SONG OF THE DAY



LOVELY FRIDAY

Idag var det dax för Noras dansshow! Hon var huur duktig som helst, har massor med bilder som jag inte har hunnit langa in i datorn än!
Efter det tog vi en fika på donken o nu är jag hemma hos Patrik, snart blir det väl middag, kycklingtacos! Mm, jag e hungrig ja! ;D

IS THE BEST



Den har varit en så totalt härlig dag! Gick upp redan vid halv 11 och åt frukost och gick ut och solade med Patrik. Solade i stort sett hela förmiddan och ända till ca 3. Jag vet att man inte ska sola så mycket mellan 12 och 4 men idag orkade jag bara inte vara inne:P
Jag och Patrik sysselsatte oss lite på egen hand, gjorde egna spel och roade oss haha!
Stackarn Patrik fick lov att åka till vårdcentralen sen får han har någon slags inflammation i ögonen tror vi:/

Vid 5 åkte jag, lillebror och mamma till Sigtuna och käkade pizza och kebab, yummi!
Efter det gick vi runt i mysiga lilla staden och tog en glass vid vattnet. Liten slags tradition i min familj att om man är i Sigtuna måste man köpa glass just där haha! Har gjort det ända sen jag var liten.
Nu är jag hemma och är på väldigt bra humör- imorgon blir det till Norrtälje för att se på lilla Noras dansshow!

Ska bara inflika också att gårdagen blev väldigt lyckat i stan! Jag och Patrik åkte vid 12tiden in redan, träffade Johanna på station också. Vi gick runt och jag slog både rekord och gjorde fynd!
För det första så är jag omöjlig att leta skor med, ingen vill åka med mig när jag ska handla skor, jag behöver inte säga mer om saken. Bara Patrik som vågar sig följa med. Antagligen med risken för vad som händer annars haha! Nejdå. Men saken är att vi bara hade varit i stan i 10 minter när jag hade hittat, provat och köpt ballerinor!
För det andra så var det rea överallt så jag gjorde ett litet kap inne på bikbok och köpte en marinblå kjol för bara 50 spänn.
Efter så bra början tog vi lunch och satte oss på en utesevering och njöt i solen. Sen lyxade jag till det på Soukgallerian och köpte en sololja från Hawaii märket.

USH VAD MYCKET TEXT. MEN LÄS IAF:)

PLANS FOR TOMORROW


Imorgon blir det heldag i stan med Patrik! Ska möta honom klockan 12 vid station sen drar vi och shoppar.
Behöver köpa ett par ballerina skor och en kjol så får se om jag hittar.
Sen kanske det blir middag hemma hos Sussie och Mickis.
Rolig dag imorgon i alla fall. Typ längtar haha.

HAPPY HAPPY HAPPY

Överallt jag ser på bloggar så bloggas det om kläder&mode, graviditet och utomlandsresor! Me want to to! Haha.
Jag fick lite insikt om att min sommar just nu är lite tråkig eftersom den i det stora hela går ut på att jag sover halva dagen, solar resten. Så från och med nu ska jag fan ha lite roligt!
Det får börja med första dagen i morgon så får vi se vad jag hittar på!
Just nu känner jag mig fruktansvärt shoppingsugen:P

ON MY WAY HOME

Äntligen blir det hemgång! Har varit hos Patrik i en evighet känns det som. Har spenderat dagen i en solstol i stolen med boken framför mig. Så jävla najs väder det blev helt plötsligt!
Tog en dusch så sitter här med blött hår, det blir på med jeansen och blårandiga tröjan och mittbena till bussen! Kanske blir mina hjärtbrillor också:)

Puss puss på er och njut av solen så länge den är här!

SUNDAY NIGHT



Jag har läst nästan halva min bok nu, ska bara rätta att författaren heter Sophie Kinsella! Är helt inne i den där boken asså... Älskar alla hennes beskrivningar av när hon går på gatan i NY och är omgiven av Louis Vuitton, Barneys, Bloomingdales, Saks, Bendels, Wera Wang, ja allt!
Nu ska huvudpersonen Rebecca Bloomwood gifta sig och det lutar mot törnrosabröllop på The plaza! Okej, ni fattar att jag är inne i boken..

Imorgon ska Jennifer och några av hennes kompisar åka till Peace and Love så vi var och sa hej då till dom:) Fast vi kommer nog träffa dom en snabbis imorgon också. Beror på hur länge jag behöver min skönhetssömn.
Nu ska jag tortera mig med en film Patrik absolut vill se. Alldeles för läskig och äcklig för min smak, men man får ju en mindre muta tihi! 28 dagar senare heter filmen.. ush.

