HAHA HOW I LOOK

Ny header som ni ser, jag vet att jag ser rätt skum ut haha, men ta det med en nypa salt. Jag hann inte fixa mer idag och jag tycker ändå om den på nåt sätt. Grymt mycket bättre än den förra iaf!
Puss på rumpan, GODNATT!

DAGENS VISDOMSORD:


RANDOM

jag "livet är en surdeg" tina "nej, du behöver bara sockra lite!" jag "ah massor med socker, typ som när jag äter filmjölk"

@ COFFEHOUSE BY GEORGE



Efter skolan mötte jag upp Linn som åkt enda till Uppsala för att träffa mig och ta en fika! Underbara Linn-pinn. Vi fikade på Coffehouse By George och för mig blev det en Snickers och blåbärspaj och Linn tog en klassiskt latte med kladdkaka. Mums filibabba! Spenderade ett bra tag där på cafét och hade som vanligt mycket catching up to do. Nu blir det mer Hollywoodfruar på tv så mer update latero.

GOD MORGON SÖMNTUTOR

Gissa vem som gick upp en timme extra tidigt idag? Jo jag. För att inte komma försent till Bittens lektion idag, GK. Lite cred förtjänar jag. Så kom då sådär 35 min tidigare till skolan så sitter här med Jennilie då och gör ingenting..
Måste säga att det var nåt som var fel när jag vaknade i morse, först vaknade jag av mig själv och tänker "fan nu måste jag sova asså om jag ska upp imorgon" och så hinner jag bara vända på mig så ringer morgonalarmet! Min första tanke var då att det kan inte va sant, jag har inte sovit nåt, det kan inte redan vara morgon! Men det var det. Fuck. Och så är det jävligt kallt ute. Som ett plus liksom. Ah. Nu tar jag livet och går vidare!

HELGEN

FREDAG: Vi beslöt oss för att ta kvällen som det kom, och det resulterade i julmys med Tina och Nora på elevhemmet där vi först gick till ICA och införskaffade oss nödvändigheter så som typ julmust, pepparkakor, pepparkaksdeg, juleskum och glass! Glasstårta i mitt fall hehe. Och sedan satte på en film med Johnny Depp och bara möös!

LÖRDAG:



Lördan började med att jag fick åka till Väsby, skulle nämligen klippa mig och nu är det gjort. Blev som sagt bara topparna :) Härligt att träffa alla igen, Sanna, Mickis, Sussie och lilla Vanessa såklart. Efter det blev det väldigt stressigt, åt pizza med familjen innan jag fick skjuts till tåget mot Uppsala hela en timme försenad. Men det löste sig! Dessvärre blev planerna att jag, Tina och Nora skulle möta upp Jenne, Emilia och Linnéa för att åka till Rimbo! Rimbo av alla ställen! Det blev ett stort fail. Mer fail än förväntningarna faktiskt. Hur fan lyckas det? Haha.

SÖNDAG: Började mindre fint, vaknade vid 3 eftersom en viss person höll mig uppe enda till 6 på morgonen! Men men, de var de värt. 1:a advent är det iaf så hade tänkt göra det lite julfint, plugga lite och vara allmänt duktig men nej jag kom inte så långt :) Inte längre än till soffan faktiskt. Men det är söndag!


TITTAR PÅ FILM



Älskar när de för kameran över campus och man får se den härliga 60-talsstilen som man hade. Absolut älskart!

ÄNNU EN MORGON

Godmorgon på er, klockan är sådär 20 över 3 på eftermiddagen och det är fortfarande ljust ute. Själv vaknade jag precis och blev glad över att jag inte missade allt av de ljusa timmarna iaf. Inte för att jag tänker ta till vara på det. Nej, jag har precis krypit upp i soffan med täcke, dator och frukost och ska se på en film jag. Låter inte allför dumt. Utanför är det ändå bara snö. Lite bilder från helgen droppar nog inte senare ska ni se!

NU ÄR DET KLIPPT

Sitter just nu hos Sanna i Väsby och har precis klippt mig. Blev inte mycket, bara topparna sådär 2 cm och lite kortare lugg som vanligt, däremot sitter mamma i stolen nu och klipper kort! Ska se till att lägga upp lite bilder senare så ska ni få se. När alla är klara ska jag tillbaks till Uppsala och ikväll blir det festligheter ser det ut som eftersom Emilia har fyllt år! Let's see..


