OVECHKIN GÄSTBLOGGAR!

Nu är det så att Norrlands stolthet Robin "Ovechkin" Hansson styr bloggandet ikväll eftersom att Annie tagit 1 kvälls semester! Vi sitter fortfarande på hotellet och strävar efter den så kallade "perfekta" fyllan! Slämst nicke börjar närma sig, calle annie och jag själv ligger lååångt efter. Fast vi kommer åtminstone uppleva 12 slaget, det lär inte nicke göra!

 

Puss på er!

 

Over and Out /Piteås elit!


NYÅRSUPDATE

Befinner oss på hotellet nu, värmer upp inför festen senare ikväll. Ser fram emot 12-slaget ikväll och hoppas på ett grymt nyår, GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

KVÄLLENS PLANER:

Kvällens planer är alltså följande: Packa klart, gör mat, Victoria Secret Fashionshow 2011, åk till Rimbo, bli upphämtad, åka till Stockholm. Inte helt fel. Tror jag.


SÄTT FART ANNIE!



Hej hopp, jag kom precis hem från Kista Galleria dådå, jag blev en eyeliner rikare. Woho, så mycket var den resan värd! I tid lagom med att jag kom hem fick jag reda på att jag har fått studiebidraget, alltså i lagom tid när jag kom HEM. Suck. Men fick också bokningsbekräftelse på min flygbiljett nyss, så humöret stiger uppåt. Nu borde jag sätta igång med packningen som jag inte börjat med än. Jag borde också laga middag. Vad mycket måsten det är här i livet!

MOT SHERWOODSKOGEN - ELLER?

Drar en snabbis till Kista Galleria eftersom killarna från Piteå blir seena! Se ya later!


NEW YEAR - WHAT TO WEAR?



Man applåderar åt webkameran, ett par nästan helt ok bilder! Eller nej, jag tar tillbaka det. Långt ifrån nära ok! Man vad gör man inte när den andra kameran är stulen...
Har har vi två tänkbara outfits för nyår i alla fall, inte inte säker på vilken jag ska välja och åker ju imorgon så det blir till att packa ner båda två! Men kan ni kanske hjälpa mig på traven lite?

Vänster bild: Spetslinne med ljusrosa kjol
Höger bild: Svart Elise Ryan inspirerad klänning

LISTA FÖR 2010

GÖR LISTAN DU MED! Jag utmanar: Alla som läser denna


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, jag har gjort massa saker! Men en av dom var att smaka sushi för första gången ;)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Typ.. häften iaf!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, vilken tur man har!

5. Vilka länder besökte du?
Spanien! :)

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Hm, nej faktiskt inte... Men jag hoppas på fler resor!

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
1 oktober

8. Vad var din största framgång 2010?
Att ta mig upp och ta tag i mitt liv igen

9. Största misstaget?
Kommer faktiskt inte på något! O de e väl bra de!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har inte varit mycket sjuk det här året, hållt mig ifrån det mesta!

11. Bästa köpet?
Det är nog skorna från MONKI, eftersom de står för något. Trot eller ej.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resorna till Spanien, både biljetter och annat. Vad exakt pengarna gick åt till har jag ingen aning om! Försvann gjorde dom!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, men de e många små saker som gör det mest hela tiden...

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Club can't handle me - Flo Rida feat David Guetta
Billionaire - Travie McCoy feat Bruno Mars
Dynamite - Taio Cruz
I Like the way - Eddy Wata
Alors on dance - Stromae
When I look at you - Miley Cyrus
Gubben i lådan - Daniel Adams Ray
.... listan kan göras lång. Men detta är definitivt låtarna som får mig att tänka på sommaren 2010 och början av hösten.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Overall har jag nog varit gladare, men har haft en rätt dålig period ett tag och den är ännu i övergångsfasen...

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Jag önskar att jag hade kunnat se på ett annat sätt tidigare och levt mer som nu. Det hade gett mycket!

