KVALBORG



Kvarlborg, valborg, finalborg? Hm... Vart leder kvällen idag då? Superfint väder ute och än så länge ser det ljust ut. Ska väl snart bege oss mot tjejerna på elevhemmet hoppas jag och sedan kanske vidare till Uppsalafesten då?... :)
Jajaja, önskar alla en riktigt trevlig helg ifall det inte blir mer uppdaterande efter det här!

GIVE ME A BEAT

Dagen har tagit olika vändningar idag, från bra till dålig till super till en lite annorlunda, men upp med hakorna! Dagen är inte slut än.


Klicka på "play"


10 DAGAR 13 TIMMAR 26 MIN 10 SEK

LÄNGTAR

DAGENS VISDOMSORD:


NYTT IN



Nya skor förresten! Kändes bra :)

HELGEN



Trots att de 2 senaste dagarna handlat mestadels om plugg har jag ändå hunnit med lite kul saker! Igår åkte jag exmepelvis till Stockholm med familjen, kikade lite i affärer och fikade. Övningskörde hem :) Idag var det sovmorgon (den sista på lovet) och sedan sola/plugg kombinerat såklart. Sen blev det övningsköra fram och tillbaka till Uppsala med en fika därimellan med familjen igen. Underbart. Resten av kvällen blev det enbart plugg.

Sådär jätteintressant fast det egentligen inte är det. Vem läser det här egentligen? Aja :)

QUESTION

Har ni någon gång varit med om att ni fullständigt öppnar upp er själva och tömmer ut allt i ett sms, ämnad för en viss person, men smset blir för alldeles för långt och det blir aldrig skickat... Inte pga tekniska fel utan pga att du ångrade dig och det deletades ut i tomma intet?

STATEMENT

Det jag saknar med att vara "schizofren" är att rösterna aldrig säger till en GÖR SÅ HÄR eller stanna, titta, lyssna! Nu låter det som om jag är en femåring som ska lära sig gå över bilvägen själv men nej, så är inte fallet. Det är många gånger jag verkligen saknar en autopilot som gör allt rätt, gör de rätta valen, säger de rätta sakerna, sätter ödet på spiken och gillar läget. But that aint me.

LIFE WALKS AWAY


Tider, år, dagar... Timmar. Inte fan kan man ropa vänta!

THATS HOW IT IS




Vad gör man en ledig fredag som denna? Vad gör man när solen skiner och mätarn visar på över 20+? Vad gör man när man blir serverad vattenmelon? Vad gör man när man fullständigt njuter av den stekande solen på balkongen och jobbar på en nyans mörkare? Vad gör man när en B&J kostar 29-. på ICA max 3 per kund? Man köper 4!

SHE DID IT AGAIN

Igår fick jag ett meddelande från Kathi. "I'm sorry but this message needed to be written" slutade det med. Det innehöll lite snällt en gåta om vad jag skulle få i födelsedagspresent... "White bag, black letters... if you know what brand it is you know what youre going to get" Sedan dess har jag ständigt gått och funderat. I morse kom jag att tänka på Thomas Sabo. Men inte kan det väl vara?



Precis som förra året när det inte var långt kvar tills min födelsedag så kom Kathi viftande med ett Swarovskipaket som jag inte fick öppna mitt framför ögonen på mig. Bara för att jag skulle "veta" och sukta och dregla i ytterliggare några veckor... Nu befinner hon sig dock i Tyskland men tror ni det stoppar henne? Helt plöstligt dök 2 Thomas Sabo-paket upp i camen! Jag dog lite, jag dör fortfarande! Hur glad?! Åh kan det inte vara min födelsedag imorgon... Älskade syster <3

STOCKHOLM-PITEÅ



Imorgon förmiddag lyfter planet från Arlanda mot Piteå (Luleå flygplats), och förhoppningsvis om allt går enligt planerna kommer jag och tjejerna sitta på det planet. 4-5 dagar i Piteå och kommer hem på tisdag igen. Hoppas på många nya härliga minnen. Det är så man börjar le när man tänker tillbaka på sist... Men hur skulle det inte bli bra? Med tjejerna nerpackade i bagaget så kan ju inget gå fel ;) Eller?

DAGEN:

Okej dagen! 3D Sketch up lektion startar upp dagen rätt bra, lunch och njuta av det fina vädret i bara linne ute i solskenet (är sommarn här nu?) och sedan motionspass med Tina och Linnéa efter lunchen. Avslutar med att jobba Berlinmuren med Maja innan en snabbis på stan med skavsår för att pröva ett par skor!

