SHORT TIME

Dagen har gått fort! Idag har jag både hunnit svänga förbi väsby centrum och köpa ett par skor, sytt om min klänning(blev bara den ena), tagit en powernap, åkt till rimbo och hämta min efterlängtade plattång från Ghd och mycket mer, men ska inte trötta ut er.
Hade tänkt slänga in lite bilder idag så bloggen inte blir alltför tråkig men har helt enkelt inte hunnit! Det får blir imorgon, eller vad säger ni?


SURPRISE

Imorgon ska jag åka till Väsby och hälsa på lilla mormor min! Ska nämnligen sy om 2 klänningar jag funderar på att ha på nyår och min mormor är bäst på att sy. Båda e svarta, en elise-ryan inspirerad och en axelbandlös spetsklänning. Resultatet får ni se när dom är klara! Nyfikna?


KLICK KLICK

Har varit i stan med Patrik hela dagen(stockholm), men vi kom tyvärr hem tomhänta båda två! Det ända jag hittade var en urläcker svart leopardklänning på H&M för 400, men den fanns inte i min storlek! Arg! Men aja, det skulle bara ge mig ännu mer ångest om vilken klänning jag ska ha på nyår. Har ju 3 att välja mellan..

Hur som helst, det jag skulle skriva om var att jag precis har klickat hem den här! Är jag lycklig? JA! Älskar internetshopping!


1600.- på Lyko.se!


GOD JUL!

FRÅN OSS ALLA, TILL ER ALLA, EN RIKTIGT GOD JUL!

Nu sitter vi säkert allihopa och väntar på Kalles Jul klockan tre, men vad gör ni tills dess? Min familj har gått ut på snöpromenad med hundarna och kvar är mina bröder som den ena ockuperar TVn som vanligt, (trots att han bara är 6år) och den andra gör pepparkakor medans jag satt och läste min nya bok En shopaholic i väntans tid, den är den senaste boken i Shopaholic serien. Gissa om jag blev glad. Vi får alltid ett paket var på morgonen och det var den jag fick då.


CHRISTMAS SPIRIT

HAR NI NÅGON CHRISTMAS FEELING HEMMA HOS ER NU, DAGEN INNAN JULAFTON?
Finns ju inte något mycket mysigare än familjen som samlas inför kvällsfika kvällen före julafton, dricker glögg eller varm choklad, bjuder på lite pepparkakor och lussebullar, pratar över tända ljus medans natten är svart och snön glittrar utanför. Sticker i fingrarna bara jag tänker på det. Äkta christmas feeling och man ser hur entusiastiska alla är och hur de yngre syskonens ögon lyser, redan i väntan på jultomten, och man vet att det kommer ta lång, lång tid innan deras ögonlock kommer falla i sömn inatt. Inget går ju upp mot att lyssna på om man kan höra bjällrorna från tomtens renar, eller rentav tomten själv klampa på taket.

Synd nog kommer det inte se ut så för mig ikväll, själv får jag sitta här hemma hos mig och göra.. ja, ingenting. Min familj is going crazy, dagen innan julafton.


MINIJULAFTON MED ÄLSKLING



Eftersom jag och Patrik inte kommer fira julafton tillsammans utan på varsitt håll så firade vi lite tidigare än vanligt, klädde lilla julgranen, åt lussebullar och ischoklad som lillebror hade misslyckats totalt med och öppnade julklappar!
Om ni har svårt att se på bilderna ovan vad vi gav till varandra kan ni klicka på de här bilderna:



Patrik fick av mig en halsduk i färgerna grå, svart och vit, en fighter tidning och parfymen only the brave från Diesel. Älskade älsklingens reaktion när han såg parfymen;)
Och jag fick av Patrik ett jättefint par underkläder i svartvit, en mascara, och det som jag önskat mig mest av allt den här julen, en coco tröja från melba.se, tyvärr hade den inte kommit på posten än, så nu är jag ännu mer nervös och nyyfiken i väntan på min tröja, haha, men istället så hade Patrik skissat en bild på tröjan och skrivit en text där det stod att jag skulle få den, blev överlycklig och sist men inte minst fick jag en text han hade skrivit helt själv till mig. Himla fint, tack älskling för alla underbara presenter!

Nu är det bara att fortsätta vänta på julafton.


BRITTANY MURPHY DÖD!

Hur kunde jag inte ha hört det? :O
Brittany Murphy är död, dog en naturlig död, troligtvis hjärtstillestånd, men åh, hon var ju bara 32 år gammal och en av mina favoritskådespelare!
Nästan så jag vill gå till närmaste dvd-butik och köpa alla hennes filmer hon någonsin spelat in bara för att..
Så sorgligt. Rip.

