LAST PIECE

Nu är det lunch med Issa, lax med citron blev det för min del. Funkade.
Snart blir det dags för den sista lektionen innan lovet, är det inte underbart?
Ikväll ser det ut att bli Kista Galleria med mamsi för lite shopping!

WUNDERBAR EVENING

Underbar gammal bild på mig och Patrik <3

Desperate Housewifes går inte på tv nej, jag missar Cougar Town yey, men kvällen är inte förstörd. Jag tog en långdusch istället så nu känner jag mig verkligen fräsh från top till toe! Nu sitter jag också i min gamla upphittade riktigt oversiziga XXXXXL tröja och dricker citron-te med min älskling Patrik. Riktigt vardagslyx känns det som när allt känns så där bra så man inte riktigt hittar någonting att klaga på. För så känns det nu :)

Godnatt på er alla söta, så ses vi imorgon.


BLÄ

Åh nu är jag sur, hade gjort en ny header på lunchrasten idag och skickade den till min mejl. Nu såg jag att jag hade sparat den som photoshop-fil ist för jpg. Så nu kan jag inte ladda upp den!
Måste spara om den imorgon på lunchrasten, hoppas jag hinner bara..

Kram kram

MÅNDAG

När jag vaknde i morse var jag inte alls taggad för en helt ny vecka i skolan med sen kom jag på att jag bara går i skolan tills på onsdag! Så denna vecka blir det bara halvvecka och sen är det påsklov tidigt. Riktigt härligt eller hur?

Första dagen i skolan var i alla fall riktigt skön. Det var för en gångs skull skönt att vara i skolan och bara plugga, vara aktiv och tänka på annat. I guess it help a little bit. Jag har ju haft ganska mycket att tänka på i helgen.


SUNDAY

Vaknade upp tidigt och åkte till IKEA med familjen. Gör inte som jag och glöm bort att det är sommartid idag! Jag som trodde jag skulle få sova en timme till resulterade i att jag fick äta frukost och klä på mig på en kvart och sen sätta mig i bilen hehe.

När jag kom hem igen hade jag med mig lite nya grejer till huset och badrummet! Bland annat ett nytt duschdraperi och hyllor till badrummet. Sen massor med doftljus såklart, som det alltid blir när man varit på IKEA. Denna gången blev det rosa värmeljus som doftar rosor och 3 större ljus som doftar kanelbullar, kladdkaka och cheesecake. Mumsilibaba.


OM BARA

IBLAND VILL MAN BARA SLÅ PÅ NÅT TILLS DET GÅR ÖVER..
Tills tårarna tar över.


I SKOLAN

Sitter nu i skolans bilbliotek och lyssnar på musik på mobilen. Länge sedan jag kunde göra det eftersom jag inte haft nåt headset. Nu har jag headset till min jetset mobil hehehe.. Okej not funny.
Har snart redovisning och kan inte alls det jag ska säga. Ärligt, I dont give a shit, det blir inte betygsatt så varför bry sig?
Ikväll blir det hemmakväll, en välbehövd sådan kan jag säga. Hela veckan har gjort mig helt slut. Det blir i alla fall tacos med familjen, Patrik och Kathi. Men imorgon ser det ut att bli inflyttningsfest. Får se om jag orkar gå. Men bara om jag får med mig Issa :)
Puss hej

4 PROJEKTDAG

Segt, segare, absolut segast. Det blir värre för varje dag! What is this?
Projektdagen var hemsk, och inte bara det, jag fick världens magvärk, vet inte riktigt vad det var men jag var nära på att åka hem tidigare. Tyvärr insåg jag att det var så grymt mycket vi hade att göra till imorgon att jag stannade och hjälpte till. (en god gärning idag)

Patrik kom och hälsade på idag!

Det var våffeldagen idag så min familj gjorde våfflor för en arme och bjöd alla, inklusive mig, Patrik och Kathi. It was nice. And tasty!