Nu återstår bara de riktiga godbitarna av dagens planer! Vilket är packa, skicka in bilder till fotolärare, göra klart historiaplaneringen, laga mat och dammsuga! Någon som vill anställa en hemmafru? Jag är så gott som där...
Får helt enkelt följa dagens visdomsord idag. It always seems impossible until its done!

DAGENS VISDOMSORD:


NÄ NU SÄGER JAG SÅHÄR

MOT UPPSALA!

FOTAT MED LILLEBROR



Jag åkte till Rimbo idag och fotade min älskade lillebror Emil. Blev riktigt bra foton i temat "ensamhet" men sedan tog minnet slut så då blev det lite lek & skoj + missad buss så då blev det lite kakor och mer bus på det! Jättehärlig dag känner jag.

DET ÄR MYCKET MAN INTE PALLAR

Som att hålla sig vaken, göra middag, plugga... Bara bland annat liksom. När jag kom hem klockan 4 idag stupade jag i sängen det första jag gjorde. Vaknade vid 6 på kvällen fortfarande lika trött som innan och då var det dags för mat. Som för övrigt kändes som en alldeles för tung uppgift att ta sig an så det blev fryspizza. Hur gick det med plugget då? Still unknown...

Ge mig en Ben & Jerry och Desperate Housewives 21.00. I'm in desperate need for it!

OMG YOURE SO SEXY


UT O FOTA


Nä nu blir det ut och fota!

HÄR ÄR JAG OCH JAG HAR DET BRA





LIKA COOL SOM IGÅR

Vet ni vad jag glömde säga igår? Att jag var och klippte mig! Men har inga bilder, tänka sig. Antar att jag får lov att fixa fram några bilder... Men har ingen pre/after den här gången :(

Update idag: Försovit mig, jobbat med Sketch up och den här lägenheten jag ska inreda (hemligt), core-pass och sedan pluggat med Maja. Sen åkte jag ner på stan och mötte upp Alex, chillade ett tag och eventuella resplaner dök upp! Exiting!

Imorgon blir det inte så mycket sovmorgon, blir en tidigare buss in till Uppsala med Jenne för vi tänkte sola innan lunchen och sedan dra vidare och fota! Efter det blir det av till elevhemmet o the giirls. Lovely.

I LIKA A DRESS





Hittade den här klänningen igår när jag var på stan och blev kär. Men! Den är lång. Och den är blå. Helt outside the box för min del om ni förstår? Jag köpte den inte för behövde tänka på saken. Så behöver era råd, vad tycker ni? Ska jag köpa den? 250-. WEEKDAY. Ingen big deal egentligen?

DAGENS MIDDAG:



Okej, bilden ser inte så frestande ut. Men det var gott!

- Italian Mix (bl.a ruccola)
- Avokado
- Grillad Halloumiost
- Olivolja med svag smak av vitlök
- Havssalt

Lätt recept! Made it up myself :) Rätt lyckat!
3,5 Stjärnor

HAHAHA

Min humor förgyller dagen...! Kan inte mer än säga perfect timing!















BUBBLA



Vad e livet?

Pallar inte uppdatera mer idag...

DEJA VU




Känns som deja vu när jag ännu en gång upptäcker att jag sitter och slösurfar runt på fb och bloggar när jag redan för en timme sen senast tänkte tanken att börja med plugget. Kom igen nu Annie! Gör det bara för fan. Sen får jag fortsätta göra ingenting. Istället för att göra typ viktiga grejer. Typ moodboards, städning, middag och arbete .. Ni vet. Sånt som räknas?

MAKE A LIVING



Helgen har vart underbar! Fredagen & lördagen! Speciellt igår för vi hamnade på en riktigt lyckad fest och jag tycker bara allt var helt underbart bra :) Sånna feelings ska man ha efter en helg! Nu när jag kommit en bit med plugget ska jag snart unna mig Ben & Jerryn som väntar i frysen.. Snart! Men inte än :)

KÄMPAR VIDARE

Vaknat, handlat, kommit hem, kämpat emot lusten att bara göra det jag vill (äta ben & jerrys och kolla på desperate housewifes) och sätta igång att plugga. Jag har kommit så långt att jag faktiskt fortfarande är i det där stadiet att "starta plugga". Med både matteprov och engelskaredovisning imorgon börjar pressen kännas. Så nu ska jag ta tag i det tänkte jag och så lovar jag mer uppdatering senare!

Follow the dreams...

FREDAG!

Helgen är äntligen här!