Tisdag

Igår hade jag orientering heeela dagen :O Det var fett jobbigt kan man säga, men som om inte de räckte gick jag och Patrik ända till Gottröra Macken för att köpa godis :D och det är en bra bit..
Och sov inte så mkt i natt så e så trött så jag kan döö nu och orkar verkligen verkligen inte plugga sen! :O
<3<3
Träffade AC idag igen :) ( för alla som klagar på förkortningar, så kallas hon faktiskt det)
Det var jättekul :)
Orkade inte med slutet av dagen i skolan så fick åka med till Norrtälje och rösta lite om kommunen och skolan och sånt hahah :D
Helt knäppa kontroller man skulle ha att trycka på men kändes lite som att rösta i parlamentet :)^^
Hihi, aahja, nu måste jag nog dra o plugga iaf och får se vad som händer imorn, kanske äntligen drar ut på shoppingtuur men måste få pengarna föörst :D
Pussshej

Måndag

Har haft lite kul idag men mer om det sen för älsklingen är här :) §
Vi ska plugga och sen gåå och köpa godis :D Hihi godistroll vi e ^^
Ah men vi skagå nu.. § Pussar på er,

Söndag

Japp Japp, sköönig helg har det varit.. Hur har eran varit?
På fredagen tog jag och Patrik det luugnan förberedande inför riviga lördan! Sandra hade inte hunnit fixa nåt men de gick bra ändå:)
Först va vi tjejorna hemma hos Sandra sen drog vi till centrum, efter det blev det fest hos H' som fyllde 18 och jag gick och mötte Patrik, såg juh några man kände igen där så de va lite smått kul.. Men det var inte så mkt drag där så vi skulle dra vidare men där vare helt lugnt också :O Så vi stack till station några igen och hade lite kul :D
Där träffade man ju JF' som jag hört om förut, han kände visst D' hade jag för mig och det stämde så snackade lite med han :)
Träffade också TA' för första gången :) Najs de:) Och Maaaasssor med andra såklart :)
Som Je' och Jo' <3
Och den där R' har ju blivit helt dum i huvudet på en vecka typ bara för jag dissa han för Patrik så han skulle börja bråka med Patrik men snälla Joel stoppade de som tur var.. Annars hade jag blivit skitsur!
Sov över hos Patrik och har varit där o myyyyst hela dagen faktiskt :) Vi gjorde pannkakor till lunch :D
Nu ska jag inte sitta här mer :) rör på er :D <3

Fredag

Är med älsklingen nuuue :D
Vi har fett med mys och vi ska ha filmkväll ikväll :D <3
Vi ska se på Final destination 3 :) Den e grymt braa ^^ SKa ni veta så se den <3
Har liksom inget o skriva men mer kommer väl sen :)
Puuuuuuss


Måndag

Jaah allihopa, måndag igen .. fett med tråk men vad ska man göra? :)
Jesper skulle kommit idag men han missa bussen den tönten ^^ :) <3
Såå nu vet jag inte alls när man får se han igen ..
Saknar min Patrik <3<3 För alla som undrar, jaa vi e tsm^^ O han e bah fööör söt :) <3
Sitter och käkar äppelpaj med vaniljsås här :) Ett glas O'boy också :D Såå svullig jag äär jag vet, men har fan gått och tänkt på bakelser och allt hela dagen idag så var tvungen ^^
Vette fan vad jag ska göra nu, var helt inställd på att Jesper skulle komma men nu när han inte gör de så har jag ingen aning längre.. För alla er som inte veet så tar det 2 timmar för Jesper att komma hit så när han har missat första bussen ere ingen idé sen :)
Ringde och tjata på mamma och hon skulle köpa bananer, glass o grädde så man kan göra banana split sen men får väl se om hon gör de (a)
Nu måste jag draa får se om jagh skriver nåra rader ikväll:D Pysssshej

Söndag

AH fredagen var ju VILD så pallar inte berätta allt,, förkrök hos P', sen blev de centrum, jag och R' träffade Patrik på väg till J' :) Sen blev det fest hos M' :) när festen va slut drog vi till centrum igen och så drog vi hem till Sandra precis när snuten kom ^^
Alla tjejer va ju meed och vi hade fetaroligt asså.. Fast Jennifer föll typ ihop och skrämde oss alla så H' fick lyfta upp henne..

