WEEKEND

Helg hemma i Vallentuna ser det ut! Börjar fredan med att fira lilla Mickan, kusin vitamin som fyller år. Idag (lördag) så firar vi storebrorsan som fyllt år, 17 hela år nu då. Nu på kvällen blev det kräftskiva och har även fått träffa Julia som jag inte sett på över ett år! Herre gud.. haha.
Chillar ner lite nu, har suttit ute och frusit ett tag så..
Imorgon blev det överraskningsdag med Pappa.., har med andra ord inte den blekaste aning om vad vi ska göra, men något kommer vi göra iaf. Upplyser om det senare?
Nu blev det ett långt inlägg men jaja haha, läs vafan.

Haha hittade en gammal bild på pappas data, jag(till vänster) och några kompisar typ från 7an eller nåt måste det va!


HOME AT P'

Sitter hemma hos Paaatrik och lyssnar på massa gammal musik haha! Fiffan va roligt vi haar! :D
Aja, tänkte uppdatera men orkar helt plötsligt inte :P Ses senare folks!

FREEZING

Ush vet ni vad äckligt väder det är ute eller? Grått, blåsigt, regnigt och äckligt!
Jag känner bara för att gå och lägga mig, & det är nog inte en så dum idé. Jag ska tvätta bort sminket som det ska bli så skönt att få bort och sen ska jag nog göra lite varm o´boy, kura ihop mig i ett duntäcke och läsa tills jag blir sömnig!
Jag säger godnatt här och nu.

FIRST DAY AT UPPSALA

I dag var första dagen i gymnasiet. GUC i uppsala. Var sjukligt nervös men på bussen träffade jag ju Ellen, Jennilie och Isabell så det blev genast bättre. Jag hamnade i en annan klass än Jenne & Isabell så dom bytte till min och sen har dagen bara rullat på..
Nu är jag sjukligt trött istället och det kommer inte bli en sen kväll för mig idag kan jag säga! Från och med nu måste jag gå upp 6 på morgonen.... Och jag behöver införskaffa ett paraply!

TOMORROW

Imorgon är det första dagen på gymnasiet. Jag. längtar. inte. Kan inte någon göra så det fortsätter vara sommarloov!
Är faktiskt väldigt nervös. Men vem är inte egentligen?
Tänkte faktiskt att det skulle va skönt att skriva av nervositeten i bloggen, men nu när jag sitter här går det inte.

MA ANGEL

Mycket och litet har hänt de senaste dagarna.
I torsdags åkte jag, Patrik och Robin till Märsta och hälsade på f&f! På fredan åkte jag och Patrik till stan och kollade på bio. Bruno blev det. Skitsajk film!
Lördagen var det 40års skiva och på kvällen skulle det blivit the voice men det blev så jävla dåligt väder så vi pallade inte. Hade hemma mys istället med tända ljus, film och godis. Det är inte illa det heller!
Idag färgade jag håret btw och i veckan börjar allvaret. Imorgon blir sista fria dagen, vad ska jag göra då?

Idag är jag ensam hemma utan Patrik också så har min hund Ehgnla med mig som sällskap för att jag inte ska känna mig ensam :)

PROBLEM

Här kände jag mig duktig som för en gångs skull var ganska snabb med att ladda upp bilderna på datan, men då går det inte att ladda upp bilderna här istället?
Ush vad tråkigt. Får försöka en annan gång!

EARLY MORNING

Gick upp vid 9 idag redan, har bara sovit 6 timmar-.- Men kunde helt enkelt inte somna om!
Nu har jag sminkat och gjort mig i ordning så snart ska jag och Patrik åka in till Stockholm och shoppa lite. Får se vad exakt jag kommer hem med sen!
Puss på rumpan allihopa!

"IVE GOT A FEELING


FOR SOMETHING NEW"

Ja jag längtar verkligen till måndag för då blir det shopping! Så himla längesen jag shoppade. Har ju knappt haft pengar alls den här sommarn:/
Men nu kommer hösten och då måste man ju införskaffa sig lite nödvändigheter.
Nu är det ju så att jag har det stora höstproblemet. Vad jag ska köpa för höst jacka.
Först hade jag tänkt mig en trenchcoat men nu börjar det luta mer åt skinnjacka. Men då blir det nästa fråga, vanlig modell (lite tråkig) eller bikermodell?

LÖRDAY

Har vart ute och solat hela dagen så nu är jag helt mör i kroppen och början av en liten huvudvärk.
Men sånt får man ta om man vill va lite brun!
Däremot är mitt humör inte lika bra som det var för en stund sen, det är som om utväxten skriker "katastrof" och det är bara förnamnet. Jag har ju mest tagit det lugnt hela sommarn och inte varit så mycket inne i stan & etc, men nu när det börjar bli dags är det som om jag inte sett mig i spegeln dom senaste veckorna! Hujaja.
När jag kommer hem ska det bli förändring!

FREDAG

Dagen har varit underbart solig och mestadelen av dagen har jag legat med bikini i en solstol och solat med Jennifer! Häärligt.
Förkvällen blev film med Nora, El Dorado! Haha vad man kan skratta åt den filmen.
Nu har jag och Patrik rotat fram gamla Disney´s så nu blir det Dr Dolittle (haha), läskande läsk, och självklart våra favoriter salt & vinäger chips.

Haha måste bara säga att under hela dagen har jag gått igenom halva delen av all musik jag lyssnade på när jag var liten, och då menar jag liten. Från smurfarna till spice girls och nu är jag framme vid excellence! Ungefär vid 7års ålder är jag framme vid alltså!

LA BEACH BABY


Idag fyller "plast"pappa år så ska hem och fira honom, men innan dess, en stund på stranden i härliga solen!

Måndag

Ännu en dag närmare gymnasiet.. oh.
Idag åkte jag och patrik hem till han och på kvällen åkte vi ner till stranden. Eftersom jag lämnade kameran hemma fotade jag med mobilen men dom bilderna kommer sen!

LÖRDAY


TOTALLY TODAY
Dagen har flytit på från morgon till kväll. Vi tog en tur till Knivsta och hyrde film, sedan blev det pizza och filmnight :D