FLYG FLYG


Nu åker jag till Spanien och med mig har jag dom bästa! :) Puss och kram på er, ses vi gör vi den 26juni igen!

PARTY PARTY

Jag och Kathi snabbstädade lite och så fick jag för mig att jag skulle tömma min kamera och sätta in alla bilderna på ett gammalt USB-minne. Hehe, fastnade med USB-minnet och kollar på gamla bilder från när jag var 2-13 år och uppåt haha! Samtidigt spelar jag uuurgammal musik, ex Byz! Vad säger inte det?
Snart ska jag upp till andra huset, Patrik och hans mami Tina är på väg hit. Fikadags?


LEKA LEKA



Lekparken i måndags! Hittade bilden hos
Sarah :)


WONDERFUL



Easy day at school, brännboll och lite grafisk illustration där jag äntligen blev klar med Bobby! Resultatet fotade jag så titta in senare om ni vill se hur det blev!
Efter skolan blev det gymmet och sedan träffade jag Patrik, min älskling<3 Tänk, om 2,5 dagar åker vi till Spanien, hur underbart blir inte det?
Känns som att det blir all uppdatering för idag. Puss på er


VECKOREVYNS SHOPPINGEVENT


I väntan på att dörrarna ska öppnas..

Hanna var där och pratade lite.

Schwartskopf stylist var där!

Maybellines makeupartist kom och visade hur en vardagsmakeup ska läggas på 10min blankt!

Några unga designers som designar en unik datorväska för HP just nu för välgörenhet.
Funderar faktiskt på att kolla upp det senare, stöder kvinnor i fattiga länder att starta sitt eget och så får man ju en fin designad datorväska + en god gärning på köpet!

Musik var det också.

Jag, sliten efter att jag och Kathi (nästan de 2 sista kvar där) lämnade BIK BOK!
För mer bilder, gå in på veckorevyn.com


TJEJFREDAG



Var ute med Designtjejerna i Sigtuna hos Linnéa i fredags. Riktigt mysig start på sommarn!


BIK BOK



Har ju lagt upp ett fåtal slumpmässiga bilder från Veckorevyns shoppingevent men inte berättat hur det var och vad som hände, men om ni är nyfikna på vad som hände och vilka "gäster" som var där så kika in för lite bilder senare!


VIMMEL



Hittade en bild på mig och Kathi på vecko revyns hemsida från shoppingeventet!


INNEHÅLLET I GOODIEBAGEN



Goodiebagsen från Veckorevyns shoppingevent på BIK BOK innehöll följande:

- Nagellack från Maybelline
- Läppglans från Maybelline
- Christina Aguileras nya album
- Wb. Hanky panky trosor från BIK BOK
- 2produkter från Osis, Dust it och lillasysterprodukten med glanspulver
- Grå hoodie med Revyn på ryggen(inte med på bilden)


FEELIN GOOD



Bild från i onsdags då jag agerade shoppingassistent åt Patrik!

Just nu befinner jag mig också hemma hos Patrik, välbehållen efter den vilda tjejkvällen igår hehe! Fixat najs filmer, hunnit plugga lite och nu ska jag gå ner och umgås med Patrik och Daniel. Se ya later!

GOODIEBAGS AND STUFF




Detta var allt jag och Kathi kom hem med i torsdags efter shoppingeventet i Stockholm! Sugna på att se vad som fanns i goodiebagsen? Kika in senare;)


FULLT UPP

Nu är det fullt upp, har så mycket planerat att jag springer om mig själv. Igår var jag som sagt på shoppingeventet som Vecko Revyn organiserade på Bik Bok i Stockholm igår, fy fasen vad kul det var och håll utkik efter bilder! Idag blir det av mot Sigtuna istället, Design tjejerna har bestämt sig för att mysa ute i Linnéas hus vid vattnet där vi ska grilla, ha kul och bland annat bada badtunna? Ser fram emot kvällen i alla fall, blir det årets första dopp?