17. Vem var för dig årets klippa?!
Många klippor i mitt liv, ännu en gång när livet tar en annorlunda sväng så ser man vilka fina människor man har runt omkring sig.

18. Motto för 2011?
Skapa din egen framtid, Ta det som det kommer, och I krig och kärlek är allt tillåtet.

19. Vad ser du fram emot 2011?
Massor! Resor och upplevelser! Som jag tror det kommer bli mycket av. :)

20. Vad är din största rädsla inför 2011?
Känner ingen rädsla alls, har redan känt det största smärtan som finns och har stor tvivlan på att något kan hända som är värre än det!

LÄNGTAR TILLBAKS




Mitt framtida hus...








Du är en vän för livet...


Åkte ju in till Rimbo idag ju, faktiskt för att ta en fika med Patrik! Blev subway och lite prat och sådär, fick tillbaka lite grejer och även USB't med alla bilder från Spanien i somras. (mina bilder försvann ju när min dator blev stulen) Det var riktigt härligt faktiskt.
Bara att nu när jag kikade igenom alla bilderna fick jag sådan tillbakalängtan asså. Värmen, maten, havet, hela resan! Åh...

BOKAR FLYG

Åh nu blev jag så lycklig! Fick nyss ja på alla fronter att åka till Piteå, så är på riktigt härligt humör just nu! Det blir roadtrip med Robin och dom upp till Piteå och sedan flyg hem! Så redan imorgon blir det Stockholm, nyårsfirande där på fredag, på lördag blir det av mot Piteå och på torsdag nästa vecka kommer jag hem! Ska bli så sjukt kul att träffa Tinis igen och se hur lilla Piteå ser ut hihi.

Puss på er!

GODMORGON GORDMORGON



En massa godmorgon! Två godmorgoninlägg på varandra ser jag, men jag hann inte uppdatera mer igår än så. Och så vaknade jag ju vid 15 så SÅ himla konstigt är det ju inte. Nu har jag fixat och donat med lite grejer här, frukost och sånt. Om en timme sissådär ska jag bege mig mot Rimbo! Så mer uppdatering när jag kommer hem antar jag. Gud vilket otroligt onödigt inlägg det här var känner jag, men ändå! Puss på er

ETT SENT GOD MORGON

Så godmorgon allihopa, jag vaknde nyss. Känns hyfsat deprimerande att missa alla ljusa timmar, de få vi faktiskt har på vintern. Ännu mer deprimerande känns det när jag tänker på dagens planer, det finns masser med saker jag hellre skulle göra än att skriva klart krönikan och renstäda hela huset från topp till tå! Men det är ett måste. Och jag har dragit ut på det alltför länge. Wish me luck! Eller bjud över mig på något roligare! ;)

LIKE A BABY

Känner mig som ett litet barn, jag vill inte gå och sova...

DAGENS VISDOMSORD:



Detta vill jag rama in och hänga upp... så sant!

FILMTIME - THE JONESES



Dunderbra!

DAGENS HÄNDELSER:

Klev upp i tid idag eftersom jag skulle åka in till stockholm och möta Linn för lite mellandagsshopping, därav ingen uppdatering idag! Kom hem rätt sent, blev bjuden på middag och efterrätt av min familj, gott gott! Senare när jag väl kom hem till moi så tänkte jag börja plugga. Men då loggade efterlängtade Kathi in på skype så skypade med henne och missade till och med Svenska Hollywoodfruar för det! Men det är hon så värd! Älskade storasyster.

Nu tänkte jag köra vidare på min krönika, ska nog ta och göra lite hemmapressad apelsinjuice först bara, yummi! Bra med C-vitamin nu på vintern såhära eller vad säger ni?
Efter plugget är planen att ta hand lite om mig själv så ska duscha, manikyr och pedikyr, lite ansiktsmask och äntligen se filmen The Joneses som jag har haft på min dator ett tag nu utan att se! Bara jag hinner med allt, men jag antar att jag tar sovmorgon imorgon. Sköna känslan att bara kunna ta sovmorgon sådär när man känner för det!


