SEX AND THE CITY TIME


Snart drar sig jag och Kathi iväg till stan för att se Sex and the city 2!


NAILS



På semestern hade jag ju tänkt uppdatera lite mer än vad det blev eftersom det sket sig med bilder och internet! Men det här kom jag i alla fall hem med efter en tur på stan i Spanien. Altihopa för ett riktigt bra pris vågar jag säga. Och då fick jag flera nagelpaket, lösögonfransar och nagellack. Senare fyllde jag även på samlingen + lite presenter till nära och kära :)


MAN GÖR VAD MAN KAN

Nu när det bara är 1 och en halv vecka i Sverige innan man åker igen försöker man ju klämma in så mycket saker som möjligt på den korta tiden. Som exempelt extremt viktiga biopremiärer. Jag missade ju premiären av Sex and the city 2 så det ska jag ta igen, och för er som inte vet så är det ju Eclipsepremiär på onsdag! Så nu blir det bio två dar i rad.. Sex and the city imorgon med Kathi och Eclipse på torsdag med Patrik och Jennifer.



ALICANTE - SVERIGE


Nu är jag tillbaka i Sverige, och det var överraskande varmt! Men gud vad jag kommer sakna spanien.. Tur att jag åker tillbaka om en och en halv vecka igen! Tyvärr utan min älskling den gången.. :(


INTE MYCKET KVAR

Inte mycket tid pa datorcafeet, 2 min faktiskt. Datan strula sa kunde inte ladda upp fler bilder tydligen. Fint vader nu iaf och lite mer branna har man val fatt efter nagra dagar pa stranden. Snart ska jag , Patrik och en kille Thomas som ar svensk shoppa! Ses

HALSNINGAR FRAN SOLEN


Bilden ar sne, jag vet. Men huvudsaken ar den att det funkar att ladda upp bilder till bloggen pa det har internetcafet sa nu kan ni folja min semester har pa bloggen aven nar jag befinner mig flera tusen mil fran sverige! Harligt tycker jag, sa ses vi!