And the last thing I am going to say, nu är jag verkligen inne på engelska.. Kommer nog bli lite så nu när jag har Kathi här hemma. Men min mobil har kommit hem till mig nu! Och vet ni vad det hemskaste är? Den har legat på posten i rimbo sen torsdags förra veckan! Posten måste gett hämtningslappen till någon annan:O Vilket innebär att jag har väntat i en vecka förgäves, gissa om man blir sur.. Men huvudsaken är att den är hos mig nu :) Mmm.


Finally found It's new home!


3 PROJEKTDAG

Det har blivit mycket text på sistone, hoppas ni kan läsa annars blir det ju jobbigt. Det beror ju på att jag inte har tagit några nya bilder. Jag har faktiskt inte ens orkat lägga in bilderna från Vanessas dop. Och det var ju ett tag sen nu.

Nu är vi i alla fall nästan klar med hela vårt projekt i skolan, modellerna är näst intill klara och rapporten är skriven. Lite småsaker kvar att finslipa bara. Håller deadline? Stenhårt.

Med en risifrutti i handen och Issa mitt emot mig på bussen bar det av till Rimbo. För vad? Gym såklart. Även fast jag inte var taggad så skulle det bli skönt att träna igen. Kändes som jag inte tränat på evigheter och bara levt på bullar de senaste dagarna! Blev bara gym i ungefär en halvtimme för jag fick så ont i magen att jag kände mig spyfärdig. Inte kul, så jag kunde inte fortsätta. På station mötte jag Patrik i alla fall. Han försöker typ att inte hata mig till max. Det är ju kul :)

2 PROJEKTDAG

Okej, idag var jag glad nog att tycka projektet var kul i ungefär... 20 min. Men sen blev jag så slö att efter lunch fick jag skuldkänslor för min grupp och satte igång och bygga och limma, limma, limma! Riktigt fint blev det säger vi haha.

Och ja, min nya inneboende och hennes kompis från Tyskland dök precis upp. De verkar vara trevliga tjejer och förhoppningsvis kommer hon stanna här i ca ett halvår om allt går bra. Kul kul.

Bye bye

1 PROJEKTDAG

Okej, världen har gått under och är omslukad av typ "ring of fire" vilket e typ vulkanutbrott, jordbävningar etc.. Vi ska skapa ett samhälle åt de godsinnade överlevarna på en soptipp. OH YES! Så tråkigt. Projektdag 1, avklarad.

Efter skolan förberedde jag mig på att möta upp Robin och sen åka till Rimbo för att hämta ut min nya mobil, men nej, han hade läst fel på lappen. Nu får jag hoppas att den kommer imorgon ist.

Dessbättre blev det lyxmiddag och familjen överraskade mig med min favorittårta som de hade gömt haha! Allt eftersom jag fick MVG i slutbetyg i datorkunskap. Inte illa va? Känns så jäkla bra.

Resten av kvällen fram till kl 21.00 skulle jag städa resten av huset, vilket jag gjorde. Men kl 21.00 bestämde sig min TV för att vägra fungera. Vilket resulterade i att jag MISSADE Svenska Hollywoodfruar. Vilket jävla skit.

Hello tomorrow?

VISSTE NI?



Att igår var var det min och Patriks 1,5 års dag!


GONATT



Ingen uppdatering på hela helgen men i fredags var jag i Uppsala med några tjejor, bla Issa! I lördags kom Patrik till mig för en mysig lördagskväll och idag rymde jag med Patrik hem till han!
Kortfattat.

Puss och gonatt


VILKEN GLASS E DU?


UTGÅNG

Just nu sitter jag med Issa i skolan, men snart ska vi dra oss mot bussen och till stan. Gå där ett tag innan vi möter upp tjejerna och då blir det tjockpannkaka! Sen blir det troligen iväg till Årsta, annars Knivsta!
Puss på er, mer uppdatering blir det troligen imorgon!