Vaknade tidigt på lördan hos Sandra och när alla vaknat satt vi allihopa på balkongen och pratade igenom allt som hände på fredan :) De va mys.. §
Kom hem vid halv ett tror jag, dushade oh gjorde mig i ordning igen.
Vid 6 drog jag till Patrik § Vi hyrde film och hade mys,vi gick ut med hunden när det var helt mörkt ute hihi ^^precis efter att vi hade kollat på The eye så jag lyckades skrämma han lite en gång^^ O så kolla vi på stjärnorna :P

Sov där och tog 2 bussen hem :) saknar den sötnosen §

Kollar på Viva la Bam nu .. men orkar inte skriva mer, är såå trött så kan somna nu, o måste plugga matte ikväll..

Pussheej på er

Yeah torsdag

Hej alla :) Har haft en riktig bitch-dag idag.. ^^
Har varit så sjukt trött på att bara stå ut med allt o alla så idag har jag gjort som jag vill och sagt vad jaag tyckt. Sådeså.
Jag o Erita kom överräns om att det faktiskt är okej att ha en bitch-dag ibland bara det inte är för ofta:) Och jag håller helt på de asså!

Sluta tidigt idag så jag och Linn drog till Sthlm ^^ Hon köpte löshår i rätt färg den här gången så just nu sitter hon väl o syr där hemma haha :D Inköpet blev på affären Kilimanjaro :) Mycket bättre service och trevliga människor än på Taj Mahal enligt mig!
Vi åkte även till Divinity Hair and beuty där jag fixade mitt hår förut och lämnade tillbaka paraplyet som jag lånade sist ^^ haha, men det skulle vi behövt för de började regna när vi åkte tillbaka till centrum så vi tog en fika på Waynes coffe :) Min favoriit ofc :) Båda vi tog en varsin morotskaka och jag tog en Latte med smak av kokos :) Alltid kul o pröva nå nytt.. det stod mellan det och varm choklad med grädde och marshmallows ^^
Sen åkte vi heem, vi tar ju varsin buss och en skitful äcklig gubbe satte sig bredvid mig och jag e nästan hundra på att han tog kort på mig :O! Men ofta man frågar liksom ?..
Och sen påstod han att han "satt o sov" men det kändes som han kollade på mig heeela tiden, och tjuvläste mina sms jag skickade! Jätteäckligt:S
Sen skulle han börja småprata med mig innan jag skulle av men han fattade nog vinken när jag blev värsta surmulen asså och dissa han totalt.

Min nästa buss skulle inte gå förrän om en halvtimme så satt o prata lite med Jesper i tele och sen träffade jag Patrik en snabbis innan jag skulle på bussen :) Kul o träffa han :) <3 Men lite pinsamt haha ..

Har tagit massor med bilder idag, om än lite cp ^^ Men så ere.. kika in på min bdb om ni vill se dom :P

Pusss

Onsdag kväll

Middag och sen åkte mamma och Danne till Emils dagis på föräldramöte.
Så jag är barnvakt :) Jag och Emil har ätit godis och kladdkaka samtidigt som vi kollade på My little Pony haha:)
Nu har jag nattat han i gästrummet, han har inte somnat än så man hör han fortf hålla på där inne, han sa precis godnatt gosedjuren,hah söt :)
Får ju lite cash för det så klart man ställer upp som barnvakt:) Kämpar lite för mitt cashflow och imorn blir det sthlm med Linn ^^ Hon ska köpa nytt löshår på Kilimanjaro den här gången.
Hoppas man kommer upp imorn bara för klockan är inte ens åtta än och jag är grymt trött redan. Men klockan nio är det Legally Blonde och det fåår man inte missa:D Och nu är det top model 10 :)
Såå ching ching :) §

Perfect Wednesday

Första anledningen att gå till skolan idag var att Jesper skulle komma idag, så kunde inte vara hemma idag för då skulle inte han få komma. Fick kämpa mig upp imorse asså.
Sen vare så att Jesper helt plötsligt inte fåår komma :/ Ush va tråkigt.
Men åkte till skolan och det var fett chill dag, bara jag, Sandra och Matilda i våran klass som tjejer ^^
Sv o Eng i två timmar, sen blev de matte! Tror jag knappade in lite idag på matten faktiskt, satt med T' som jag aldrig pratat med förut och hon var ganska trevlig, även F' satt där men han har man ju träffat förr -.-
Efter det skulle vi ha so men vi hade tydligen håltimme där (; så då blev de lunch och efter det skulle det vara gympa som jag inte skulle vara med på och bara en halvtimmes onödig spanskalektion, så drog hem efter matten ist.
Först följde jag med Matilda och gjorde henne sällis med hon käkade :) Kom faktiskt på nu att jag inte har ätit nån lunch!
Aja, efter de hade jag och F' lite sällskap halva vägen till station och sen hann jag faktiskt med bussen den här gången!
Smsade lite med Patrik på bussen och sen ringde jag Jesper.. Tror jag ska ringa han snart igen och kolla om han kuunde komma eller inte..
Blir ju spännande, vet redan att han inte kommer men han vet att vi typ aldrig kommer träffas mer isf, men han lyssnar alltid på sina päron för han e så duktig ^^ :D -.-
Har hållt på att söka prao ett tag nu, och mitt i allt ringer pappa :) Vi har faktiskt blivit sams nu efter allt tjafs så under höstlovet ska han ta ledigt några dagar så ska bara pappa och jag åka nånstans och försöka lösa allt :)
Ni ser, det löser saker ibland att vara lite drastisk!
Hoppades ju såklart vi kunde åka utomlands, kalla mig bortskämd unge men det är jag inte hihi ^^ Hursomhelst blir de nånstans i Sverige men vem klagar?
Nu tror jag faktiskt jag ska baka kladdkaka! Senare blir de ju barnvakt åt Emil.. då gäller de att stå ut och en kladdkaka e precis vad jag behöver haha :D
Hare bra sålänge :)