ALMOST DONE



Har suttit och slipat på min krönika ett tag nu då, den blev faktiskt inte klar. Men efter ett tag kommer man liksom fram till en mur i skrivandet, och antingen ger man sig fan på att ta sig över den muren och fortsätta skriva eller så tar det stopp. För mig tog det stopp. Så nu fick jag den briljanta idén att gå och lägga mig, fortsätta att läsa den underbara boken Elsas värld av Sofi Fahrman och sedan slumra sött. För imorgon blir det mellandagsshopping med Linn i Stockholm. Håller tummarna för att några bra kap finns kvar i affärerna och att inte allt redan har blivit utrensat.

 


HÅLL I ER

Annie ska plugga! Måste fila lite på min krönika om kärlek, har allt annat än lust med det. Men den ska vara klar innan nyår, så nån gång måste jag ju ta tag i det! Jag får helt enkelt muta mig själv, som vanligt. Att om jag pluggar så får jag som exempel det här, det här och det här, och om jag inte pluggar, eller drar ner på pluggtiden, eller inte gör klart, drar jag bort bonus efter bonus på mig själv. Blä så fult det låter men det brukar funka.
Nu ska jag ta och sätta igång då, som sällskap ska jag ha den här:


FOODIEGOODIE



Detta lyckades jag trolla fram med mina magiska mathänder.. Hoho. Kyclingfilé med potatissallad och en sallad till de med olivolja. Smakade himmelst!

MAT-ANNIE



Har jag börjat bli lite skadad nu när jag blir överlycklig inne på WILLYs för att nudelpaketen bara kostar 2kr styck? Haha, jag tror de. Jag har vart och handlat mat inför hela veckan nu, grym känsla när jag har hela korgen full med mat och grejer för så lite pengar så att jag håller mig inom budgeten. För kan ni tänka er, nu är snart december över och ännu har jag inte spräckt budgeten på 900 kronor? 900 kronor är inte mycket att hänga i julgranen kan jag säga, även jag hade mina tvivel på att jag skulle klara det. Men attans när jag ger mig in på något, en utmaning.. Känslan när man klarar det är oslagbar!

Nu sitter jag och väntar på att kycklingen ska tina, tänkte nämnligen unna mig en liten lyxmiddag jag. Kycklingfilé med potatissallad.. MUMS!

OH OH





UNDERBARA ÄLSKADE JULKLAPPAR



- Hello Kitty tofflor
- Valentino, Rock 'n' Rose Pret a Porter (parfym)
- Presentkort Makeup Store + Makeup Store Magazine
- Elsas värld av Sofi Fahrman
- Trisslotter
- Geisha chokladask
- Hörlurar till Skype från Creative
- Akrylfärger, Målarset
- Silverhjärta, halsband
- Liten Hello Kitty hårborste
- Smyckeshängare
- Pengar till Pole Fitness och inredning
- Varma myskläder
- Äggklocka och rivjärn (som saknades i mitt lilla kök)

Nu tror jag inte att jag har glömt något.. Jag blev verkligen glad för alla julklappar, riktigt nöjd! Hihi. Finns inte bilder på allt men tror det räcker med dessa!





JULDAGEN - ÄLSKADE BLOGG

Gud så hemskt det kan vara med bloggtorka ibland! Det har riktigt kliat i fingrarna de 2-3 senaste dagarna men jag har inte haft något att skriva om. Dock så är det ändring på det nu, har ju vart julafton så varför inte visa upp vad man fick?




ÖNSKAR ER ALLA...



EN RIKTIGT GOD JUL! PUSS PÅ ER!


MINDRE UPPDATERING

Mer läsare och mindre uppdatering, hur ska detta gå ihop? Men idag har jag faktiskt inget intressant att blogga om, än så länge! Blev väckt av farmor och farfar i morse alldeles för tidigt för att vara bra, planerna var ändrade och vi skulle tydligen åke iväg tidigare, jag hade en timme på mig att göra mig i ordning.. Vilket var på tok för lite tid så det gick ju inte. Men nu sitter jag välbehållen i Vallentuna, min pappas hem. Höll på och somna hela vägen hit.

