kan vi säga att den här trailern var otroligt oäcklig jämfört med själva filmen. Undrar fan om inte denna var en av de äckligaste Final destination filmerna dom gjort hitills!

MUMS. 12 TIMMAR SENARE.


Vit choklad för er som undrar... Hade en diskussion om vit var nyttig eller ej, typ som mörk choklad? Men nej... Vi kom fram till att det var i stort sett bara socker.




Då var det ju såhär då att jag är seg på det här med bilder nu då. Ingen surprise där. Men förra fredagen samlades vi några goingar hos Sofia och gjorde middag, som slutade med att vi inte orkade med efterrätten. Så på lördagen, över 12 timmar senare tänkte vi ta tag i efterrätten. Den kanske ser mindre god ut på bilden, men jag kan lova att den smakade underbart ;)


IDEAS IDEAS





Bilder från i helgen när vi tog en tripp förbi IKEA, hittade riktigt mycket inspiration till friggeboden jag håller på och bygger i SketchUp just nu. I dom 2 övre bilderna vet jag inte hur bra man ser riktigt men skitbra planlösning verkligen på riktigt lite utrymme! Tänkte härma lite i SketchUp ;) Tänkte också nämna att idag så registrerade vi (jag, Jennilie & Emilia) äntligen vårat UF-företag! Re-new Interior heter det så det får ni hålla ögonen och öronen öppna för, för nu kör vi igång på riktigt! Det kommer bli ett sant nöje ;)

MEMORIES




Jag riktigt saknar sommaren insåg jag precis, den bjöd på några riktigt fina minnen av alla galna och spontana saker man gjorde. Det är helt klart de sakerna som gör de bästa minnena, ingen tvivel!

EFTERSOM JAG ÄR BÅDE SJUK OCH UTTRÅKAD

Då är det okej! Men du behöver inte läsa detta.

Du heter: Annie
Smeknamn: Anniebunnie eller Anniebanani
Låt som när du är ledsen sörjer till: Ooh finns många... Kan inte välja en!
Beroende av: Sånt som går att äta.
Vad tror folk om dig? Bra fråga!
Stämmer det? Svårt att veta.
Vad får du oftast komplimanger för? Mitt utseende eller min tröghet ;)
Hur imponerar man på dig? Var öppen för allt och lär mig/bjud med mig på nåt nytt!
Brukar du skratta för dig själv? Haha japp.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: -Inte för allmän beskådning-
Var bor du? Långt åt helvete.
Trivs du där? Både ja och nej. Numera mest nej.
Hur svarar du i mobilen? Hallå?
Vem ringde du senast? Mamma.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Imorgon, Godnatt, glöm inte tvätten :P
Antal timmar sömn inatt: För få!
Sov du ensam: Japp.
Brukar du komma i tid: Oftast ja. Imorgon? Nej förmodligen inte.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart finns oftast med på minst ett sätt.
Vad tycker du om fötter: Mums.
Vad saknar du: Gamla vänner.
Hade du en bra kväll igår: Jorå den dög.
Favorit dryck på morgonen: Juice, Te eller O'boy. För mycket att välja mellan!
När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt 12.
Är du blyg? Ibland!
Sysslar du med någon idrott: Räknas det att springa till bussen?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja!
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Guess three times?
Är du nöjd med ditt liv: Inte illa för tillfället.
Är du bortskämd: Neej.
Vad gör du i morgon: Skoldags, UF-möte osv osv...
Vad är det värsta du vet? Blöta fötter och att frysa.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jaa <3
Vad är det finaste du fått? Äkta kärlek.
En speciell dag du minns: Varför kommer man direkt att tänka på dåliga dagar?
Du samlar på: Skokartonger, skor, ljus typ....
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Dom bästa!
När grät du senast: Hm... Jag vet inte! Eller jo, några veckor sen.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Fulfill my dreams.
Vill du gifta dig: Jaa!
Vill du ha barn: Yes det med.
Är du musikalisk? Oh ja. Men det är mellan dig och mig.
Vad dricker du helst när du är törstig: Det man e sugen på såklart? För mycket o välja på här med!
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Jo vem har ej?

Nej fy vad tråkiga frågor, och tråkiga svar!! Hoppas ingen pinade sig igenom dessa....

DET ÄR OKEJ ATT KÄNNA


DUNDERFÖRKYLD

Igen. Nu har jag sen skolan började inte varit 100% frisk en enda gång. Jag hinner så mycket som nästan bli frisk så får jag nåt nytt igen. Denna förkylning som nästan dödade mig efter halva dagen idag kände jag först av igår kväll, så snabbt går det! Men nu är jag trött på att vara sjuk! Kan man inte bara få vara FRISK!? Ska försöka hitta nån riktigt bra bli-frisk-kur! Vitaminer ska inhandlas, hej!


DAGENS VISDOMSORD:


ÄLSKAR KÄNSLAN AV NYKLIPPT HÅR

Nu var det klippt igen, och satan i gatan vad kort det känns! Men vad som känns som en huge differens to me verkade inte vara en alltför stor surprise för alla andra så jag antar att det kanske inte blev så stor skillnad ändå :) Nu är allt iaf jämnlångt och "utväxtlugg". Blev någon decimeter som rök som längst iaf! Vafan, tar väl bara nåt år sådär att få tillbaka igen ;)

MÄRKS ATT SKOLAN BÖRJAT IGEN

Blogginläggen sinar och jag vet, min blogg suger. Märks inte ens att jag har fått en ny telefon att knäppa bilder med! Hur som, plugget börjar kännas av igen och det är sjukt hur fort rutinerna sätter in igen. Det märkte jag så fort jag börjat somna på morgonbussen på väg till Uppsala 2 dagar i rad nu. Det är lika tydligt tecken på Annies morgontröttsskolrutin som när löven faller på hösten. Samma sak med plugget, la i högsta växeln igår när jag fick reda på att en uppgift skulle in samma kväll, men idag när jag borde läsa 33 sidor i en bok till Engelskan imorgon och fortfarande bara ligger på sida 1 så ligger jag läser cupcakesrecept på någon random blogg. Hur var det med satsningen sista året nu Annie? Aja, det kommer. Puss på er.

DAGENS PLÅGA FÖR MIN OMGIVNING