MINST SAGT CRAZY DAG


Hittade den här låten i ett väldigt gammalt inlägg i min blogg, men den funkade inte längre. Jag var ändå tvungen att söka på den och lyssna och sen dess har jag haft den på huvudet. Fan vad jag älskar den här låten. Kan texten fortfarande. Haha.


IN LA SCHOOLA

Småkul bild jag hitta förut... haha.

 

Jag har GK lektion och sitter och lyssnar på Don Omar, inte dåligt.


HOHO DET BLEV EN TILL

Haha, här bjuder jag på en gammal bild + en gammal låt, kan ni tänka er att jag lyssna på det här förut?
& då menar jag för vääldigt längre sen.. hehe.


ETCETERA

Ganska onödig dag att beskriva i bloggen så jag säger godnatt till er redan nu, och så påminner jag er om både Desperate Housewifes och Cougar Town idag! 21.00 och 22.00 på 5an. (och om Issa ser det här, ikväll SKA du se Cougar Town)
Tjohej (ej nördigt inlägg)



BODY SCRUB


                                               
Kitet på bilden från The Body Shop fick jag i Alla hjärtans dag present av Patrik förra året, rekommenderar varmt!

Denna dag är för härlig. Jag har sovmorgon och sover halva dagen, går upp och äter lunch (ingen frukost så sent på dagen), gör mig i ordning och åker sen och gymmar. Vid 5 möter jag upp mamma och tillsammans väntar vi på Patrik som åker med hem och vi har en kort men mysig tid tillsammans innan han måste åka hem.
Nu på kvällen fick jag nåt skumt ryck och hoppade in i duschen och fixade håret och allt annat smått och gott, sedan smorde jag in hela kroppen med massa återfuktande medel (vilket är viktigt men många slarvar med). Till håret använde jag shampot Glow, balsamet Syoss, inpackning från Phc eftersom min vanliga inpackning från Aussie var slut, sen lite värmeskyddande produkter från Matrix och Scandinavian Formula. De återfuktande produkterna till kroppen jag använder är body milk från Nivea, body butter från The Body Shop och Soft Face and body cream också från Nivea. Jag tog även tillfället att måla tånaglarna (fingernaglarna blev fixade i morse) i en härlig röd/korall färg. Jag tycker det är roligt med lite mer färgglada nagellack på tånaglarna så de syns mer medans man har en lite diskretare ton på fingrarna eftersom fingrarna automatiskt syns hela tiden.
Hur som helst känner jag mig hur fräsh som helst nu, efter denna behandling är det omöjligt att känna sig ofräsh! Medans har jag såklart kollat på Svenska Hollywood fruar, åh vad jag älskar Maria!

 


TOWARDS THE GYM



Om tio minuter ska jag ha hunnit packa gymkläderna, borsta tänderna och släppa in hundarna i andra huset, för då är det dags att gå till bussen. Jag är ju ledig idag så tar mig friheten att gå och gymma en extra dag den här veckan. Fan, nu är det bara 5 minuter kvar, hehe dags att börja slänga mig iväg och leta efter gymgrejerna.
Tjoho! 


NY BEBIS PÅ G


Denna skönhet är på väg hem till mig, en LG GD900 Crystal.
Min söta mamma beställde den till mig som överraskning så nu sitter jag och hoppar i väntan på att den dimper ner i brevlådan!


SPANIEN X2

Gissa vad? Det ser ut som att det kommer bli 2 resor till spanien i sommar!
Först hela juni i Torrevieja med mamsen o familjen och Patrik (<3), sen halva juli med papsen o familj i Malaga, efterlängtade Sacaba.
Hehe, kommer jag bli neger eller vad? ;)


Här har vi lite bilder jag tog förra gången jag var i Spanien:






DOP

Snabb uppdatering här då hehe, idag har jag varit på dop till lilla söta Vanessa! :) Bilder kommer imorgon.
Nu ska jag fortsätta att ha en underbart mysig lördagskväll med Patrik<3