När jag kom hit var i alla fall storebror min hemma så vi satte oss och slog in julklappar, riktig julkänsla! Längesen man träffade honom!

JULCUPCAKES



Hjälp farmor lite med julbaket då. Så jag gjorde julcupcakes! Min egna lilla idé. Pepparkaks-sockerkaka till botten och cream cheese-frosting med smak av krossade polkagriskarameller + röd karamellfärg. Topping med små vita mintchoklad. Meningen var att de skulle se ut som små tomteluvor men tyvärr blev de mer rosa än röda. Kan ju gå både bra och dåligt när man chansar såhär, men jag tror det blev en hiss den här gången! Än så länge har jag inte misslyckats...


GOD MORGON

Godmorgon alla. För ett tag sen vaknade jag och steg upp från en natt full av konstiga drömmar. Frukost var plan ett och efter det blev granen klädd. Nu sitter jag här och känner mig rätt meningslös och trött i kroppen precis som igår. Ren trötthet eller är det något annat?
Om en kort stund verkar det i alla fall som att jag och farmor ska ta och röra på oss, mer julshopping nästa. Idag styr vi upp julbak och mycket mer pyntning. Dags att packa ner min trötta sida någonstans och bli kreativ igen.

DET ÄR INTE ALLTID LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT

Allt borde vara bra nu, allt är bra nu. Så varför är det inte det?


MORNING SUNSHINES



De här söta små kissekatterna fanns i mitt stora röda paket! Jag började frysa om fötterna igår och kunde inte stå emot att öppna paketet iaf... Visst är dom underbart söta? Tack Linn! :)

Nu ska jag börja packa och ha mig. Dator, överblivet plugg, målargrejer, portfolio och julklappar, allt ska packas ner och sedan ska jag ge mig av till Märsta till farmor och farfar. Lovat att inreda/juldekorera deras hus, måla och göra sushi med farfar och hjälpa farmor med lite inspiration till julbaket. Fullplanerat men det kommer bli jäkligt kul! Och om man inte har julkänsla efter det då vet jag inte vad man gör..

FILMTIME - DUMMA MIG!


BLIR TOMTEN SUR?

Om jag öppnar detta paket innan julafton? Jag vet ju redan vad det är i (a) Men har liksom inte vågat öppna det än, även fast jag får.. (a)




DAGENS HÄNDELSER:

Idag åkte Linn & jag och julshoppade i Uppsala. Först Gränby centrum, sedan Donken och senare mer eller mindre alla affärer i City också. Vi gav oss inte fören affärerna stängde och ändå är jag bara halvfärdig med alla julklappar... Men nu vet jag iaf vad jag ska köpa!



Ja idag har jag shoppat något kul, och vad som finns i denna påse kan jag inte avslöja än! Ni kanske förstår varför? ;) Snart är det julafton, men om denna påse kommer stanna i Sverige eller om den kommer skeppas någon annanstans får vi veta senare.. Hur som helst tyckte både jag och Linn att påsen var så kul att den var värd att fotas. It's a keeper!



Fick även med mig något till mig själv hem, svart linne halva priset på MONKI och grått linne från H&M, även vantarna kommer från H&M. Riktiga kap!

MY PROJECT - # CARPE DIEM



Ser ju mitt lilla hus som ett pågående projekt, jag inreder bit för bit och medans Kathi bodde här samlade vi pengar för att köpa Carpe Diem skyltarna. För någon dag sen fick jag ryck, behöver nåt att göra nu på lovet med lite extratid över. Så jag borrade och skruvade och fick upp de två listerna som saknades för att få det färdigt. Woila! Ser rätt bra ut va?

DAGENS VISDOMSORD:

The most important decisions in life, are never easy...


I'M IN MIAMI BITCH!

