DAGENS VISDOMSORD:


NU ÄR DET BARA ATT VÄNTA!

Gjorde en beställning idag hos Nelly.se och Have2have, sammanlagt 2 par skor och en jumpsuit. Måste tipsa om att Nelly har fri frakt sista dagen imorgon (31a Juli) och samma gäller Have2have som har massor av rea just nu pga att dom flyttar sitt lager!

Det här är vad jag beställde!




GIVE ME MORE TIME

Ikväll ska jag styra in mot Uppsala för att träffa Sofiaa! Underbara Sofia som jag inte träffat på jättelänge eftersom hon flänger runt i massa olika land hela tiden och aldrig kommer till Uppsala men idag kommer hon! Så det ska jag göra. Nu börjar jag också känna ångesten av att sommaren snart tar slut och skolan tar vid. Ush. Inget ont mot skolan inget alls, men jag vill ha friiheet! Do what I want or nothing at all. Press, ångest, positivitet. Hur som helst tror jag sista året kommer bli jävligt bra. Det kommer bara gå föör fort!

MUSIK HELT ENKELT


WHAT ARE WORDS IF YOU REALLY DON'T MEAN THEM?



Blivit mycket olika videos på sistone det kan jag hålla med om, men Chris Medina alltså... Hans flickvän hamnade i koma efter en bilkrash och vaknade sedan upp för ett liv i rullstol och en grav hjärnskada, och han stannar kvar vid hennes sida, han skriver en kärleksförklaring, som blir en låt, som sedan får över 10 miljoner visningar. Kärlek. Äkta jäkla kärlek tar det! Texten är så man ryser och när jag ser videon får jag tårar i ögonen alltså!

SANNA MINA ORD DET HÄR ÄR MITT LIV


BORDE INFÖRSKAFFAS!



Så illa är det kanske inte men kvällen igår asså, oj oj oj säger jag bara! Hade jag kul? Ohja! :D

MOT UPPSALA



Partytime bitches! Haha närå men planerna är Framfickan med Jenne och sedan blir det kanske vidare till Bj eller något. Looking forward! Se ya tomorrow!

WE FUCKED UP




Man ser ettan, skrattar och undrar hur fan dom kom på allting!? Sen kommer det en tvåa som blir minst lika galen och man undrar is this for real? Om det kommer en trea, då dör jag asså xD Bra var den! See den!

IT'S ALL UPHILL FROM HERE



Älskar dom här killarna. Inga tvivel.

DAG MED SYSTER



Om en halvtimme styr vi in mot Uppsala.

DAGENS VISDOMSORD:


TRANSFORMERS 3 DARK OF THE MOON






Source:
Imdb, Paramount Pictures

Var i Stockholm igår med Kathi och det resulterade i lite shopping och Transformers 3 i 3D på bio! Bra film men 3D har jag varit med om bättre, sög ju också när jag fick veta att Megan Fox har hoppat av? Borde ju vara förvarning på sånt...

UPDAATE

Igår började dagen med en tripp till Norrtälje, sedan bad & sol vid en konstgjord sjö i närheten som verkligen är jättefin och sedan blev det hem en snabbis för att sedan ta sig till Stockholm och satan i gatan vilken härlig kväll! En sån där riktigt random kväll med allt från Älsklingsspecial-pizza, glömt leg, buss/tåg/tåg/buss, biljardspel och avslutande med Ben & Jerry's, deeptalk, kortspel & trollritrix med minst sagt underbart sällskap :)
När jag vaknade idag var jag bara så gryymt slut så har inte gjort ett skit på hela dagen förutom att ha tagit mig hem! Men har man haft det bra så har man och det var det absolut värt!

Bilder är det lite dåligt med eftersom jag inte har något att ta bilder med längre :(

FUCK YOU

Kände att jag måste dela med mig av nåt kul. Sökte på "fuck you" på Spotify och låter låtarna spela, konstigt nog råkar det vara låt på låt som jag lyssnade på när jag var yngre. Bara ett random sammanträffande? Lite kul tycker jag det är dock. På ett ironiskt sätt.