GOD MORGON


En snöbild tagen från min ytterdörr. -7 grader. Jag känner inte för att ge mig ut i det här! Men konstigt nog är himlen blå, hur kan det snöa från en blå himmel? För snöar gör det fortf. Lovade i alla fall
Kathi att lägga ut en bild på snön. Hon trodde mig inte när jag skypade med henne igår!


Är ju ledig idag så har sovit tills nyss då Tinis ringde och väckte mig, men aja det var nog dags att gå upp iaf. Jag hade gått upp ur sängen och börjat fixa och allting när jag märkte att jag hade tappat min näspiercing. Perfekt. Det blir som att leta efter en nål i höstack -.-

Dagernas planer är iaf än så länge att äta, duscha och fixa mig i ordning och sedan ta mig till Tina i Uppsala. Vad kvällen bjuder på får vi se! ;)

BACK TO THE MIDDLEAGES - RÄTTEGÅNG


Idag klädde vi ut oss till medeltida människor, jag var köpman. Men det syns faktisk inte på bilden hur snygg jag egentligen skulle vara om jag levde på medeltiden..


Prästen, Nunnan och Munken.. Egentligen Tina, Maja och Ronja!


Adelsmannen, egentligen Linnéa haha! Men det ser man ju eller hur? Tänk bort mustachen!


Min fru som präst. Skägget var pricken över i:et!


Nunnan Aleta, egentligen Maja!


Fick inge bra kort inne på rättegången, det var mörkt och endast upplyst av stearinljus. Mysigt var det och själv satt jag i rådet och fick bestäma och ha mig. Det var riktigt kul!
Och okej, de här bilderna blev inte de snyggaste heller, men det var mest en snabbfotografering medans vi klädde om oss så det får duga!

ITS GETTING BETTER


Min färdiga bild! Vad tycker ni? Min första riktigt konstnärliga bild som jag är riktigt nöjd med. Funderar på att hitta en snygg guldram till den och hänga upp den på väggen faktiskt. Skulle passa bra i mitt vita vardagsrum med alla färger.


Bilden jag började med idag, ännu mer inspiration från Carolina Gynning. Känner på mig att denna kommer bli bra. Kände att jag var färdig med blondiner för tillfället och valde en röd och brun färg till håret istället. Håll utkik nästa onsdag för vidareutveckling.


My workspace!

YOU

THE ONLY ONE WHO'S EVER KNOWN WHO I AM,
WHO I'M NOT
AND WHO I WANT TO BE.

DAGENS VISDOMSORD:



Citerar Lois från Family Guy "Have an open mind girls, you never know who is going to be a celebrity!"
Vilket också ger dagens skratt..


HELGER SER LOVANDE UT



Jag vet, det är bara tisdag. Men helgen börjar redan se lovande ut! Förväntansfull :) (gammal bild)

KVÄLLSUPDATE:

Blev även lite firade idag eftersom det är idag som lillebror Emil egentligen fyller år, vi tjuvstartade igår. Marängswish och paketöppning. Annars ikväll har jag inte gjort alltför mycket, har fortsatt på skissen som ska in imorgon tillsammans med uppsatsen och nördat mig framför datan/tvn. Sov dock jävligt dåligt i natt så nu tänkte jag gå och lägga mig tidigt, känner mig helt slut faktiskt. Så jag säger godnatt och så ses vi imorgon istället!

JAG VÄNTAR PÅ ETT PAKET


Min underbara
syster i Tyskland har tydligen postat ett litet paket till Sverige, så gissa vem som kommer sitta och hoppa enda tills det där lilla paketet trillar ner i brevlådan? Jo jag!

 


SKIVOMSLAG



Idag blev jag äntligen klar med skivomslaget till Johnossi! Riktigt nöjd själv blev jag, vad tycker ni? Jag valde ett mer cartoon-aktigt skivomslag för att komma så långt ifrån deras vanliga, lite dystra omslag och för att göra något helt unikt. Men lite kritik skulle inte skada!