Ingen som har missat? Jo, haha för jag har inte uppdaterat idag! Det är så att idag åkte jag och familjen till Märsta och träffade lite släktingar som vi inte brukar se alltför ofta, nu var det 3 år sen! Och då fick jag även träffa Daniel, min syssling och vi satt och spånade på lite planer som såå...



Planer som i stort sett gick ut på att dra till Miami med lite skönt folk efter studenten, hitta nå billigt boende, jobba på dagarna och festa på nätterna! A'la Jersey Shore, men ändå inte! Tror ni kan se bilden aight?
Galet taggad. Drömma kan man, men förstå om man ror i land med detta? ;)

I WANT YOU OUT OF MY HEAD

HATE/LOVE. HOW MUCH WORSE CAN IT GET?


MY TWO MASTERPIECES


Denna är nu klar!

ONS-FRE

Nästintill cero uppdate på en hel vecka! Men lugn i stormen, här kommer en big update istället!

ONSDAG: Minijul med tjejerna Nora, Linnéa, Tinis, Ellan och Sofia!
Tomten kom..

PRESENTERNA:



Vem som fick vad lämnar jag osagt:)


Men den här köpte Nora till sig själv.. Vi tänkte att det kanske hade något med hennes födelsedagspresent att göra.. hm? (internt)

Så på onsdagen sov jag hos Tina och det blev ingen uppdatering denna dag!

TORSDAG: Fick lov! Det är inte illa.. Nu börjar alltså det 3,5 veckors långa lovet. Det är ju grymt skönt. Kände mig dock depp hela dagen trots allt fika så fick sällskap senare på kvällen av en go vän. Det blev prat och filmer som The Holiday och Top Gun.

FREDAG: Sovmorgon! Gick upp och åt frukost och det blev även julpyntat idag i mitt lilla hus. Nu var det också så att jag tänkte ta tag i julstädningen.. Får se hur långt jag kommer med det!


SÅ LESS

För trött, för sliten, för mycket plugg. Stått ut hela dagen hittills i skolan men nu funderar jag starkt på att dra hem. Tina och jag skulle julhandla efter skolan men nu verkar det inte bli nå av de.. Let's see!
Frågan är när jag annars ska julhandla.. Sista veckan innan jul? Doesn't sound too good..

NU VARE KVÄLL

REDAN! Har vart hemma ca en timme, lite längre, har knappt tid att göra nånting längre. Helt sjukt vad tiden går fort! Sista veckan i skolan tack och lov. Om några minuter ska jag köra till Rimbo och hämta nya datorn, härligt! Sen blire hem då och fortsätta med detta eviga plugg.. (suck)

THE LOVELY SUNDAY


Hittade en lite smårolig bild på Tinas dator från Julbaket haha..

Alla älskar vi söndagar? Haha godmorgon alla slitna från gårdagen, själv mår man bra. Men ser dock fram emot dagen med en viss tveksamhet. Runt klockan två ska jag möta min familj här i Uppsala och vi ska åka och handla, sen blir det hem, panikplugga ett tag och sedan kanske det blir av mot Rimbo för att se en hockeymatch och träffa Stoffe en snabbis och sedan träffa Johan.

Haha gårdagskvällen blev rätt spår, eller spår och spår.. Alltså helt oförutsägbar! Sent inatt kom jag fram till att inget längre kunde förvåna mig. Men det var najs! Haha mer om det senare när jag kommer hem. Då kanske det även blir lite bilder.

LÖRDAGSUPDATE

Haha, gårdagen: Vi var på elevhemmet, Nora var barnvakt åt två småtjejer som vi hade sällskap av, Idolfinalen, går till ett annat elevhem och hälsar på, det sög, går hem igen, gosar med tjejerna, jag och Tina går till Simon och Pierre och har en riktigt bra avslutning på kvällen alltså. Vi såg filmen White Noise, thriller lite småläskig/äcklig/sann, och sedan vid 6 på morgonen somnade jag äntligen.

