ZZZZ...


Inom kort kanske denna säng blir min. Verkligen på tiden att byta ut min kära gamla säng mot ett nyare, lite större exemplar. Denna kommer från IKEA och kostar ca 1000:- utan madrass. Inget dåligt kap!


JAJAMÄNSAN, MIN PUSS PRODUCERAR MUSIK



Patrik har nyligen blivit klar med en ny låt, så tänke att varför slänger jag inte upp den här så ni också kan få höra. Vad tycker ni? :)

EN VILD HELG, ELLER?


Gammal bild på mig och Patrik från förra hösten:)

Inte lika vild helg som planerat hehe! I fredags åkte jag och Patrik till Märsta för att fira min kusin och faster och igår (lördag) blev det ingen utgång som planerat. Inte hänga läpp för de, mysig hemmakväll med Patrik är inget att tacka nej till :) Idag (söndag) har jag och Patrik gjort varm choklad och kollat på film och bara tagit det lugnt.. så som en söndag ska spenderas. Tyvärr har jag massa matte framför mig nu som måste tas i tag med. Bättre än en tidig måndagmorgon iaf! Den kommer ju imorgon..

I VÅTT OCH TORRT



Skola idag, inte helt fel som det skulle kunna va! Dessvärre spöregnade det när jag skulle ta mig hem från Uppsala, blixt, åska och skyfall. Man såg knappt ut från bussen! Torr och säker på 677an hann jag hem till mig innan vädret kom hit. Kathi har kommit tillbaka till Sverige nu, underbart! Äntligen lite sällskap igen. Bortsett från det har jag inget roligt att uppdatera om, förutom att jag fortfarande behöver hjälp med idéer om vad jag kan testa! Så ge mig mer idéer!

SAKER SOM SKA TESTAS!



Jag har bestämt mig för att jag ska testa lite saker jag aldrig gjort förut och något säger mig att det kommer bli både roligt, pinsamt och äckligt!
En lista med saker jag själv kom på lägger jag ut här, men jag behöver hjälp gott folk! Ge mig fler idéer! :)

- SUSHI
- CRAZY MONKEY DEFENSE
- ZUMBA
- KINAMAT
- POLE FITNESS
- LÄPPFÖRSTORING


UPP OCH NER

Ja ush nu har det gått en hel dag utan uppdatering! Fy på mig hehe. Men jag har varit sjuk faktiskt. Och igår så var det fest för brorsan Tobbe, hela 18 år nu. Grattis!
     Själv sitter jag nu och kollar på Lyxfällan, ja Lyxfällan av alla programm. Vet inte varför men jag bara fastna. Nu börjar Danska Hollywoodfruar och snart ska jag fanimej ta tag i bloggandet lite och kolla igenom mina favoritbloggar så vi ses med mer uppdatering sen! Puss och kram


GALLERI LONDON

Shit, jag tog inga foton! Kom jag på. Så sent som för en sekund sen! Så det blir bara text nu då, står ni ut?
     Idag hade jag sovmorgon, det kommer jag ha varje fredag numera. Skönt or what? Kommer också bara ha en lektion varje fredag. Ännu skönare. Idag tog jag hur som helst 10bussen till Uppsala med Issa, eftersom vi var tidiga där, runt 11 och vi började 12 så gick vi runt på stan ett tag. Väl i skolan skulle vi ha vår första foto-lektion och vi tillbringade ungefär 11 minuter i skolan för sedan skulle vi tydligen till London Gallery på Fyristorget. Sagt och gjort. Vid kvart över 1 var vi klara och jag och Issa tog en till sväng på stan innan vi tog bussen hem. Sammanfattat en mysig dag. Bortsett från min förkylning, som är värre. Ligger nu i sängen under täcket med datan i knät. Väntar på Patrik :)


BILD FRÅN SEMESTERN



Godmorgon alla morgonpigga, själv har jag lite av en sovmorgon idag. Skönt, fast när jag vakna hade jag lika ont i halsen som när jag somna och det var ju mindre skönt.. Nu har jag precis duschat och ska äta frukost nu och om ca en timme går bussen mot Uppsala. Ska in till skolan för bara en lektion och sen hem klockan två igen. Skön fredag! Sen kommer älsklingen Patrik till mig ikväll också;)

TÄVLINGSINSTIKT


Jag är med i en tävling hos Klackarna i Taket! Första tävlingen jag har gett mig in på eftersom jag inte tror på sannolikheten att vinna men jag ger det en chans. Deras blogg hittar ni
HÄR:

HÖSTEN BÖRJAR NÄRMA SIG



I alla fall för mig! Jag har dragit på mig någon förkylning som bara har blivit värre med dagen.. Nu ligger jag här i sängen snörvlande och med irriterad hals och undrar vad jag har gjort för att bli straffad på det här sättet. Lite taskigt tycker jag faktiskt. Vart tog den varma solen vägen?