SUNSHINY DAY

Åh vilken härlig dag det har varit! Lugn förmiddag med frukost i solen, sedan stan med Patrik som shoppade loss ordentligt (bilder kanske kommer;)) och sedan hem för att sedan genast åka med Kathi till Rimbo för pizzatiime! Lovely lovely.
     Nu håller jag på att fixa musik, ska se om jag hinner få ner dom till mobilen tills imorgon. Är lite trött på musiken jag har där eftersom jag lyssnar på samma hela tiden. Vilket bara är Usher och Jason Derulo. Nu ska det bli lite ändring!
Puss och kram


BIT OF A HURRY

Ska snabbt slänga i mig mina överkokta nudlar, ush och sedan fixa kläder och lite smink och antagligen springa till bussen som vanligt. Hehe. Ska till stan med Patrik, men han smsade mig och bad mig ta en tidigare buss så nu blev det lite tajt med tiden! Ses helt enkelt senare med mer uppdatering! Puss

PUSS PUSS


SUMMERCOLOURS



Kommer ni ihåg de där nagellacken jag pratade om förut? Jag fick ju beslutsångest och köpte ingen av dom. När jag var i Väsby centrum med Mickis i fredags så blev jag sugen på dom igen och köpte allihopa! Vad tycks om färgerna? Riktigt somriga va ;)


RIGHT NOW


ska jag byta header?

Mood____

Lite trött men humöret pekar uppåt!

Förut___

Var det skola med 4 timmars matteprov.

Just nu___

Spotify, photoshop och blogging.

Senare___
Hoppas jag Patrik kommer!

Jag skulle vilja___

Att den 28 maj var imorgon..

Dagens planer___
Ugly Betty, Desperate Housewifes och Cougar town vilket är lika med vanlig härlig tisdagkväll:) + Patrik? <3


SOUND



Tittar in för att slänga in en låt av Kid Cudi. Enjoy!

TILLBAKA

Har inte haft tiden med datan alls de senaste dagarna. Hemskt ledsen! Idag var jag i skolan endast för Nationellt matteprov B sen fick vi sluta. Imorgon är jag ledig och då blir det nog av till stan och möta Patrik för en shoppingtur i soliga Stockholm inför spanienresan. Sånt som ska handlas är bland annat shorts, lätta skor och body lotion i massor!


BORTREST


Hela helgen har jag varit bortrest, gissa vart jag är? :)
Men den här trollungen!


GOOD MORNING


(bild från valborg)

God morgon, jag vaknade precis. Ser ut som om jag inte riktigt vet hur den här dagen blir. Nu på morgonen ska jag bara fixa lite här hemma och se senaste avsnittet av Bella & Tyra show som jag missade igår. Kissie var ju gäst. Sen är det meningen att jag ska åka till Väsby och möta Mickis, gå i centrum och sedan hem till henne. På kvällen blir det vidare till
Gabriellas födelsedagsfest med temat Ladies in pink. Låter bra va? Saken är den bara att det är massa problem i vägen. Orkar inte rada upp dom nu men jag hoppas dom löser sig annars blir det nog ändrade planer..


GET SOME COLOUR



Sitter nu med färg i håret! Vad tror ni de blir? Rött, svart eller blont? ;)

LÅNGHELG


Äntligen långhelg, fy fan vad underbart. Dock fullplanerat, trodde jag tills alla planer ändrades hehe.. Ush vad jag hatar att lösa problem ibland.

 


ON TOP OF THE WORLD



Kvällen fick en oväntad vändning, det blev av mot Norrtälje för att se Patriks lillasyster Noras dansshow. Riktigt kul även om vissa sjöng liiiiite falskt. Ush, elakt men jag är faktiskt känslig mot vissa vassa ljud och ibland ville jag verkligen bara hålla för öronen! Nora var däremot värsta stjärnan, asbra på att dansa fast hon är så liten! :)
På vägen hem drack jag dock Red bull. Inte bra. Nu kommer jag inte kunna sova på typ 4-5 timmar.. Terroriserade Kathi ett tag men hon var övertrött och somnade, så nu är jag ensam lämnad åt mitt öde med min data och Kathis Pollypåse. Mums.