Denna dag: I morse vaknade vi vid 12 och började dagen med att vänta på pannkakor som Pierre och Simon skulle fixa h ehe, tog 3,5 timme för det att bli klart.. Sen började vi se filmen Gudfadern, nån från 70-talet som skulle va bra men den hann vi dock inte se klart för jag och Tinis skulle hem.
Upptäcker att Nora, Linnéa och Ellan har facerapeat mig igår och döööör ett tag. Sedan blev det tacos och eventuella planer för kvällen som det ännu inte blivit nåt bestämt av..

Pöss på er och mer update imorgon!

Och jag varnar Nora och Linnéa, payback is on it's way!


DAGENS VISDOMSORD:


GALEN DAG



Asså galet JOBBIG dag! Svenska, fokus på att skriva en krönika om kärlek.. fan det är ju skitsvårt! Sedan idrott, cirkelträning, har jag nämnt att vi fått tillbaka Olle som idrottslärare? Han kör slut på oss. Kommer inte komma upp ur sängen imorgon. Sen var det historia på det.. Somnade om och om igen på bussen hem, för trött asså.

Nu ska jag ta och göra en riktigt god middag iaf! Specialtortillas med guacamole:)

KOMSI KOMSI


Fick ett riktigt bra erbjudande och har precis lagt en order på denna snygging till dator! Bara en enda kvar i lager så med lite tur blir den min om den finns kvar! Fingers crossed!

NEW ART - PROGRESS


Så här såg det ut förra veckan...


Och efter idag ser det ut såhär!


Fortfarande inte klar, men med lite tur kan den bli klar nästa vecka!

WATCH OUT

Kom nyss hem och har redan hunnit slänga in en tvätt med kläder i tvättmaskinen och lagt köttfärs på tining, herregud, jag börjar låta som en hemmafru! Men det får låta som det vill, jag är glad att jag redan har det gjort, nu ska jag ta tag i plugget på en gång så jag får det gjort. Fan vad trött jag är på att ha saker släpande, jag har så mycket att göra som jag inte hinner. Behöver mer tid, får ta och rycka upp det här nu!

Håll utkik senare ikväll bara för då slänger jag ut en ny bild på målningen jag håller på med nu, om vi håller tummarna så blir den klar nästa vecka! Vill verkligen ha den klar innan jul.. Så håll utkik!

SE UPP NU



Nu blir det ut & köra då! Haha Kathi är glad att hon inte är i Sverige just nu ...

SNABB UPDATE


Tog den här bilden förra onsdagen vid skeppsholmen. Mysig bild!


Kom nyss hem, svinkallt ute nu ju! Pluggdag blir det idag, först hela dagen i skolan som jag började med utvecklingssamtal! Och efter en hel dag med pluggpluggplugg hade jag ett snack med min historialärare och jäklar vilken press jag känner nu asså. Blir 100% fokus i skolan nu alltså, hur man nu kommer palla det eller ej återstår att se.. Hela kvällen var tänkt till att plugga men så ringer mamma och säger att jag kan få ut och köra bil lite, hehe, se upp gott folk! Så det blir nog en snabb tur med bilen då och en snabbhandling på ICA, frukosten är slut.
Mer update latero!

VAD HÄNDE I HELGEN?

Har ju inte berättat om helgen än!

Fredag: Fredagen spenderades med Johan och Linn, Johan somnade dock redan vid 8 på kvällen så det blev i stort sätt tjejkväll för mig och Linn, inte fel det inte! Förutom att det spökade hela natten och alla utom jag märkte det, jag som sov ensam på soffan mitt bland allt. Kul!

Lördag: Åkte till Märsta och spenderade lite tid med farmor och farfar innan vi åkte till Stockholm för o fira min farbror som fyllt 35! Blev rätt förvånad över att se hela min släkt sitta och spela Guitar Hero! Och då menar jag hela min släkt, även gammelfarmor på 93 år..
      Tänkte att det skulle bli Uppsala på kvällen efter det eller möjligtvis hem till Johan och Linn igen men det blev inget av det, fick istället skjuts hem till min sköna säng och där sov jag gott!