BLOGGAR FRÅN SKOLAN

Första dagen i skolan då. Hade inga särskilda förväntningar men det var mycket roligare än väntat att träffa alla igen! Jag har fått ett härligt schema också på de! Bjuder på en nytagen bild:P

DET ÄR INTE ENS FREDAG DEN 13E

Allt händer mig idag, jag skojar inte, allt! Tummen är omplåstrad sen tidigare idag när den hamna i nudelsoppan (kokande) men nu skulle mamma hjälpa mig men en liten enkel sak på datan och BOOM. Hela datan har typ krashat. Nu hoppas jag och ber på mina bara knän att Danne tar med sig den till jobbet imorgon och fixar den tills jag kommer hem. Vad har jag gjort vem? :(

NU FÅR NÅN SÄTTA FART

Saker jag ska hinna med innan kvällen tar slut!

- Städa, iaf plocka upp alla kläder och saker som ligger överallt..
- Plocka fram alla skolsaker
- Duscha
- Lägga över lite gamla filer och bilder till datorn igen
- Baka kladdkaka!

Nu när jag har det framför mig svart på vitt kändes det inte alls som om det var lika mycket att göra som det kändes för några minuter sen. Så jag vart tvungen att lägga till baka kladdkaka! Tänkte att jag skulle tjuvstarta lite på hösten också och kanske göra varm choklad, sätta på en bra rulle och mysa med en filt. Vädret känns ju inte precis sommar idag så ingen kan ju klandra mig. Det ända som saknas är Patrik.


VILKEN DAG JAG HAR



När jag vaknade i morse hade jag en klar och tydlig plan för dagen vilket bestod av: äta frukost, diska, jogga, duscha, städa och plocka i ordning alla saker inför skolan som börjar imorgon. Oh ja, det låter kul eller hur? Börjar med att frukosten förutom en liten skiva bröd och några droppar mjölk var slut, och brunch blir det istället vilket får bestå utav nudlar med kycklingsmak. Hatar kycklingsmak men dom var egentligen utsedda för min brorsa. När nudlarna är klara, allt gick perfekt ska jag hälla över dom i matskålen och där vet jag inte riktigt vad som gick fel. Nu har jag en skållad tumme som känns precis likadant som när jag alltid brände mig på tenn när jag hade träslöjd i lågstadiet. Minikopp med vatten bredvid mig att doppa tumme i sådär varannan minut. Disken är avklarad genom att ta upp allt till de andras diskmaskin, joggingen? ett minne blott. städningen? men skärp er. Jag sitter här. Ser allt runt omkring mig. Ser klockan gå...

What the häck, vi tar de som de kommer..!

SE VAD POSTLÅDAN KOM MED



Vecko Revyn trillade in genom dörren idag. Denna gång fick man också prov på tuggummi, vad som intresserade mig mest var Stimorols nya SHIFT. De ska tydligen vara två smaker på samma tuggummi, det ska börja smaka hallon och sedan gå över till mint, vilket genast fick mig att tänka på Willy Wonka. Självklart slet jag upp påsen på en gång och smakade, o jo, visst är det så! Dock smakade hallon godast och den smaken försvann efter några sekunder, men visst är det en kul nyhet ändå?

TVIVLA EJ PÅ DIN MAKE



Efter att jag avundsjukt sett hur många på facebook som hade fått frukost på sängen för nån dag sen kom min älskling i morse när jag vaknade med frukost till mig. Dock orkade jag mig upp ur sängen som ni ser på bilderna hihi. E han inte underbar?

STRANDAVSLUT



Igår tvingade jag med mig Patrik på en tur ner till stranden i Rimbo. Vi gick förbi presskiosken och Konsum och fick med oss lite smått och gått innan vi la oss på en filt och mös i solskenet. Vårt egna avslut på en riktigt härlig sommar!


BILDTORKA=BLOGGTORKA

Sedan min dator fixades har jag inte kunnat ansluta min mobil till datan, därmed inga bilder! Och då blir det helt plötsligt inte lika roligt att blogga. Ska försöka fixa det här så fort som möjligt!

NU ÄR DET KLIPPT



Vi åkte till Väsby för att fixa håret så nu har Kathi fått en ny frisyr med lugg och jag toppade bara.
Sanna är verkligen den bästa frisören som finns, blir aldrig så nöjd som när jag klipper mig hos henne. Just nu är hon mammaledig men för vissa klipper hon hemma. Hon är ju trots allt min "systers" syster :)


MOT VÄSBY FÖR ATT TRÄFFA SANNA

Kathi och jag ska till Väsby snart hem till Sanna. Mickis ska också träffas! Vad vi ska göra där får ni se sen!