TUFF SHIT

ISSA & JAG

CRAZY SHIT

JAG & JENNILIE

PEPPARKAKORMUSTPANNKAKOR

Sitter i GK med Issa! Vi hade formgivning nyss och redovisningen gick väl sådär, jag var inte på bästa humör så det påverkade ju ganska mycket. Men resultatet av min tröja är jag riktigt nöjd med! Ni ska få se den senare!
Det var också sista formgivningslektionen vi hade och våran lärare tog farväl av oss med pepparkakor på stora fat och massor med julmust, haha! Eftersom vi e lite barnsliga i min klass satt alla och försökte knäcka pepparkakorna i 3 bitar, bjuda varandra på 2 och sedan önska sig något!
Efter ganska mycket pepparkakor och must var det inte så många pannkakor som slank ner under lunchen faktiskt..
Men inte sörjer jag för de, har aldrig fått så mycket pannkakor i någon annan skola som vi får här! Gud..

HELT VANLIG TRÅKIG PISSDAG

Skolan började med ett skriftligt förhör på tryckfrihetens och yttrandefrihetens etiska regler och vad dom innebär. Det roliga var att precis innan lektionen sa jag att inte kan han väl va så dum att han ger oss ett skriftligt förhör.
Det är som om oturen bara väller över mig idag. Undrar hur många i klassen som faktiskt klaarade det här. Med tanke på att vi hade fått bakläxa i detta sen i måndags.
Det lite roliga idag är iaf att snart ska vi ha redovisning i formgivning där vi ska redovisa våra t-shirts! & sen får vi ta hem dom! Då ska ni få se hur mitt egendesignade peacetryck ser ut. Nyfikna?
Sen blir det pannkakor kan jag säga och efter det börjar dagen suga igen. Men whatever. Im starting to get used to it by now..

KALL KVÄLL I UPPSALA

Attans vad kyligt det är ute! Men attans vad nöjd jag är ändå, jag har precis kommit hem från Uppsala stan med flera härliga julklappar till ma booyfriend och även lite fint till mig själv som jag letat efter i evigheter!
Bilder på de kommer väl sen om vi har tur.
Nu har jag inte så väldans mycket pengar kvar då tyvärr men på lördag blir det mer shopping i Stockholm stan ist med älsklingpälskling, det säger man ju inte nej till!
Gud vad jag längtar till helgen, nu får veckan fan gå fortare!

WEDNESDAY

Idag hade jag sovmorgon, välbehövligt kan jag säga. Så det var skönt. Tog nio bussen till skolan och bråka lite med photoshop innan det blev julbord. Nu sitter jag här i biblan med tjejerna och vid halv börjar matten.
Kvart över 2 slutar vi och då ska jag och Issa till maskeradaffären och sedan ska jag köpa julklappar till Patrik!
Hehe!

BRIDGET JONES



Ligger i soffan och kollar på Bridget Jones Diary, Bridget är ju bara så skön!
Hela storyn påminner om boken WOW!, men det gillar jag, om jag ska va ärlig.


MORNIN

JA, IFALL NI SKULLE MISSAT DET SÅ ÄR DET SNÖ UTE! Good or baad?
Kom 20 min försent till "spanskan" och när jag skyndat mig in så ser jag Linnéa o Emma i korridoren och ba vafan? Då har inte den jäkla spanskaläraren kommit! Så det betyder att vi får sitta här i biblan och slösurfa i typ 2 timmar. Medans alla andra har sovmorgon. Och vad tycker vi om de?

SUNDAY

Hela härliga helgen slut. Damn. Men man ska inte lipa för de. Jag är hemma nu, det blir middag med revbensspjäll, potatis och äppelmos. Good?
Idag vaknade jag upp hos Patrik i Liesta, kan inte bli mycket bättre än det, jag gjorde fattiga riddare, mammas recept till brunch och Patrik åt kebab, satt och snacka lite, till och med plugg hann jag med!
Vid 2-tiden kom Jennifer hem, som jag inte träffat på evigeter så det var kul, vi umgicks lite med henne medans hon käka och sen kollade jag och Patrik på Surf Up. En skitsköön film alltså!

När jag kom hem fick jag en glad överraskning också, jag som så gääärna ville ha en chokladkalender fick en av min lillebror Emil, en med prinsessor på för det trodde han att jag ville ha! Haha, så nu har jag en rosa chokladkalender med prinsessor där jag får äta upp en prinsessa varje dag, det är inte allas lyx eller hur? ;)

LÖRDAG

Ja hej tomtegubbar! Flaska glöggen och svälj lussebullen!
Hur har eran fredag/lördag varit? Min har varit partaj. Riktigt bra asså.
Igår åkte jag till Linn direkt efter skolan, vi snackade av oss och fixade lite innan Jannice och Hanna kom. När dom kom chillade vi ett tag och sedan packade vi ihop oss i soffan redo med chips och dricka inför Idolfinalen! Medans finalen pågick blev det mycket prat och skratt och smsroulett! Fyfan va kul man kan ha. Norrtälje oftare framöver säger jag bara.
Efter det gick vi mot norrköp för att möta Sandra, Sandrisen som man inte träffat på evigheters evigheter. Hon va full o gla, efter en snabbis där gick vi vidare mot folkets hus för att träffa Patrik. Det slutade med att Patrik hängde med hem till Linn och sov där också.