HELGUPDATE:

Tinas internet har inte funkat på hela helgen, och eftersom jag har bott hos henne hela helgen så har det inneburit cero uppdatering!

Hur som helst, i fredags drog jag och tjejerna ut och det vart riktigt nice kan jag säga! Förutom att Ellan och Sofia blev kvar hemma eftersom dom har test week den här veckan. Vi kom i säng rätt tidigt ändå tycker jag men ändå var vi helt slut när vi vaknade på lördagen, men det var bara att kliva upp och åka till GUC för det var Öppet hus och vi hade anmält oss att hjälpa till. Fyfan vad najs det var, önskar skolan kunde vara så varje dag men har dock inga bilder!

Lördagskvällen slutade med att jag och Tina höll på och somna i soffan framför paradise hotel och vi gick och la oss. Det är najs? Kan det bli för mycket av det goda?

Söndag: Kom hem, en tjej som heter Petra kom och titta på huset och bestämde sig för att flytta in så nu har jag en ny huskompis! Ätit gott och firat lillebror Emil som egentligen fyller år imorgon. Nu sitter jag, som vanligt, i soffan och gottar mig. Es najs.

Det blev mycket text att läsa nu, men hela helgen har ju gått och tiden har inte stått stilla kan jag säga!


FREDAGSUPDATE

Nu är jag i skolan, fotolektion och efter det blir det hem till Tina och Linnéa! Ikväll ser det ut att bli 18årsfest i Ramsta. Det blir väl nice. Får se om det blir mer uppdatering sen! Annars ses vi imorgon.

RANDOM QUESTIONS

1 - Hur länge har du bloggat? Jag har bloggat sedan slutet av 2006.. alltså nästan 4 år nu! Ojojoj, måste nästan checka datumet, då blir det ju 4års jubileum snart!


2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? 
På den tiden tycker jag inte alls att bloggvärlden ser ut som den gör idag. Jag hade ingen bild alls av bloggvärlden, själv använde jag bloggen som en slags online-dagbok. Vilket jag delvis fortfarande gör! 


3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
Oj vilken svår fråga, var ju så himla längesen.. Jag ska tänka och återkomma med det svaret!


4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
Jag tycker det är kul med de gamla blogginläggen, jag har förändrats så grovt mycket på 4 år.. och när man tittar tillbaka kommer minnena tillbaka och sånt är viktigt. Man ska inte glömma! 


5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
 Har en del jag följer, men eftersom min data blev stulen försvann alla favoriter så nu har jag inte alls lika många och jag saknar de flesta. Just nu gäller dem vars addresser jag kommer ihåg i huvudet och en fåtal nya. 


6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?
Jag läser mest modebloggar helt klart men också inredningsbloggar och lite kändisbloggar såklart.


7- nämn en bloggare (obs:länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
Åh nu blev det jättesvårt när jag inte har mina favoriter längre! Men vi tar denna flicka då:
Sara Montazami . Om hon är väldigt olik vet jag inte men vi har väldigt olika liv iaf!


8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
Åh lik mig nu också! Herre gud.. Hm. Finns nog ingen som verkar väldigt lik mig, jag är one of a kind! Men återkommer med den också då?


9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
Ja, skulle de tycka nåt speciellt? Nej jag tror inte de tycker nåt speciellt, de följer den själva så..  


10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Ja det tror jag verkligen, jag är väldigt personlig i min blogg, är mig själv och dock så skalar man ju bort vissa saker i bloggen som man inte vill skriva om men att det skulle göra en annorlunda än i verkligheter tycker jag inte.


11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Jag skulle nog säga att jag har funnit den gränsen, förut var den lite bananas men nu håller den ett jämt tempo. Har nog med att jag har mognat under fyra år också.


12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
Jag bloggar om det mesta, men det skulle isf vara mitt privataste privatliv som sexlivet och saker inom familjen och konflikter mellan kompisar. Det är inget som har på bloggen att göra.


13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Bekräftelse? Nej inte jag. Jag bloggar helt och hållet för min egen skull. Läsarskalan bryr jag mig inte om i den bemärkelsen, klart man blir glad när man har haft extra mycket läsare en dag men det är inget jag strävar så där jättemycket efter.


