DAGENS VISDOMSORD:


HUR SKA JAG GÖRA?

Torsdagsdilemma! Kommit hem efter en rätt tuff skoldag och nu är frågan om det blir hemmamyskväll ikväll eller studentskiva? Rätt roligt tema så skulle va kul att gå och samtidigt träffa Sarah som var så längesen man såg. Måste dock fixa och dona med saker inför imorgon så det står härliga till först. Brorsan tar ju studenten imorgon!

PLUGGSTYLE

Asså brillsen on eller något, någon som har nå bra tips på hur man blir pluggmotiverad? Kaffe och allt i sin ära för att hålla sig vaken under pluggandet men hur sätter man liksom igång? Så jäkla svårt det ska vara. Imorgon är det ju trots allt sista "skoldagen" och det innebär ett stort fett kunskapsprov i Historia. Lyckligt inplanerat sådär sista dagen typ. Ciao!

UNDERBAR



Älska låten, videon och Fast Five!

SER UT ATT BLI EN VARM SOMMAR!



Verkar som att jag kommer befinna mig i Marbella mellan 11e och 25e juni! Och jag har fina Alexander att tacka för den underbara födelsedagspresenten! :D

DET TAR SIG



En lång oplanerad bloggpaus ägde rum, hemskt ledsen och nu känner jag verkligen att jag måste skriva av mig. Jag har hunnit med så mycket men har inga som helst bilder! Denna bild är i alla fall från inredningsprojektet jag håller på med just nu. Det börjar likna något tycker jag och det ska bli så spännande och kul att få se det färdiga resultatet sen! Då jäklar ska det dokumenteras.

MYSFAKTOR

Istället för bio med tjejerna som det var tänkt idag åkte jag hem för att verkligen njuta av hur härligt det kan vara att vara just hemma. Efter gårdagen är nu hela mitt hus fyllt med doften av blommor som står i vaser lite här och där blandat med värmeljus. Vilken underbar känsla bara lite blommor kan ge hemmet! Underbart.

TIDEN RULLAR PÅ SOM DEN SKA



Tiden går så fort! Sedan jag kom hem idag har jag fixat och donat inför imorgon då hela tjocka släkten kommer för att fira 18 åringen! (ja mig då...) Och NUU fick jag äntligen lägga mig i sängen, utan att ha fått allting gjort iallafall. Men jag kan säga att 20 gulliga chokladcupcakes står i kylen och mina fötter gör så in åt helvete ont så nu förtjänar jag fan att ligga här! Puss på er.

SÅ HÄR KAN DET GÅ



Ja, det här är resultatet av dagens påfrestningar. 3 tjejer som kom och kidnappade mig mitt under fotbollsmatchen och slängde mig i en vattenspridare. Vågar man dra en suck? Dom failade ju såklart genom att tappa mig precis när de hade den bästa chansen att få mig riktigt dyngsur och istället blev även Djurström minst sagt blöt. Men lika glad var jag för de, sprang tillbaka och fortsatte spela lagom avsvalkad och avslutade även med en retur genom vattenspridaren bara för kul. Härliga värme!

Dock måste jag bara säga en viktig sak; Payback is a bitch, Hämnden är ljuv guys och det kan ni lite på efter detta minst sagt stora blåmärke!

GÅR KNAPPT ATT FATTA



En tredje dag rullar in med lika underbart och lika varmt väder med mer än 30+ i solen? Hallå? :D

VILKEN HÄRLIG DAG





MIN FÖDELSEDAG IDAG!


(Tjockisen njuter av en födelsedags fördelar...)

Hela 18 år är man nu asså, inte illa!

DRIFTFEL PÅ BLOGG.SE

Föregående inlägg skulle publicerats igår men gjorde inte det pga driftfel, så bli inte förvirrade när ni läser :) Tänk en dag bakåt bara! Hej så länge!

SNAPSHOT FRÅN IGÅR


Igår kväll kände jag att jag levde, kvällen var så absolut, så underbar, så spontan och så härlig. Vid 22 tiden ringde tjejerna och sa att dom var utanför vid ån så jag och Alex joinade dom och även några andra vänner tittade förbi en snabbis. Fyfasen vad livet känns bra ibland.

PRE-FIRANDE



På fredagen firade tjejerna mig på Soul med jättegod mat och presenter! Tack så mycket tjejer <3 (IMORGON ÄR DET MIN FÖDELSEDAG PÅ RIKTIGT! 9/5)

FAST FIVE





I torsdags var jag, Nora och Linnéa och såg Fast Five, fyfan vilken bra film! Den måste ni bara se. Helst på bio! Nästan så vi gick och köpte biljetter till nästa föreställning direkt efter, kl 21 haha. Efter det blev det chill på Palermo ett tag med Alexander och Gurra. Awesome.

LÖRDAG FÖRMIDDAG



Efter att ha varit och fotat till mitt fotoreportage när mamma tävlade dressyr i Solna, tog jag och Alex en fika och sedan en solig promenad. När vi satt vid vattnet kom det helt plötsligt en svan! Aldrig sett en svan så nära, blev jätterätt när det helt plötsligt såg ut som att den tänkte attackera, som tur var hade jag telefonen i handen så knäppte en bild mitt i allt. (översta bilden) Efter det tog vi tunnelbanan in till stan och gick på en spontanrunda innan vi åkte hem :) När vi kom till Uppsala kl 18 hade vi hunnit med hur mycket som helst!

KOMPISPRIS



Så Annie :)

DAGENS SHOPPING:



Det har varit en allmänt skön dag faktiskt, dock lite stress på slutet och nu dör jag av längtan efter att bara få krypa ner i sängen och sova! Men dagen har bjudit på lite design, lite plugg, stadsbiblioteket och en shoppingrunda där jag fick med mig bland annat en ny svart långklänning, en jacka (riktigt kap) och foundation. Lite såna där nödvendigheter man får unna sig ibland. Får ju inte glömma bort att nämna att jag skypade med världens bästa syster idag, Kathi! Så glad att jag kan spricka av nyheterna! Dom är dock hemliga ;)

HELLO GOODBYE LOVELY



Denna underbara sak införskaffades på själva Valborg under en väldigt spontan shoppingtur av mig och Tina. Jag säger bara R.i.p denna underbara klänning, kul att jag fick ha den några timmar iaf. Valborg bjuder då alltid på något! Tror jag underskattat dessa valborgsminnen asså. Det slår aldrig fel.

VALBORGSPICKNICK


Liten sneekpeek från vår lilla picknick i lördags. Vi gick emot strömmen och var inte på ekonomikum ;)

LUST ATT BLOGGA

Kikade igenom min blogg lite och fan vad depp den såg ut :S Detta behövs fixas känner jag! Om jag inte hade lidit av pms just nu så hade jag kanske kunnat fixa det på en gång, men nu är det så att jag väntar på att min Fanta ska komma hem till mig och tills dess kan jag inte riktigt göra nånting känner jag. I feel a need. Ah. Puss på er.