DAGENS HÄNDELSER



Idag har jag sett valar och delfiner, det ni! En upplevelse för sig, skithäftigt! Inte den sista gången kan jag säga i alla fall. Det blev ingen yetski men möjligen innan resan tar slut. Kvällen avslutades med shopping och middag ute.
En sak jag kan säga med säkerthet är att jag är sjukt trött på att åka bil. Utomlands. Jag ska aldrig mer klaga på att bussen tar lång tid, den åker i alla fall rätt.


JEREZ

Morgondagens prövningar kommer bestå av (kanske) :
- Simma med späckhuggare
- Köra vattenskoter
- Tjurfäktas/rodeo
- Äta på XL restaurang (menas med?)

 


NU LYFTER VI


Eller inte riktigt än, men om ca 4 timmar ska jag upp igen och åka till Arlanda, inte mycket till sömn inte! Får ta igen det på planet, om jag har tur. Kommer sakna alla jättemycket, min familj, min älskling Patrik och alla mina vänner som jag inte har hunnit träffa medans jag var här i sverige nån vecka. Det ska tas igen om 2 veckor! Puss och kram på alla, nu kör vi..


HOLA


Hej, ledsen att göra er besvikna men bloggningen siktar neråt just nu. Jag är inte så aktiv alltså har jag märkt. Orkar inte lägga in bilder vilket leder till att det blir tråkiga blogginlägg vilket leder till att det inte blir någon idé att blogga you see?