14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Det beror på hur personlig en blogg är, jag tror absolut att det kan kännas som att man nästan känner personen, men så vet man ju också inte hur mycket den döljer och inte skriver om och ur vilket perspektiv den skriver från och ja, det finns tusen saker! Chansen att lära känna en person bara genom att läsa dens blogg känns nog isf minimal.


15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Nej inte än iaf!


16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Hehe nej det tror jag inte. Och jag orkar inte gå längre in på frågan.


17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar.
Ja det har jag. Men nu har jag inte fått elaka kommentarer på väldigt länge!


18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?
Inget jag kommer att tänka på, men absolut inte i andras bloggar.


19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
Inga nackdelar alls.


20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
Ja, det tror jag nog. Inte ger man upp så lätt.


21 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten.
Tina Berglund, Ellinor Wallin och resten får göra det frivilligt!


SUGARKICK



Så här såg tårtan ut som vi gjorde till Tina förra helgen! Gullig va? Hur många kilo kalorier ska vi gissa på? ;) Sockerkick som sockerkick, det är precis vad jag skulle behöva just nu. Ska nämnligen ta tag i städningen som gick sådär igår och sen får vi se om jag sätter mig med något plugg också. Musik på högvolym för att hålla sig vaken då!

DAGS ATT KÖRA IGÅNG DÅ



Ser ni vad detta är? Mitt körkortstillstånd! Nu får ni se upp på vägarna people, ser ut som att det är dags för mig att ut och köra ;)

DAGENS HÄNDELSER:


Idag är en sån dag, då man saknar värmen.. Hade även en underlig dröm om att jag skulle till Spanien i natt. Hm!


Dagens händelser är inte många. Skolan som var seg och sedan stan en snabbis för att kolla om mysdressen äntligen hade kommit in i affären i rätt färg men det hade den inte, lika bra för tydligen har min bank flippat totalt så jag hade antagligen inte kunnat köpt den anyway. Åkte hem och pratade med Linn hela vägen hem, det var mycket catching up där. Nu är jag hemma och har segat mig framför tvn i sådär en halvtimme nu framför MTV såklart, men det ska bli andra bullar och dags för att städa! En bomb har slagit ner i mitt hus så hårt att till och med jag ser att det är stökigt. Messy me.. min husfru har lite för långt att åka från Norrland för att kunna hjälpa mig så. Here we go!


ALL THE COOL PEOPLE


Hemkommen efter en dag med skola. Nog om det! Igår var jag ju på tjejmiddag och bilder från det kommer senare men jag måste bara säga HERRE MIN GUD vilken god mat. Jag tror jag åker hem till Sofia varje helg och käkar om det ska bli så god mat varje gång man kommer över. Kokt kyckling i sojasås med marinerade potatisklyftor med tzatsiki och sojasås till. Till efteråt blev det en maffig chokladtårta med hallon.. Åh kan man spola tillbaka tiden till igår runt middagstid? Som sagt, bilder kommer. Och det bjöds inte bara på mat, utan även skratt, i MASSOR! Underbar kväll, tack Sofia och tack tjejer!

SÖNDAGSPLANER

Godmorgon, jag vaknade nyss efter att ha snoozat en timme, på en söndag! Men jag måste upp och duscha, fixa mig och göra någon sorts lunch för vid två går bussen som tar mig till Uppsala för det blir tjejmiddag ikväll! Härliga planer och om det blir för sent för att ta sig hem blir det nog så att jag sover hos Tina ikväll.
Ha det gött :)

LÖRDAGSUPDATE

Som vanligt brukar lördagsupdaten alltid handla om samma sak, dagens/kvällens planer vilket ofta brukar vara festliga men inte idag! Efter att jag känt mig rätt låg hela gårkvällen när det var utgång så kändes det inte som jag orkade en repris idag när jag kände mig ännu värre. Någon slags förkylning eller något som gör mig riktigt trött!
Hemmakväll ikväll blir det hur som helst, vågar man hoppas på sällskap av någon? Vi får se! Imorgon ser det ut som att det blir Uppsala igen, kan dock inte avslöja varför eftersom att det är en överraskning!
Ni får veta efter att de andra har fått veta. Puss puss


IN DA SCHOOL

Har foto och snart, sådär 15 minuter ska jag ge mig av till stan och köpa mina skor med mera, får se! Sen blire hem till Tina och Linnéa, Tinas födelsedag idag! ;)
Sitter förresten och letar efter en bild att sönderanalysera.. hittar man nån? Nej.. Har suttit här i typ 2 timmar nu? Kolla in bilden, ser ni vad det egentligen är?