TRIST



Djurström fyller ju år idag så det var planen att åka dit, fira lite och sedan dra ut ett härligt gäng människor! Men min fot pajjade tyvärr igår när jag åkte longboard, igår var det kryckor och idag har jag ett stort fett svullet blåmärke över halva foten. Skojar inte! Bandagerad och blåslagen så det blir inget firande för min del ikväll vilket suger ****. Har dock planer på att göra hallonpaj!

DAGENS VISDOMSORD:

 

Det var längesen jag slängde upp ett visdomsord. Vissa kan jag relatera till väldigt starkt, sådana man kan tänka sig rama in och ha på väggen. Det här är ett av två. Den andra har jag lagt upp förr och den heter Life is art.


MOT NYA ÄVENTYR

Haha äventyr och äventyr... Ska styra in mot Rimbo för att träffa Jenne:) Fixa lite fika och chillaax a little. Men vill ha sol!

RYSER FRYSER


Varning. Denna låt irriterar tårkanalen.

SPELAR SÖNDER DEN

Dunket efter 0.40. Love.


UNDERBAR DAG

Har spenderat hela dagen med Maja och vi bestämde oss för att ta en impulsresa till Vreta där hon har sommarstuga! Där bunkrade vi upp med madrasser, kuddar, kakor och jordgubbar på en brygga och njöt av den nästintill för det mesta närvarande solen! Förhoppningsvis har man blivit en nyans mörkare men troligtvis har man inte blivit det. ;) Efter snabbpizza och en buss som aldrig kom (vi såg fel på busstiderna) så blev det ytterliggare ett äventyr där vi hittade en ny strand som var huur mysig som helst. Satt där en timme och tog nästa buss in till Uppsala igen. Åker hem och tar en fika med alla och sedan får jag ett ryck så just nu i är jag mitt uppe i ett städryck av mitt hus!? Väldigt långt inlägg blev det nu men men! This was my day!

Eftersom jag numera har 2 telefoner som INTE FUNGERAR -.- Och fortfarande ingen kamera så har jag NOLL bilder att bjuda på från idag. Vilket är väldigt synd för det var väldans vackert!

DUBSTEP WHATCHA SAY


VIVA LA NOCHE



Gårdagen bjöd på sovmorgon, en snabbsväng på stan med Alexander och Calle innan jag skulle hem, några timmar av chill hemma innan jag tog en impulsbuss tillbaka till uppsala vid  22-23 tiden för att bara uppfyllas av sommarnattskänslor! En random sväng upp till slottet blev det där vi stod och tittade lite mystiskt på några longboardåkare som övade skills med neonlysande småkoner, prat, vyer och misstänksamma uppgörelser.

FILMTIME


TOTAL PEACE


LONGBOARD?

Jag är ju lite halvsugen på att införskaffa mig en longboard helt klart! Har bara ingen aning om vilken typ jag ska ha. Men som sagt, suget finns helt klart där. Vad tycker ni? Ska jag satsa?


BOWLING



Kom nyss hem efter Bowling med Pappa och Robin. Spöa brorsan i första serien iaf och det räknas ju eller hur? Nu är jag iaf hemma, HEMMA. Inte kvar i Vallentuna hos Pappa längre, dom skulle på Grönan idag och se bland annat Alice Cooper men jag känner mig inte riktigt sugen på det så säger tack för den här veckan av äventyr! Over and out :)

A PIECE OF LAUGH



Igår blev det Due Date. Tyckte det var dags för min pappa att se den. Första gången jag såg den här filmen garvade jag mig igenom hela filmen, pappa var inte dålig han heller!

MINIGOLF VAR DET HÄR!




Robin var och fiska i vattnet mycket han.

Ja själv kom man 3:a utav 5 iaf! Inte dåligt med tanke på att man spöa både pappa och storebror med 1 poäng. Och ja, 1 poäng är 1 poäng!

GYNNING+KONST=GLAS


Imagesource:
Carolina Gynning

Jag har länge hållt utkik efter de här glasen på Cervera! Gynnings konst har varit inspirationskälla till några av mina egna skapelser och det finns därför några favoriter jag har fastnat för som hon gjort. Dagen jag fick reda på att hennes motiv ska sättas på glas var det bestämt, dom ska jag ha! Vet bara inte om jag ska satsa på vin-, martini- eller champagneglas?