PRESS ALA STRESS

Dagen stavas G-Y-M! Och inte bara med mig själv, utan med 3 andra stekheta brudar som flåsar på gymmet too! Eller flåsar och flåsar, jag och Carro kanske, för vi fick ju springa runt och visa Hanna och Jannice hur de skulle göra med saker och ting hehe. Mest Carro:P
Nu däremot är det plugg som gäller. Eller fortsätta, jag har redan börjat, duktig jag är va? Men det som gör mig irriterad är att det bara är 3 uppgifter som jag INTE klarar, och om jag ska slå huvudet på spiken lovar jag att det är typ mvg-kvalite på dem, och det vill jag ju klara. Eftersom jag bara klarade G förra provet. Så nu jäklar ska jag fixa det här! (någon liten fågel som kan komma och viska svaret i mitt öra?) FETNEJ.

TILL MIN PATRIK


Patrik Carlsson, du betyder allt för mig. Livet, allt.
Jag visste att jag ville ha dig långt innan vi pratade med varandra första gången. (Ja det är sant). Och jag ångrar ingenting av de senaste 1,5 åren som jag spenderat tillsammans med dig. Jag älskar dig verkligen för den du är, och hur du är. Det är allt det som gör dig till den jag älskar, Patrik Carlsson. Du har de finaste ögonen på jorden, ditt leende gör att hela världen lyser upp och du om någon vet hur mycket jag älskar när du ler! Att du har ambitioner både inom träning, kampsport och skola är något jag verkligen gillar, jag hoppas du förstår det. Även fast jag kan bli så irriterad när jag blir tvungen att vänta 2 timmar på att kunna prata med dig för att du tränar, eller för att jag vill att du ska träffa mig istället och strunta i den där jävla träning nån gång, haha, så älskar jag ändå att du gör det. Jag skulle aldrig stå ut med någon nolla som inte hade några mål i livet, jag tror att det är en av sakerna som gör att vi passar bra ihop. Båda har många och höga ambitioner (men väldigt olika), men vi har i alla fall mål i livet som gör att vi måste jobba för att ta oss dit. Och det gör vi. Jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar dig. Jag hatar när vi bråkar om småsaker och när vi blir sura på varandra, men det måste man bli och det måste man hata. Men det blir otroligt bra makeupsex haha! Hur som helst, jag skulle kunna skriva i en evighet och kunna summera varje dag vi varit tillsammans, varje månad, varje år(snart), men då skulle nog blogg.se krasha. Så tur för dom för nu avslutar jag det här inlägget med att jag älskar dig Patrik Martin Carlsson och den här låten beskriver ganska bra hur jag tänker på dig, varje dag. Byt bara ut she' till he'.



Och okej, jag kanske är en förbannat envis egoist, men jag vill ha dig, envis som jag är;)

Förlåt. Du hör det alldeles för sällan. <3


I WANT MONEY


NEW/OLD

Jag fick för mig att koka piercingar, det är bra att göra för att vara säker på att nya piercingar är sterila, annars finns det massor av saker som kan hända. Så ja, det sysselsatte jag mig med det och nu har jag bytt piercing. Det är nu en liten röd boll med hängsmycken som hänger och dinglar i min navel, hur ska jag stå ut med detta? Jag som är van vid bara vanliga bollar?
Hur som helst, ny piercing, gammal låt. Lyssna. Njut?


SNABB SOM EN SNIGEL



Hehe jag gjorde en chansning och sprang upp till andra huset i korta leggings, t-shirt, ballerinor och öppen dunjacka! Vilken matchning :P Hehe och såg ut som lilla MY i håret gjorde jag också hehehe.
Lite kul får man ha åt sig själv!