ARRIVED - HOME



Kom precis hem från Uppsala. Nationellt prov och grafisk illustration sedan slutade jag 11.40! Härligt härligt. Jag och Maja drog till donken för att köpa cheeseburgare och sedan åt vi nere vid ån. Härligt härligt! Sedan passade vi också på att titta i lite affärer och jag fick chans att byta en av klänningarna jag fick på min födelsedag som var felmärkt. Det stod "Small" fast det var "Large". Vad sur man kan bli på sånt. Måste alltid kolla en extra gång!
     Jag fastnade också får några nagellack, pastellfärger i ljusgrön, ljusblå och ljusrosa. Ush jag känner att min mani för nagellack kommer tillbaka. Det gick så långt att jag ställde mig i kön innan jag fick syn på ett fjärde nagelack vid kassan, då kunde jag inte bestämma mig så jag gick och la tillbaka alla igen.. Typiskt mig.

 


HOME



Kom precis hem och när jag klev innanför dörren skrämde Kathi mig rejält! Hon hade på sig en vit ansiktsmask där hon satt i soffan och tillsammans med hennes mörka hår såg det riktigt läskigt ut innan jag såg att det var hon haha. Nu sitter vi i alla fall i soffan båda två med våra bärbara framför oss och tvn på mtv och bullar i soffan. Nice.
Dags att sätta igång med plugget annie? Kanske.. Matte nationella A imorgon. Jag blev klar med matte A för ett halvår sen och ska göra det här nu. Kommer det gå bra, ja de får vi se!

NÅGRA PRESENTER


Några av presenterna jag fick i lördags, sovmasken med SEXY på fick jag såklart av min lillebror Emil på 6 år!

PLAYING


With photoshop.
Haha vad är det här, jag har laddat upp tusen foton jag skulle kunna lägga upp och så sitter jag och leker i photoshop istället och slänger upp en sån bild. Men what the häck. Vad tycker ni? Innan ni svarar ska jag bara säga att jag är värsta amatören och precis har laddat ner lite nya stuffs att leka med!

USH PUST OCH STÖN


Jag är för dålig på att lägga ut bilder! Nu har jag langat in över 100 bilder i datorn från min mobil som fotats både nyss och för evigheter sedan. Men aja, bloggmaterial? Det är frågan..

HOPE FOR TOMORROW



Fredagen är snart här, äntligen sista dagen i skolan innan den både efterlängtade och hatade helgen. Efterlängtade eftersom jag fyller år (!) men hatad eftersom Issa lämnar mig kvar här i kalla Sverige i 2 veckor för Turkiet! Kommer sakna henne.

Imorgon i skolan har jag bara en lektion, prov i färglära och sedan blir det elevexpo till ca 15.00? Bland annat modevisning där mina vänner Tina och Emma kommer gå catwalk. Nice, får inte missas!


EY MAN E JU DUKTIG

Sitter och har GK nu. Blev klar med min serie förra lektionen så nu har jag resterande lektioner att göra vad jag vill med. Sitter alltså och leker med bilder på Jason Derülo. När man inte har en uppgift är det väldigt svårt att göra det seriöst. Så nu sitter jag och swappar mellan facebook, blogg och youtube. Heja heja!

LEK LEK LEK



Idag har jag suttit och lekt med photoshop, kom inte riktigt någon vart men jag har hittat några helst fantastiska penslar! Dom kommer ni få se..
     Nu sitter jag och tittar på Greys anatomy med Kathi och dricker te. Jag låter värre än en kratta vid det här laget. Blir lite orolig om ifall det blir skola imorgon eftersom jag känner att jag verkligen måste gå. Men det funkar ju inte riktigt om man är sjuk. Det är när det minst passar som man måste inse att man verkligen är sjuk och inte kan gå till skolan. Men men, sexy voice yeah?

+ saknar min Patrik <3


BAD BAD

Har inte blivit mycket av uppdatering här inte. Det ska bättras! Idag hade jag 2 nationella prov direkt på morgonen och efter det åkte jag hem. Här hemma har jag tagit det lugnt och Patrik och jag har kollat på Inglourious Basterds. Den var ganska bra faktiskt.

Resten av kvällen ska ägnas åt att ringa och bjuda in släkt till helgen (jag fyller ju år), plugg och såklart, Ugly Betty, Desperate Housewifes och Cougar Town.

TASTER



Ett smakprov från valborg :)


HIJACKED


3



Vi tre hade en sjuhelsikes jävla valborg & kul vare!
Hemska bilder kommer väl senare.