Söndag: Upp i tid för att hinna med bussen till Uppsala, hem till Tinis och sedan iväg mot Bergsbrunna för julbak med ett gäng goa designare! Klart den mysigaste söndagen det här året. Efter det rullade jag och Tina tillbaks till elevhemmet, krashade i sofforna och kollade på Beck tills vi gick och la oss och sov.

Slutfattad en riktigt bra helg kan jag säga! :) En av de bästa konstigt nog!

JULBAKET MED DESIGN




Underbart mysig söndag med massor med gott, rullade till busshållplatsen efteråt! Massor med glögg, brända lussebullar, färgglatt pepparkakshus som aldrig blev ett pepparkakshus, 5 minuterskola, julmust, tortillas och GRINCHEN!  Älskar när vi designare hittar på sånt här :D

JULBAK 2a ADVENT

Kom nyss till Tina i Uppsala, snart ska vi ge oss av mot Bergsbrunna för julbak med Designtjejerna och några andra hos Sofie. Juuulmyys! Puss puss.

NU KANSKE TOMTEN BLIR SUR?



Chattade lite med Kathi i morse och så säger hon att jag får öppna mina paket som jag fick inslagna som julklappar! Det var "egentligen" inte menat som julklappar! :D Tog mig mindre än en sekund att springa och hämta dem. Det var mitt efterlängtade Gaga linne och en jättesöt kjol som kommer passa perfekt till sommarn/våren. Tack underbara gulliga
Kathi!

A WISE WOMEN

En klok person sa till mig en gång att den viktigaste relationen du har är med dig själv. Jag trodde henne inte då, men jag har börjat inse sanningen i det!

FOTO LEKTION


HAHAHA SKA JAG SKRATTA ELLER DÖ?

Lustigt hur bra man känner människor ibland och hur bra den kvinnliga intuitionen egentligen är!

INUTI PAKETET


Ett vykort :)

När det finns luftrum kvar i paketet löser man det enkelt på det här sättet. I like her style!

Inuti fanns det alltså julklappar, damn it, måste alltså vänta enda till julafton! Haha..

2 påsar Dinkelchen, tyskt godis! En favorit :)

FOODTROUBLE

Andra dagen på mitt klara mig själv-liv, jag tänkte göra middag så fort jag kom hem. Köttbullar och potatismos faktiskt, till och med. Men upptäcker att jag inte kan hitta stekpannan, kommer på att jag tog upp den till andra huset igår. Inser att jag inte orkar ta på mig alla tjocka kläder och gå upp och hämta stekpannan i det här kalla vädret, så matlagningen får helt enkelt vänta. Jag löste problemet med att sätta mig i soffan med datan och äta mars istället :) Bra va?

CHOKLADKALENDER



Gullungen Emil (minsta lillebror) kom och knacka på igår och gav mig den här. "Nummer 1 är på granen" tillägger han innan han ska gå! Haha ifall jag hade velat veta liksom. Söt iaf :) Fick prinsessor precis som förra året :)

PAKET FRÅN TYSKLAND



Idag kom äntligen mitt efterlängtade paket från Kathi i Tyskland! Imorgon får ni se vad som fanns i ;)

MIN EGNA JULKALENDER

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Idag är det alltså dag 1. Om Mig. Men det skjuter jag dock upp till imorgon, helt enkelt för trött nu. Har vart en amazing dag men för mycket att göra. Kram kram

HÄR VAR JAG IDAG - STUDIEBESÖK


UNG & BORTSKÄMD?



Ung & Bortskämd? Nej inte jag. Från och med idag, 1 december ska jag handla och laga min egen mat. Det kom som en chock först men nog ska det gå bra. Matpengar och matbudget. Kan inte gå fel?
Är äntligen hemma i alla fall, ni ska få veta mer om min dag senare. Men en hel timme spenderade jag inne på ICA, inte är det lätt när det är svårt..