NEW DESIGN

Som ni ser har det hänt nåt med designen, det har kommit upp en ny! Vet inte riktigt om jag kan säga att den blev bättre än den förra men att den förra behövde uppdeteras, det kan ni hålla med om ;) Får väl fixa en ny efter helgen så får vi klara oss med denna ett tag!
Kram hej och godnatt

TORSDAGSUPDATE

Trött är ordet för idag. Så trött. Skolan har varit underbar, not. Jag tror också att jag börjar dra på mig en förkylning vilket gör allting hundra gånger svårare och just nu har jag så mycket att tänka på att jag bara vill sova, sova, sova!

Jag ser i alla fall fram emot imorgon, finally friday! Då fyller Tina år och i helgen ska vi fira henne och Linnéa som fyller år på söndag. Även Issa ska vara med på morgondagens festligheter. Ikväll ska jag försöka ta tag i lite grejer som behövs göras och sedan ser jag fram emot en fet kladdkaka! Har suktat efter en kladdkaka hela veckan så jag tänkte att nu är det banne mig dags att ta tag i saken ;) Oh yeah, I deserve it!


SNART BLIR DETTA MITT



Snart så blir detta mitt! Mysdressen från Cubus som jag har suktat efter så länge, hoppas den finns kvar i affär! Och stövlarna från Bianco som jag hittade idag. De svarta ska jag ha men ska ha dom som de visar till vänster. Det är samma sorts skor bara olika färg. Tycker inte bilden på de svarta var så snygg. Men så som de ser ut till vänster tycker jag var mer likt! Fast svart då ;)


DAGENS VISDOMSORD:


FÄRGSTYRKA



Onsdag idag och onsdagar betyder måla! Jag målar med Carolina Gynnings konst som inspirationskälla, två exempel på hennes tavlor sticker fram där till vänster! Jag är inte alls klar med min bild än, den är fortfarande in progress men jag tänkte bjuda på en tjuvtitt :)

HEMKOMMEN - KNAPPT

Vilket väder va? Började ju snöa vid lunchtid och nu är det minst en centimeter-två till och med? Bussen var ovanligt seg pga av väglaget men inte gjorde det mig någonting, jag vaknade och märkte att jag hade sovit som en stock på bussen nästan hela vägen, hoppas jag inte snarkade haha!

På vägen hem från bussen är det halt, becksvart med bilar och lastbilar och självklart så har jag, vad? Klackar ;) Men är riktigt glad att jag tog dom skorna idag och inte tygskorna. Fyfan. Eftersom jag missade bussen först idag tog jag en snabbis in i forumgallerian och tittade på vinterskor och köpte en ny mascara. Är allt de säljer just nu UGG's? Jag vill inte ha UGG's i år eftersom jag var som bambi på is förra året och nu är det de enda som säljs? Just kul!

YOUWOULDNTBELIEVEIT



TRO DET ELLER EJ, ÄNTLIGEN HAR SYSTER BÖRJAT UPPDATERA BLOGGEN JAG GJORDE TILL HENNE INNAN HON FLYTTA UT! FÖLJ HENNE HÄR : KATHI

HEMMAMYS

Kom hem rätt tidigt idag, hann med en tidigare buss efter att jag presenterat mitt speech i skolan idag. Sen jag kom hem har det inte hänt mycket, planen var ju såklart att plugga då, som alltid? Men gör man det då? Nä!
Man fastnade framför datorn istället med en kopp O'boy och mysiga människor på facebook-chatten..

Jag fick en ide att om man gör det extra mysigt här med tända ljus och mysig stämning i allmänhet kanske det blir lättare att plugga? Worth a try! Nu ska jag kila iväg och stoppa i mig lite mat och sedan blir det att testa om min ide fungerar! Vad tror ni?