FETTO

Idag har jag hunnit med mycket, men för att fatta mig kort så har jag hunnit träffat både Jannice, Carro & Hanna, gymmat, busat med brorsorna och slängt in en tvättmaskin. Way to go, soho. Vad det nu betyder..
Carro och jag gymmade i alla fall och innan hann jag träffa Jannice en snabbis, när jag och Carro pustat ut mötte vi Hanna och Jannice som hade latat sig inne på Kentas, hehe. Gissa om jag och Carro kände oss grymma? ;)
Hur som helst kom jag hem lagom för att rädda maten ur ugnen som bröderna glömt. (!) Och sen chillade vi och åt och lalala..
Fick precis ett samtal från mamma också, hon har varit i min skola på något informationsmöte om bl.a individuella val, och hon tycker att gymnasiet har blivit så grymt komplicerat till skillnad från när hon gick gymnasiet. Då var det tydligen bara att gå in och att gå ut. Om vi ändå kunde ha det så nu..

Om ni undrar över rubriken, JAG KÄNNER MIG FET!


NONSTOP

Okej jag måste ta mer bilder. Jag börjar känna mig tråkig.


ÅH HURRA


Ännu en dag med tråkig uppdatering. Idag var det ännu en skoldag, men efteråt skyndade jag mig hem där Patrik väntade!
Nu sitter jag utan plugg och någonting att göra och väntar på att Despo och Cougar Town ska börja!


NI MISSAR VÄL INTE?



Premiären av nya sässongen Svenska Hollywoodfruar!
Haha, gissa var ni kommer hitta mig?


ALÅ ALÅ

En bild på mig och Issa eftersom det är henne jag har spenderat dagen med mest! Så himla urgullig tjej, vad skulle jag göra utan henne?

Nu följer en alldeles för lång text om en alldeles för lång dag:
Hej allihopa, haft en bra dag eller? Min har gått upp och ner kan jag säga.. Jag vaknade upp bredvid världens finaste älskling, men grejen är att klockan inte hade ringt. Klockan var bara tio äver 6 när jag vaknade upp, pigg och ready to go. Men mysigt som det var bredvid Patrik somnade jag om, sov förövrigt riktigt bra!
Med andra ord, morgonen började bra jämfört med andra dagar, och då snackar vi också måndagsmorgon! Till och med mitt hår luktade gott för att jag hade gett det värsta monsterkuren kvällen innan med typ balsam och 2 olika inpackningar + varmeskyddsgrejer och stylingsaker, hårfön och plattång, listan kan bli lång. Men av någon anledning luktade det rök i stora huset där jag åt frukost, så lagom på väg till skolan märker jag att mitt hår luktar RÖK! Rökdofter sätter sig tom tuggumi i mitt hår alltså. Helt sjukt.
Mestadelen av dagen gick åt att plugga samhäll till provet vi skulle ha (som om jag inte tjatat tillräckligt om det). Jag lovar, varje jäkla chans jag fick pluggade jag. Nu hoppas jag fan det ger resultat annars så vet jag inte vad. Grejen är bara att efter provet var jag helt slut. Hade ju en mattelektion kvar men den bara seglade förbi och allt var fel med mig, magen, huvudet, kroppen, allt.
MEN, det vände igen till det bättre när jag kom hem och fick pannkakor, min kära mamma kan vara underbar ibland alltså, som jag har längtat efter pannkakor.. <3 Inte nog med det, jag fick en bok av mamma, Änglar av Marian Keyes, får se om den är bra och så fick jag en liten jättesöt rostfri takeaway mugg av Danne. Man blir så glad! Gott folk nu har jag skrivit alldeles för mycket. Puss

PREPARING

Dags att ladda inför skolan imorgon, även fast det är måndag, en av de värsta skoldagarna på mitt schema känner jag mig ganska positiv. Inte fan vet jag varför haha! Nu har jag suttit och pluggat mer samhällspolitik medans Patrik har hållt på med hemmaövningar (typ styrka och så alltså). Grejen jag stör mig mest på nu är att jag råkar tycka denna politik (tro't eller ej) är ganska intressant, men hur mycket jag än läser så fastnar det inte och jag kommer inte ihåg någonting! Hur irriterande? Samhäll och jag går väl inte ihop antagligen..
Men nu är det dags att hoppa in i duschen och lägga fram kläder till imorgon, jag brukar inte va så pigg på måndagsmornarna så då brukar jag förbereda så mycket som möjligt dagen innan. Smaert ey?