Måndag



Eftersom jag inte sov så många timmar i natt så har jag typ varit trött hela dagen.
Efter skolan åkte jag direkt hem, fixade med hundarna, städade lite i mitt hus och myste sen i soffan framför mtv :)
Dom andra kom hem vid 5 och det blev midaag lite senare än vanligt idag..
Känner mig sjukt sugen på kladdkaka men har ju ingen ugn här och pallar inte gå upp till andra huset.. ^^
No prov G-del idag, gick hysat faktiskt :) Får se hur vg och mvg delarna blir sen.
Mamma kom förbi förut o langa över sakerna jag "beställt", hihi hemleverans ända fram till dörren:)
Men det var inge viktigt, bara lite bröd, compress till piercingen och Elexir long lasting borttagning till min nya mascara:)
Får se om jag orkar med skolan imorn för har känt mig lite seg faktiskt.
Och så har jag faktiskt funderat på att skaffa jobb! Så om nån vet nåt eller så så snälla tipsa mig!
Tänkte att till vintern ska jag verkligen inte frysa nu när det redan blivit så kallt, så tror jag ska köpa en varm o go fjällräven dunjacka och ett par UGG's :) Hitta ett par ssupermysiga tumvantar på Salt också :)
Ah, nu ere bestämt slut på sommaren iaf.


Det är vad det är

''Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta kärleken till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nertryckt i dunet och bli kysst över hela kroppen. Det handlar om att viska ''du är vacker'' tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och ständigt ha tusen fjärilar i magen. Der handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig hitta vägen ut, händer som dras genom håret och fingertoppar som smeker längst ryggen''

Update saturday

Jag pratar med Jesper i tele och han e lite tråkig för han fattar inte humorn i allt jag skrattar åt ^^  Hah
Jag gick precis och kidnappade godiset från brorsan :) Ja e lite svullig idag ..
Så så ere.. Har fastnat lite för Pinks nya låt så tror jag lägger in den asså :)



Natti Natti :) <3

Gud föll ner

Allt som verkade se så ljust ut.. :/ Nu blir det inget. Men det innebär inte att jag kan säga vad det handlade om!
Ja ska skydda min favoritflicka :) <3
Jag tycker bara så syynd om henne :( Fan, det hon genomgår nu, är en av mina mest fruktade mardrömmar..
Men hon vet att hon har mig, har redan pratat med henne flera gånger idag.. <33
Det mesta kommer bli bra, det tar bara tid. Det vet vi alla <3


Gud i himlen

OMG :O Jag skojar inte, OMG OMG!
Fick precis ett samtal från en av mina närmaste närmaste bästaste vänner, M' och hon sa nåt som e så otroligt!
Jag vet inte vad jag ska säga till henne om jag ska bli ledsen eller glad, men alltid som ja e så tycker jag bara det är fantastiskt!
Och kanske kanske blir det såhär.. Shit asså! Jag kan inte säga vad det handlar om nu, det får komma i efterhand :) Men jag lovar, ni borde vara nyfikna! :D
Förlåt mamma o alla, men jag blir så GLAD :D Vi vet att det kanske inte är det bästa att bli, men jag e ju som jag är.
Och M' jag kommer aldrig svika dig, du e som en syster och kommer alltid vara! <3