KUNGSTRÄDGÅRDEN NÄSTA


RIALAGROPEN

Idag vaknade jag till fint väder så jag, Patrik och Kathi bestämde oss för att åka till Riala gropen för första gången! Det var jätte fint och sol där, det är ett ställe som vi verkligen kommer åka tillbaka till :) 
Bilder kommer senare...

UPPSALA MED KATHI

När Kathi kom hem från jobbet idag kände jag en impulsiv lust att åka till Uppsala, så det gjorde vi! Vi tog varsin glass på en uteservering, strosade runt i affärer och kom hem nöjda med 2 nya toppar och örhängen till Kathi och 2 halsband till mig. Mina fötter klarade sig också igenom hela eftermiddan i mina nya heels från Spanien, är inte det lycka så säg?
Bilder kommer imorgon.

 


AUTOMATISK INLOGGNING

Verkar som om min data helt enkelt vill att jag ska blogga! Jag har blogg.se som startsida men nu har min data fått för sig att det ska vara automatisk inloggning så vips när jag startar internet loggar den in mig på bloggen. Smidigt? Kanske..

Update: Dagen har inte bjudit på mycket, förutom fint väder! Det ska man ju vara glad för. Vad händer imorgon?


MÅLARE

Idag har jag blivit helt klar med vardagsrummet och köket, helt vitt är de! Det ser mycket fräshare och luftigare ut nu. Om min dator hade varit vad den en gång var hade jag lagt in bilder men ni får vänta nån dag så trillar det in senare ska ni se. Detta ska firas ikväll av mig, Patrik och Kathi så jag har städat här så de e riktigt fint.

LATE UPDATE

Jag hade lämnat in datan på lagning så jag har inte kunnat blogga på 2 dagar men nu ska jag försöka komma igång igen. Fast nu har jag inte en ända bild på datorn men dom ska jag lägga in om typ 1-2 dagar. Då kanske det lyser upp i min blogg igen.
    Tisdag: Idag har jag och Kathi målat hela mitt vardagsrum och kök vitt. Vilket jobb, men vad fint det blev! Imorgon ska jag måla andra lagret och efter det är det helt klart. O då ska det firas ser ni!


SENASTE

Missad updatering:
Torsdag: Jag och Patrik åkte till Norrtälje för att ta en promenad bland affärerna i det fina vädret. Vi satt och njöt av solskenet vid hamnen och hann träffa Tim ett tag. Vi tog till och med en tur in i det gamla loppishuset. Senare åkte jag hem för att fira Danne medans Patrik och Tim skulle på MMA träning.
Fredag: Jag och Patrik vaknade av att solen sken ännu en dag och vi åkte in till parken på Östermalm, Humlegården. Jättemysig park i solen och vi gick runt ett tag och satt i gräset och tyckte livet var härligt innan vi letade efter ett matställe och sedan tog en tur genom Sturegallerian. Ännu en mysig dag!
Idag (Söndag): Dagen har inte varit något speciellt, jag, Kathi och Patrik har varit hemma och slappat och själv har jag haft ett sockersug hela dagen så mot kvällen åkte vi till macken och köpte glass, yummi!
Imorgon blir det av till Uppsala med Kathi och kanske Patrik? :)
Humlegården, parken på Östermalm. Supermysig i solskenet!

HUNDVAKT



Update: Hemmadag idag med Patrik och jag har varit hundvakt åt 3 tokiga hundar. Vi har bakat lite och tagit det allmänt lungt och nu efter att vi träffat min familj ska vi se på filmen 21. Myspys!


WHAT HAPPENS



Det kanske inte blir någon bloggpause? För här sitter jag nu och ska fortsätta redigera på en ny header, vill ha lite fresh här och en liten förvandling?

Update: Idag kom jag hem efter en och en halv vecka hos Patrik. Kathi ville ha lite makeuptips för hon ska på bröllop i Italien i Augusti så hon fick en makeover, riktigt kul!

 


BLOGGPAUSE

Känns som att det har blivit lite tomt på sistone? Har inte lust att blogga just nu för om jag ska vara ärlig har jag inte så mycket att blogga om. Just nu tar jag vara på de sista veckorna av mitt sommarlov genom att sova, chilla, och ladda upp inför skolstarten. Men däremot har tankar om att starta en ny blogg börjat ta form i mitt huvud så vi får se hur det blir med den saken? Själv tycker jag det skulle bli skönt med en ny fräsh start nu till hösten. Om det blir någon ny blogg blir ni förstås de första som får veta!
Kram på er så får vi se hur det blir!