GULLIGT, CHARMIGT, RIKTIGT OUTSTANDING





Idag var det skolfotodags! Herregud vilken fotning alltså... Jag lovar att vi var den skönaste klassen i hela skolan! Och fyfan så fotogeniska vi är. Sist men inte minst tog vi kompiskort också, jag, Tina och Nea! Det ska sättas i ram bannemej! Utan er 2 hade gymnasiet definitivt inte sett likadant ut. <3

DAGENS VISDOMSORD:


Tiden läker inte alla sår, men tiden får en att glömma...

IBLAND SÄGER EN BILD MER ÄN ORD



Ibland.

INTERESTING


Hostar i kapp till musiken.

IN THE DARK


SKA JAG ELLER INTE?


Nu har jag fått nog av den lilla rosa reservtelefonen som har börjat göra som den själv vill och känner för, den med! Jag som hade tänkt hålla ut tills iPhone 5 släppts börjar nu tveka på om jag inte ska slå till på en Samsung Galaxy S2 istället. Den är inte dum den heller! Och den känns mindre begränsad än Apple? Nån som har nå råd?

THE THE-DAY



Today is the day, that is the last day of these days of days, of kind of... Vacation. Yeah. Sista dagen på sista lovet då. Vi säger det enkelt. På svenska. Imorgon börjar skolan med andra ord, sista året! Och hittils ser schemat ut som heaaaven :D Fråga mig igen om en vecka...
Jag ser ljust på det här!
Peace out

DEN SISTA MOHIKANEN



Låter denna sång sammanfatta dagarna i Leksand! Sagt och gjort. Om jag ändå hade haft någon av bilderna/videorna... Men det är förhoppningsvis bra att jag inte har dom ;)

MOT LEKSAND



I början av veckan förberedde jag mig för äventyr allt, men det ser ut som om den här veckan bjuder på mer äventyr än ett! Nu är det Leksand som gäller, Maja och jag och varsin enkelbiljett. Exiting!

BUBBLES MADE OF BASS



Småcool video alltså :) Funderar på om man ska testa o se om det verkligen funkar :P

HEHEHE



Som sagt... Tomorrow.. Livet leker!

DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅ GOTT..



Imorgon blir det kryssning och just nu värms det upp inför det med den här filuren! Inte illa :)

DAGEN:

Idag åkte jag till Norrtälje med Caroline och där gick vi runt, kikade i affärer och fikade lite :) Det blev några inköp för min del vilket inte alls var planerat och inget utav dom var ett paraply (vilket man hade behövt idag!) utan det blev en jättesöt vit korsett och lite smycken! Pics might be coming up later!

HAHA DAGENS SKRATT!

Gå in HÄR! Där får ni svar på bland annat Varför kommer pizzan snabbare till kunden än ambulansen?, Varför köper vi hotdogs i tiopack och korvbröd i åttapack?, Varför trycker du fjärrkontrollens knappar hårdare när batterierna är nästan slut? eller Hur har man fått skylten "gå inte på gräsmattan" mitt på gräsmattan?

DAGENS VISDOMSORD:


HELLO STRANGER

Sliten efter dagens jobb med att leka byggare har jag nu landat i soffan och nart blir det dags för Snabba Cash och daimglass! Not bad, not bad at all...

YOUNG TALENT



Ellan tipsa mig om den här videon och jäklar, tjejen kan ju sjunga! Sinnes! Gå in på Ellans blogg
HÄR för att se en annan superbegåvad tjej som får sjunga med Gaga!

LIVET DELUXE



Har spenderat hela dagen under solen, några meter över marken och med inte mycket mer sällskap än Veronica Maggio och Hawaiian Tropic.

KNOW WHAT? WHEN TIME COMES.


INGA BILDER, BARA MINNEN

De senaste 48 timmarna kan jag ärligt säga har varit pure happiness.

WHERE THE MAGIC HAPPENS



Okej, imorgon ska jag styra mina vägar mot Åkersberga för att åka båt och wakeboard med Tobbe och Marcus! Det är lite typ Do or Die för om det inte blir wakeboard så blir det "Ring of Death" och med någon av dom framför ratten på båten så blir det nog mer Death! Wish me luck!

SOMMARMYS I VRETA



Idag åkte jag och träffade Maja i Uppsala och sedan tog vi en favorit i repris, bussen till Vreta! Solade och halvt "badade" haha och lite äventyr sådär. Sånt där som bara sommaren bjuder på!

SÅN HÄR UTSIKT VILL JAG OCKSÅ HA