Update

Vi tar vad jag har gjort idag istället så har jag iaf nåt kul o skriva om :)
Jag vaknade kl 6 i morse, gick upp typ efter 20 min .. fixar allt, hinner till och med gå upp till stora huset för att lämna tvätt och langa över den stora väskan som åker bil till Vallentuna..
Skolan here I come.. :D
Flummat som fan idag, gammalt ord men hittar inget som beskriver det bättre haha :D Har typ skrattat åtta timmar konstant.
Drog typ en timme tidigare för att hinna med sthlmsbussen så jag hann inte träffa Patrik idag heller.. :(
Tänkte slösa bort lite tid så stack till Täby ett tag, fanns inget i min storlek men har kärat ner mig i en parfym från lancôme! Vill ha! :O Hihi
Tog bussen till Näsby och då pratade jag lite med Skarnäs i tele.. :) Pratade ända till jag kom hem faktiskt :O
Sen snackade jag mer med han senare.. Sen har jag snackat med Jesper.. hah :)
Som sagt, jag kommer säkert dö av en tumör i örat eller nåt efter allt mobilpratande men så ere.. det drabbar fler än mig! Och så hopaps jag dom kan bota det med deras nya supermetoder dom kommer ha då :D Sjukhuset asså..
Och nu ere så, att jag vill ha en hund :D En liten söt en som e bara min min :D <3 Vore de inte underbarrt?
Gassh vad jag slösar tid, min helg e förstörd, som kommer få spendera ungefär 73 timmar på det här sättet för att få offra ännu en helvetesvecka för nästa helg, sjukt som fan men ere nån som tänker på de? Neeejrå.

Gud vet vad jag gör imorn, <3 puss o hej


Guud

Asså har fett med trååååååååååk just nu , fick precis veta att jag inte får dra nånstans imorgon och ingen får komma hit heller!?!?!?!?!?!? Hur tänker dom här människorna? De e nåt jag länge undrat..
Sitter nere i min brorsas rum nu för de är där datan har hamnat nu, förvänansvärt med bredband den här gången :O!
Skulle egentligen åkt till bästaste melody imorn men det får man ju itne ! Och om det inte hade gått som jag misstänkte, tänkte jag att Skarnäs kunde komma hit som han ville... :) men njefan , då får han inte de heller..
Dör här, fängelse eller vad? :O
Vafan ska jag göra imorgon, och om min pappa ser den här sidan så säger jag ba hej hej på dig, för de e såhär jag känner.
Asså om det hade varit hemma hos mamma eller nåt hade jag lätt börjat skrika och iaf få lite frihet menhon hade aldrig från början bara bestämt, hon hade frågat! Där räknas jag som en person, fan inte här!
Hatar det här stället asså! USh

Stupid shit

Yeah, hurrni ja e fett trött på att vara Pappas flicka som alltid gör som han säger, han förstör helg på helg asså!
Som the voice, festen med Julia, väsby tjejerna och nu krök med Sandra o dom och sen förstör han hela fucking LÖRDAN för ja ska va ENSAM HEMMA, men med min LILLEBROR FFS!
Och ingen av mina kompisar som dom inte vet vilka dom e kommer in i deras hus, cp regler! Dom vet ju inte vilka några av mina vänner är ?! SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT LIKSOM !?
Har lust o göra lite stupid shit och skita i om mina pengar ryker varje månad, kan klara mig utan PAPPA! Daah ..
Du kan inte hota med nåt längre pappsen, ja e omutbar!


N-town today

Slutade skolan kl 1 idag, så jävla soooft! Jag och Linn drog in till Norrtälje och gick till nån skola jag inte kommer ihåg vad den heter..där vi träffade en Emma :)
Vi såg även A' där :D:O men han flög iväg på en cykel..
Vi 3 åkte till station sen gick vi lite inne i N-tälje och jag köpte ÄNTLIGEN en ny mascara :D Tyvärr varen inte lika bra som jag hoppades men så blir det när man inte köper sånt smink man brukar, men helt ärligt så har ja inte råd med en lyxmascara just nu när de e höst och inköpslistan e aaaldelles för lång :O!
Jag och Linn tog bussen tillbaaaks vid 3 tror ja.. :)
Så va väl hemma i tid för att städa o allt innan tjejen skulle komma o kolla på rummet men sen vare visst så att hon va magsjuk o inte kunde komma så då softade jag framför Hulk knows best och Top model :)
Senare ere ju idol också och Heroes :D INTE MISSA! haha
Ni ser jag har fixat bloggen lite men den e inte klar än, enligt mig ser den ut som jag vet itne vad.. så uppdatering kommer!