BIRTHDAY FOR SOME

Lillebror till Patrik fyller år idag så vi har varit och firat! Snart blir det filmen Horton hears a who. Den filmen är ju grymt bra, men det vet ju alla eller hur?:)
Skulle egentligen åkt hem idag men blev kvar en dag ytterligare.
Imorgon måste jag ju hem så är det bara.
Måste bara säga att jag är totalt fast i nya boken jag fått. Den 3e boken av En shopaholic. Den heter en shopaholic säger ja av sophie kintrall eller vad hon heter. Den handlar om när hon ska gifta sig!
Patrik är inte särskilt glad över boken eftersom det tydligen väcker vissa tankar hos mig. Haha!



MILOW - AYO TECHNOLOGY


THE DAY AFTER MIDSUMMER

MYSDAG!
Idag är det dagen efter midsommar! Så jag och Patrik tänkte ta en softdag så vi for ner till ICA och hyrde film, The day the earth stood still, och köpte lite gott. Marabou sommar och kakor (mina favoriter) haha. Och mineralvatten till Patrik. (ofc)
Så jag längtar tills ikväll! :D

TOTALLY TODAY

Jag trodde aldrig jag skulle gilla Promoe men jaa.. jag bestämde mig för att låten var ganska skön, innan jag visste att det var dom. (kända för svenne banan)
 

MIDSUMMER


MIDSOMMAR IDAG!
Vaknade av kära Patrik som kom hem till mig i morse.. eller klockan halv 1 men iaf :) Jag låg och sov som vanligt.
Vi gjorde oss i ordning och åt sedan lunch och fikade med min familj. Efter det blev det av till midsommarstången men vi kom dit typ alldeles för sent så det var jättetråkigt så vi åkte hem till Patrik och chillade.
Vi åt middag och fikade med hans familj och sedan blev det, de självklara spelet en midsommarafton i sverige! KUBB!
Tjejerna mot killarna vare som gällde. Of course.
Vi vann.. tudeluu.. Haha en gång iaf.
Sen blev det Billy Elliot på tv med popcorn och cola.
Nu blir det meer film, flight 93, som handlar om 11 september. Vi vet alla va som hände då.
Hoppas alla har haft en bra midsommar! Kippis;)

HO HO

Det har varit en chilldag idag med! Jag, Patrik och Robin har kollat på filmen Take the lead som var suveränt bra! Antonio Banderas är med, han spelar "the ballroom-dancer-pro" som ska lära några ungdomar i ghettot att dansa vals och foxtrot på deras kvarsittning.
Låter kanske inte särklilt spännande av min resume med jag rekommenderar filmen ändå;)
Imorgon är det midsommarafton. Det regnar ute nu så det ser ut som att det blir en äkta svensk midsomar afton imorgon.
Tjoho

JIMMY CHOO

I NOVEMBER KOMMER JIMMY CHOO VARA GÄSTDESIGNER FÖR H&M! HAHA LYCKA!

S I M P L E D A Y

Idag sov jag länge och när jag vaknade märkte jag att Patrik redan var uppe sedan typ en timme haha. Vi åt frukost och lite lunch typ efter varandra och sedan la vi oss och solade i solstolar hela dagen. Asskönt!
Äntligen kom en dag där man fick slappna av.
Nu efter middagen cyklade han och min lillebror och köpte lite gott som vi nu ska svulla framför tvn. Hihi.
Fan vad skönt med semester!


"fan vad vi älskar varandra, det är sjuuuukt naaaaajs! så ni vet.. * proffs tillägg byyy patrik * miijaaoouuuu"

SONG OF THE DAY



W H A A T A D A Y

Haft mycket på gång den här dagen kan jag säga.

Började med brors avslutning i Bollstanässkolan, sen blev det avslutning i min gamla skola Grimsta och träffade alla underbara människor där man inte träffat på evigheter. Det var egentligen meningen att jag och Patrik bara skulle svänga förbi och säga hej men vi blev indragna på fika och lalala med min gamla klass. Kul!
Efter blev det käk i Väsby centrum och lite kikande i affärer. Patrik investerade ett par shorts.
Jag har tyvärr INGA bilder från dagen:( Lite tråkigt men men ..
När vi kom hem tog vi det lugnt och gjorde middag sen nyss fick jag reda på att det ska komma en kvinna och titta på rummet i mitt hus så jag fick städa hela huset, väldigt snabbt trots att jag bara ville ha en slappkväll..