Senare har jag även en glad nyhet att dela med mig av! Kika in senare om ni vill veta ;)

MASKERADFESTEN



Ja det var många som kom på maskeradfesten igår. Snövit, spiderman, superagenter, optikern, polisen, catwoman, elvis och många fler, minst sagt oförglömliga outfits!

SÖNDAGSUPDATE

Jag har ju haft lite dålig uppdatering dom senaste dagarna känner jag. Men det har vart full rulle här och ingen tid eller internet i närheten. Igår var jag i alla fall på maskeradfest, har inga bra bilder utan väntar på att det dyker upp några på facebook så kanske ni får se.. Jag och tjejerna var superagenter! ;) Det ni.
Nu ska jag ta tag i plugget, åh vad det suger att skriva det. Men det är sista dagen innan skolan börjar så nu vill jag fan ha det gjort. Uppdaterar mer sen! Puss


I-PHONEBLOGGNING=DÅLIG

Försökte uppdatera igår med men det gick inte, jag skyller på Nicklas I-phone för dagen innan gick det utmärkt med Robins I-phone... Vi hade ju ingen internetuppkoppling på datan där vi var men trogen som jag är till min kära blogg så försökte jag ändå blogga så gott det gick!


Äventyr

JUST NU BEFINNER JAG MIG I KISTA. NÄSTAN PRECIS BREDVID GALLERIAN FAKTISKT! I SÄLLSKAP HAR JAG TINA, ROBIN OCH NICKLAS. TREVLIGT. FÅR SE VAD SOM HÄNDER. IMORGON SMÄLLER DET!

HEMKOMMEN

Jag och Tina kom precis hem från stan, planerna var att bowla med Carl och Johan men det var fullbokat så när vi kom till stan skulle vi hyra film istället, men då kom vi fram 5 minuter för sent och dom hann stänga! Vi drog till Donken då, räddaren i nöden som alltid, DONKEN IN MY HEART! <3 Fick även träffa Anton ett tag där innan han skulle vidare till BJ och det var mys;) <3

MOT UPPSALA

Nu har jag kommit hem, packat och snart ser det väl mer eller mindre ut som att jag flyttar in hos Tina några dagar. Ska ta bussen om 5 minuter och möta henne i Uppsala, vi ska handla lite, göra en god middag och ha lite av en pluggdag. It needs to be done! Bättre sent än aldrig för resten av veckan är i stort sätt redan fullplanerad.
Bye bye

DAGENS PLANER:


Nu: Dags att fixa sig, 13.56 bussen till Norrtälje, möta Linn, Hämta synintyg för övningskörning, köpa present, ca 16.30 buss till Rimbo, tjejmiddag!


DET GÄLLER ATT VARA KREATIV

Känner att nu för tiden, kanske för en speciell anledning (?) har jag fått massa extratid för mig själv vilket får min kreativa sida att ta lite plats igen! Helt plötsligt, speciellt nu på lovet när jag känner att jag kan avvara lite tid för intressen vill jag måla, inreda, jobba med min skissbok, fixa med stilar och ja, allt möjligt. Alla mina intressen kommer fram igen och jag känner hur det drar i mig! Så härligt!
Vad ska jag hitta på nu? Känner starkt för att dra fram färger och kladda just nu!

MÅNDAGSUPDATE

Idag chillade jag hos Maja tills ca halv 3 då jag tog tåget in till Uppsala. Jag gick på stan ett tag och letade presenter, skor och ja, istället kom jag hem med en kofta. Helt nöjd iof men ändå! Vid 4-5 mötte jag upp mamma och Danne på Waynes och tog en kaffe, sedan blev det hemåt.
Finns ingen känsla som hemma kan jag lägga till! Det bästa med att ha varit borta är att få komma hem. Låsa upp dörren, hänga av sig alla saker, plocka upp, dona och ha sig. Rutiner i sig. Fick en varm känsla inombords helt enkelt när jag kom hem till mitt hus. Älskart!


MASKERAD



Pilot var jag! Och så gillar vi egobilden. Vad tycks? Mer bilder kommer eller finns på facebook.