Idag har det varit chill med, chill hemma hos Linn sen drog jag och Patrik vidare till Guzzy och käka fryspizza och kollade på Californication med chips, (Salt & Vinägar ofc!)
Nu sitter jag hemma hos Patrik, ska löjla mig lite med The sims nu medans han städar, haha :)
Go jul! Det är snö ute!


FREDAG

IKVÄLL  BLIR DET VÄGARNA HEM TILL LINN FÖR ATT KOLLA IDOLFINALEN MEN HENNE, HANNA OCH JANNICE!
HEDERLIG GAMMAL TJEJKVÄLL;)

VAD BETYDER NOBELDAGEN FÖR ER?

GOD MORGON ALLA!
Idag är det nobeldagen, betyder det något speciellt för er?
Jag tänker alltid tillbaka på min lågstadieskola där nobeldagen verkligen var något speciellt! Nobelprisutdelning för dikter, berättelser, framsidor och serier tror jag det var. Alla i hela skolan tävlade och själv kammade jag hem två vinster. En gång i 2an för en dikt och en gång i 5an för en berättelse.
Alla var såklart finklädda hela dagen, tjejerna i klänningar och kjolar och killarna i finbyxor och skjorta haha.
Efter detta blev det finlunch alltid med grillad kyckling som serverades av servitörer och till efterrätt glass i bägare med ett choklad-N som rektorn alltid gjorde helt själv till hela skolan.
Traditioner kan vara riktigt mysiga!
Nu när jag fick höra att det var nobeldagen idag tänkte man ju på den där mysiga dagen en gång om året..
Numera händer det ju inget speciellt. Eller gör det?

SURPRISE

Har inte hunnit ta några bilder, men två nya älsklingar från h&m fick följa med mig hem idag! Lite smått och gott! ;)
Och även lite julklappar, men mer julhandel blir det på lördag i sthlm. Mys!


OLD SCHOOOL

 
Ja, vågar man visa den här bilden? Så här har jag då sett ut en gång i tiden. Saknar den där jackan, tyvärr blev den förstörd efter valborg:( Ska man ta och färga håret mörkt igen? Nää, tror inte de. Gör det bästa med vad jag har ist!

LUNCHBREAK

Nu har jag lunch och jag blev precis förundrad hur mycket jag gillar onsdagar nu för tiden. Och inte minst, den här onsdagen! Börjar med capoeira och sedan photoshop lektion, LUNCH och matte. Sen vid 14.15 slutar lilla jag och kommer bestämt att bege mig in mot stan (uppsala) med stadsbuss och då blire shopping!
Så chao chao ;)

DRA IGÅNG DÅ

Helt slut efter ett pass capoeira i alliansen. Jobbigt, pinsamt och framförallt svårt!
Det roligaste var väl att sjunga och spela musik till dansen.. Tills man själv skulle dansa i mitten av en ring av alla. Ush.
Nu ska jag köra igång med photoshop då.

PUH

Nu är jag klar med redovisningen, det gick faktiskt jättebra! Dessutom var typ halva klassen borta så vi var bara en grupp på 8 pers.
Nu ska jag snart ha matteprov så då får ni önska mig lycka till på det ist!
God jul eller nått

NU BÖRJAR JAG BLI NERVÖS

Okej, jag ska ha redovisning snart. Jag ska stå och prata om att plastikoperationer är okej. Jag var inte så jättenervös från början, men när alla man går förbi frågar om man är nervös hela tiden börjar man ju bli det!
Så ja. Nu ska man väl ta tjuren vid hornen och gå dit då.
Önska mig lycka till!

TOP THREE ME

Hade lite fula bilder att lägga ut så varför inte?
Vänsterbilden är hur jag ser ut idag ja.
Hej tomtegubbar.. nä men jag har lite tråkig här va. Har avslutat ett pass spanska och nu tror jag inte jag kan kalla det här rast. Det blir plugg på engelska redan innan engelskan börjar. O sen blir det lunch och på lunchen ska jag plugga både matte och svenska. Som jag sedan också ska ha som lektioner på. Förhoppningsvis kanske jag får sluta tidigare idag då jag har prov som sista lektion. Men jag säger bara en sak.
Jag kommer va DÖD sen.