I'L BE THERE


Hela helgen har jag varit trött som en jag vet inte vad.
Patrik är på väg hit nu så jag sitter och väntar på honom här. Har köpt chips, lilla svulliga jag, som vi ska svulla i oss senare ikväll. Haha, jag som ska börja va nyttig! Chips kommer bli min död....-.-
Den här bilden är ifrån torsdags då jag äntligen slutade grundskolan efter 9 års pina! Fyfan vad skönt det var och kommer inte sakna det för en sekund. Åkte bussen förbi Rimbo station idag och det ända jag kände var lättnad över att slippa se det där trista stället lika ofta.
Jag firade torsdagen med att åka till Uppsala med familjen där vi åt tapas på en spansk restaurang och sedan vidare till Norrtälje där det blev lite firande med kompisar.
Puss puss och puss

TJOHEJ

Imorgon har lillebrorsan avslutning, han slutar 5an och det är ju ganska stort (!) eftersom det är då man byter skola till högstadiet:)
Men stackarn kommer inte få börja i Grimsta som alla andra utan han ska byta till Långsjö. Lycka till lillebror!
Hur som helst ska jag släpa med mig Patrik så efter avslutningen blir det väl fika i Väsby centrum eller nåt. Vi ska fixa busskort till Patrik också så lite saker har vi väl att sysselsätta oss med :)
Är så jävla jobbigt att åka hem till mig från Väsby så man kan lika gärna dra ut på det.
Kanske träffar nån gammal polare när man ändå är där?

SONG OF THE DAY


H U M P Y D U M P Y husuggla

"HUSVAKT"

Den här helgen är jag och Patrik husvakt åt hans abuelos hus. Jag kommer nog inte blogga så värst mycket.
Resume av vad som hänt kommer senare med bilder och allt!
Jennifer tog ju studenten igår och i förregår blev det parken med lite kända människor.
Lånade första Twilight boken av Jennifer också eftersom jag inte hann läsa ut den jag var tvungen att lämna tillbaka till skolan. Är helt såld nu så den här helgen blir det LÄSA!
Skämde bort mig lite idag genom att köpa en cosmopolitan tidning också, förut var jag typ beroende av att köpa tidningar hela tiden, ALLA sorter.
Nu blir det lite då och då. Förutom Vecko revyn såklart. Den kommer ju hem i brevlådan!

HAIRMODEL?

Idag fick jag förfrågan om jag ville vara hårmodel imorgon och jag vet inte vad jag vill!
Har alltid velat vara det men nu när jag äntligen är nöjd med mitt hår vill jag inte förändra nåt!
Alltså, jag vill inte ge dom fria händer med mitt hår, jag vet inte hur mycket man kan säga till om när man ställer upp som frivilligt som hårmodel?
Men man får faktiskt vara kräsen när det gäller ens hår, eller hur!? :)
Nu ska jag dit i alla fall för Mickis ska också göra det. Men om jag vågar eller ej får vi se imorgon!
Vad tycker ni, ska jag ställa upp som hårmodel eller inte?
Har hört både bra och dåliga saker om detta..

WE SURE ARE SWEET AS SUGAR


Min söta flicka blev 18 år i Lördags. Visst va vi söta?:)

UPDATE

HEJ!
Klassisk hälsningsmetod.
Idag jobbar jag för att tjäna ihop pengar till barnen i GHANA. Lite cred kan jag väl få för uppoffringen?
Jag har faktiskt inte haft mycket att jobba med idag förutom att göra fraktsedlar och sånt. Ganska booring också när sidor som facebook, bdb, blogg och andra bloggar är blockerade på min data jag blev tillägnad!
Jag har alltså spenderat min tid inne på pause.se, veckorevyn, aftonbladet, sofies mode m.m och är helt hjärntvättad på mode etc och fullproppad med nytt kändisskvaller. 
Om jag hade haft tillgång till bloggen på min data hade det funnits massor med rolig uppdatering nu och tips och skvaller och recensioner om bal och annat väntande på att läsas nu, men det har nu glömts bort. Med tiden.
Tur att jag inte är kontorsråtta varje dag. Skulle inte klara av att sitta och stirra på en skärm hela dagarna. Inte utan att bli blind i alla fall!

Puss och kram

I'L BE BACK.

Oj det har varit så mycket grejer på gång att jag inte hunnit blogga eller ens hunnit sitta vid datan!
Det var ju bal i torsdags, vilket blev jättelyckat! Stan med Patrik på fredagen. Igår var det 18års firande för Mickis! Och idag mysdag med pannkakor, kladdkaka och filmer med Patrik.
Men invecklat hinner jag inte skriva nu.
Det kommer;)
Imorgon blir det av till mammas jobb för att samla in pengar till barnen i Ghana. Tjohej!

T J O H O

Idag har jag varit i skolan och sedan sprungit runt i stan i regnet med Linn pinn!
Vi träffade Patrik och Jonas där också men dom skulle iväg på träning:)
Hittade lite saker som smycken till balen och en freebra som jag letat efter!
Nu blir det Paris Hiltons nya serie BFF! Se ya!