SUNDAY EVENING W. BOYFRIEND


Godmorgon alla, eller godkväll kanske haha. Jag och Patrik tog en lugn morgon innan vi åt frukost, lunch och allt det där, plugg har vi hunnit med också! Har ju samhällsprov imorgon som jag har gett mig fan på att få bra betyg på, om jag nu kommer lyckas eller ej återstår att se..
Tänkte faktiskt bara kika in för att göra ett snabbt inlägg, nu ska jag och Patrik fortsätta kolla på The blind side. It's niice.

SATURDAY MORNING

Jag hade förväntat mig att vara barnvakt idag men så blev det inte, istället är jag hemma ensam. Lite ensamt. Får se om jag hittar på något senare eller stannar hemma och fixar, jag har ju ganska mycket att göra.
Min dator känns nu som ny, jag har fått Windows 7 installerat, (väldigt najs) och den är så mycket snabbare nu! En liten nackdel tyvärr då verkar vara att alla mina favoriter är borta, vilket betyder att alla typ 78516 bloggar jag följde nu är borta, som jag inte kan utantill.. Bajs.

BACHATA



Nu borde Patrik bli nervös, efter att ha sett den här dansen kan man ju inte bli annat än sugen på att lära sig!
Mattias och Cecilia gjorde den asbra och låten är en gammal favorit, vilket inte gjorde det sämre. Personligen älskar jag avslutningen haha!


AVENTURA - OBSESION


HOME

 

At hoome, incredible! Idag vart det skola, gym och sen hem för att käka. Helt okej torsdag, hade dessutom riktigt kul i skolan för en gångs skull! Wonder why..
Nu ligger jag i sängen och kollar på New Moon (i HD, måste bara skryta?) på datan medans Patrik är i luren som ligger på min axel. Almosts like he's here, NOT. :( Miss him.
Efter detta galenskap ska jag sova, godnatt med er i förskott!

 


PREMIÄR 11 MARS



Blondinbella och Tyra, egen talkshow? Kan bli spännande:P


WORKING OUT LATE



Dubbla gympass idag, vad gör man inte för att ligga på topp haha? Imorgon blir det ännu en tur till gymmet, men det blir bara lite lätt träning. Vill ju inte överanstränga mig. Carro blev mitt sällskap idag, mycket trevligt!
Just nu rullar Roomservice på tvn i väntan på efterlängtade Grace Anatomy (som dock inte är lika bra som Despo). Dom målar vitt på Roomservice och då blir jag sugen på att fortsätta måla vitt här i mitt vardagsrum och kök, när ska det bli klart egentligen..?
Inte mycket plugg idag, går inte att uttrycka sköönheten med det. Nu ska jag inte uppbehålla er längre. Puss

En låt jag har på huvudet som Patrik fått mig att gilla. Den sätter sig liksom.
(men jag tycker fortf. den är lite läskig!)


ANOTHER DAY WENT BY

Ännu en dag har gått och nu är jag hemma igen, sköönt. Mycket bättre dag i skolan idag än igår. Antagligen eftersom det var första dagen efter lovet igår. Man börjar vänja sig nu hehe. Det jag tänka säga är att (yesyesyes) Desperate Housewifes har sässongspremiär idag! Och inte bara de, även Cougar town har premiär idag! För er som inte hängt med och inte vet vad Cougar town (med Courtney Cox) är lägger jag in ett klipp från Youtube.

Måste bara säga ännu en gång, YES YES YES! :)




Hur det förra avsnittet på Desperate Housewifes slutade sist, som om ni man skulle glömma.


EMOTIONAL



OH BABY BABY



Första dagen i skolan, piss.

BUT: I love my darling<3