Puuuuuuuuuuusssssssss

Lyckokaka


Lalala


Hokus Pokus

Igår kom Jesper och sov här tills idag :) Vi hade kuul :) Kolladepå tv och film typ.. Jag kmmer inte ihåg så mkt haha :D
Vi va vakna till typ 4 och ja va så orolig att det andra huset skulle brinna ner hahha, så vi gick upp och kollade att allt va bra :) Klockan 4 på morgonen typ xD
Mmh iaf.. han åkte hem vid fyra på dagen idag och så fick jag precis veta att han har fått utegångsförbud :O VARFÖRDÅÅE? Han har liksom inte gjort nåt..
Det va tydligen för att dom tror han missa bussen förra helgen härifrån med flit.. och dom tog hans mobil så ja inte kunde prata med han på nästan en vecka, och nu får han utegångsförbud för de! En vecka senare för nåt han inte ens gjorde me flit, -.- nu blir jag sur.
Stackars min älskling§§

Hihi nu har jag fixat naglarna och nu sitter jah oh kollar på Ensam mamma söker ^^ Bestämde mih för att fixa lite matte men de går inge vidare kan jag säga.. Svullar chips också hah :D

Ni vet juh hur jag är :D Eller hur?
Imorn kommer jag nog inte palla göra mig i ordning spec mkt. Uppsatt hår och lite myspys kläder skulle ja tro :) Sen efter de kanske de iof blir täby eller uppsala eller nåt .) Men helt klart en mysdag i skolan.. Hah hur det nu ska gå:)

Galet blire iaf alltid på nåt sätt c(:

30 smart o framgångsrik

Haha inte för att min dröm e att vakna upp som 30 imorn asså som typ den därfilmen 13 snart 30 eller vad den heter..
men nu sitter jag o drygar framför ensam mamma söker, o de e klart man börjar tänka på hur det kommer bli för en själv sen:) Iaf gör jag de.
Liksom, haha, mina skumma tankar, men om man har en kille o två barn tex, hur ska man då sitta i soffan för att sitta bredvid alla samtidigt och ge alla lika mkt kärlek?
Kommer pojkvännen gilla barnen mer än mig eller kommer ja gilla dom mer än han o så? Hah, sjukt att tänka in så om framtiden..
Men var kommer man bo o så?
Asså innan jag blir hemmafru eller va man kan kalla de så ska ja nog dra till Los Angeles o alt de där, leva lyxliv och festa tills jag spyr haha :D Typ.

Så jävla dumt galen e jag ibland :) Så alla som e vana med mitt lugna jag får se upp nu, för jag har blivit mig själv igen, mitt glada vilda Anniehumör :D SOm jag trivs så jävla bra med, så snälla dra inte ner mig igen :D För jag trivs så bra här uppe :D

PUSS

Whats

Hey vad har alla gjort i helgen?:)
Jag kommer ta reda på alla smaskiga detaljer imorn :P Hihi, så kika in imorn om ni vill veta :) §

Torsdag

Jag brukar inte skriva så mkt på torsdagar tror jag.. Men nu ska jag skriva lite oftare hade jag tänkt, och då gäller det även torsdagar :)
Just nu sitter jag o snackar i tele med Jesper och kollar på Girls meet Cowboy på tv.. det typ suger men vafan :) lite kul iaf.
I helgen ska jag vara ensam hemma :) Så på lördag kommer Jesper :P§§§§§
Imorn skulle ja kanske träffa K' men vi får se hur det blir med det...
Nu e ja lite sur..

Skulle åkt till Uppsala idag.. Men så blev de inte för bussarna e cp.. :S Hah orkar inte gå in på de.. Enlgit mig e alla bussar helt konstiga så. Ah ja längtar som faan efter att få ta körkort asså..

Nu får ni göra nå annat ^^ Pus§

Så ere

Ah min Vecko Revyn kom idag ^^ Hihi nörd (a) Så satt o läste lite oh bah måste asgarva asså!
Asså de e verkligen skillnad på oss tjejer och ni killar.. som det stod här till exempel : "Får vi killar sms kl 3 på natten tänker du instinktivt " Slampig blondin vill ligga med honom!". När ni (vi tjejer) får sms 5 minuter senare tänker vi (killar) "Nu har vi på Telia ett fantastiskt eerbjudande till dig ! Surfa in på.. "

Hahah xD Va bah tvungen o lägga in de liksom , stämmer de inte? xD

Måndag

Yeeeees :D Nu har jag äntligen piercat mig vet ni!! :) Som jag har längtat asså och nu ere äntligen gjort :)
Efter två ååårs väntan ^^
Gjorde det på Teds tattoo i Väsby :) Mkt trevliga där :) En viss J' va där samtidigt som mig och skulle ockå ta hål i naveln :)
Så gåre när alla känner alla i lilla Väsby ^^
Imorn blir det shopping med Linn i Täby :D Yeah you and me girl !
 Puss på er alla;D §§§§