MUSIK

Sitter och pluggar, ingen bra uppdatering inte men det kommer senare!
Lyssnar på lite gammal musik, sån musik jag och mamma alltid satt i bilden och lyssnade på när jag va liten på väg till stallet. Inte var jag gammal då inte. Antar bara att det är därför jag råkar gilla den här musiken.
Either it tastes good or bad.

CUE


LOVELY SUNDAY

Söndagen har varit hellyckad faktiskt. Eller, nästan i alla fall! Jag och Patrik vaknade vid 11 och sedan åkte vi iväg med min familj till fyrishov. Hade inte varit där på evigheters evigheter så det var riktigt kul. Tror jag ska åka iväg och bada lite oftare. Fick lite tillbakalängtan till vatten nu när jag badade, hade ju en stund i mitt liv där jag faktiskt tävlingssimmade!
Hur som helst, asmysigt med simlängder, bubbelpool och bastu. Tyvärr hade jag otur, för busPatrik puttade i mig i bassängen, och då skar jag upp lilltån. Så då blev det inget mer simmande för mig. Men jag har redan bestämt mig för att det kommer bli en repris av den här dagen, så det gör inte så mycket faktiskt.
Här hemma har vi bakat lussebullar nu eftersom jag inte hann det igår och efter plugg sitter jag nu med Ben&Jerry Cookie Dough framför Gossip Girl som jag börjat kolla på igen.

Imorgon blir det skola igen. Inte för att jag längtar. Men inte för att jag inte längtar heller. Haha!


JULMYS

Nu sitter jag mitt i pepparkaksbaket! Julmys här med frank sinatra i högtalarna och pepparkaksdeg i magen. Lussebullar skulle det också bli men de får bli imorgon istället! Riktigt mys med bröderna och Patrik.

<3


ÄNTLIGEN!

Vet ni vad jag ska göra ikväll? Svaret har ni här:

HOLY SHIT

Måste bara börja med att säga att jag har haft en toppenkväll! Och det är lite lyx kan jag säga, eftersom det är vanlig torsdag. Efter skolan, (som för övrig var ganska najs idag) tog jag bussen mot norrtälje, vid min busshållplats gick patrik på bussen för vi skulle vidare till norrtälje, Nora hade dansshow! Jag som missade hennes förra..
Innan det åkte jag och patrik och käka på donken i alla fall. I <3 DONKEN! AND I <3 BIG TASTY!
Dans showen var iaf jättebra, Nora var hur duktig som helst, (nämt att hon bara är 8 år och har typ sveriges bästa taktkänsla för rytm?). Efter dansen fick hon blommor och kramar!
Jag kom hem vid halv tio och vid tio märkte jag hur kallt det var, min värmefläkt hade stängt av sig, så det är just nu 7grader varmt(kallt) i mitt hus. Jag ligger med leggings, stor tröja, stor oversize tröja på de och strumpor under 3 stycken täcken men tända värmeljus på golvet. Halvmys det med. Hade varit bra om Patrik varit här, han är som ett levande element!

Bilder från showen kommer sen. Men filmade mest.

ÄLSKA JULEN

Men inte vintern. Ush vad kallt det är ute alltså! Trots att jag hade tjocka dunjackan idag och tjocka sockor i UGG'sen höll jag på att frysa ihjäl på station när vi vänta på anslutningsbussen. Fyfan, och sen ska man gå från bussen till skolan också. Inte bara det att jag fryser ändå in till skelettet, jag har träningsvärk sedan igår i både lår och vader och det + kylan framkallar någon riktigt rolig pingvinvaggande gångstil. Som inte går särskilt fort fram kan jag säga.
Vi kom en kvart försent till svenskan eftersom bussen va sen. Märks att vintern kommer.
Nu sitter både A och B här i biblan som fått nya mac-datorer, och vi gör.. ingenting.vettigt.alls.

GOD MORGON

Nu sitter jag i GK, direkt från Allianshallen, det är dags för datakunskap igen. Blir väl illustrator idag.

TUESDAY MORNIN

Tisdagsmornar.. Det blev ingen favorit i repris idag kan jag säga. Precis som igår kollade jag ut på vådret och bestämde mig för skinnjackan idag igen. Jag somnar på bussen och vaknar i Uppsala, och märker (till min stora förfäran) att det spöregnade. Kul. Precis som igår. Bara ingen favorit.
Trött & dan släpar jag mig till spanska provet. Dirre på morgonen, jah! Och vipps var alla 72 ord bortblåsta ur mitt huvud. Inte för att det hade gjort någon skillnad. Ingen av de där jävla 72 orden jag suttit och tränat in var med på provet. Jag ska ta ett snack med den där läraren sen.
Förövrigt är det en vanlig tråkig tisdag morgon, och jag sitter här och väntar på resten.. Engelska om 20 minuter nu. Wish me luck med min book report. Såg att den var några "sidor" kortare än Emmas..
PUSS O HEJ

Denna bok som jag har läst, rekommenderar!