PUSSPUSS

Idag har jag spacklat och slipat och vart duktig och städat näästan hela huset!
Känner mig hyfsat nöjd med resultatet, imorgon blir det måla!
Jaa, det är väl det som hänt idag.. Imorgon blire väl roligare, puss puss!

-Patrik vill säga att han är här :)

ONSDAG!

Känns som om jag inte skrivit på evigheter? Haha, fick liksom ett sug efter att skriva.
Idag gick jag upp tidigt för att hinna duscha och göra mig i ordning innan bussen skulle gå. Busade med Patrik som låg och halvslumra genom att droppa vatten på han:P Askul hur rädd han blev när han hoppa upp och skrek och jag skrek när han skrek och hoppa åt varsitt håll haha. Den knäppisen. Som jag älskar :)
Vi åkte i alla fall in till Rimbo där han gick av och jag skulle möta Jenne, vi skulle vidare till ung.m i norrtälje men vi var så tidiga så vi gick runt på stan ett tag. Inköp av hårfärg till Jenne och en jättecool ansiktsmask av chokladlera (?) och GLOW-shampoo till moi, hoppas det är bra!
Vi sprang in i leksaksaffären en snabbis också och kikade på halloween grejerna;) Jag VILL ha lysande djävuls horn :O jag vill jag vill jag vill! Haha.

(köpte den rosa som luktar hallon, mums!)


Innan vi åkte hem gick vi en promenad till Donken och beställde varsin plus-meny för vi va så sjukt hungriga!
Nu har jag vart duktig och gjort middag till familjen, tacogratäng, även fast jag fortf är proppmätt!

Längtar till 9 då Patrik borde komma. <3

På lördag verkar det i alla fall som om det blir av en mindre halloween fest här, vad ska ni göra på halloween?


MYSTIME

Nu har jag både Patrik och Michaela här hos mig och vi är laddade med chips, ostbågar, läsk och annat godis hihi, så nu ska vi slänga på en film, Cleopatra i typ 3 timmar!
Wish us luck puss!

MONDAY

Idag hade jag sovmorgon ja för det är ju lov vetni! Gick upp och gjorde fattiga riddare med kaneläpplen till lunch och sen var jag duktig och spacklade 2 gavlar i mitt vardagsrum, har ju givit mig fan på att bli klar med vardagsrummet nu på lovet med spackel, slipa och måla så det kan se bra ut här!
Snart kommer Michaela också, hon ringde nyss och sa att hon var på väg. Det ska bli kul, och även fast hon e lite knäpp och gillar att städa måste jag nog röja upp här lite innan hon kommer haha!
Har faktiskt lust att åka någonstans men jag tror inte det kommer bli nåt av det idag. Maybe tomorrow?
Puss och Kram


SEGDEG

Nu har jag äntligen kommit hem till mig, ligger och softar i soffan med datan i knät och kollar på Love Actually på 3an. En riktigt segdeg! ;)
Imorgon ska kanske Mickis och Patrik komma hit. Fun fun fun eller hur? :P
Om jag inte skriver mer ikväll så säger jag godnatt nu kram

SUNDAY


Ja ni, det blev som jag hoppats! Täby centrum efter det att jag provsmakat ett antal skagenröror på pappas jobb, mums!
Nu har jag ett par nya vinterskor fått följa med mig hem eftersom jag lämnade tillbaka de andra stövlarna igår och även lite nya underkläder. Konstigt nog är det ljus sula på bilden men dom e svarta i verkligheten;) Härligt att shoppa med papsen:)
Fick även med mig ett nummer av Chic från Bianco så nu har jag både Chic, Life-style och Cosmo att dyka in i! Hihi. Lucky me.


LATER ALIGATOR

Nja, jag höll mig väl sådär till planerna haha, ett varmt bubbelbad blev det, men om ca 1 timme ska bror min och jag åka till Arninge och sedan ska vi hitta på något med papsen.
Får se vad det blir!
Ni vet vad jag hoppas på en söndag! Nu ska jag fixa mig och göra i ordning, 
Puss och kram hejdå

SUNDAYBRUNCH

Den här helgen har ju minst sagt flugit förbi! Fredagen gick jag ju långdag i skolan sen var det hem en snabbis innan jag åkte till Patrik. Spenderade tid där tills jag åkte till pappa i vallentuna igår.
Sov ut idag och sen blev det "brunch a la annie" vilket är rostbröd med nutella och mjölk, som brunchläsning blev det Life-style, läste om Coco Chanels historia, vilken var riktigt intressant, får mig att vilja se filmen från coco till chanel eller vad den heter..
Dagens planer står mellan ett långt varmt bad med life-style i sällskap och min bok WOW! eller en liten tripp till Michaela eller slöa här hela dagen tills middag väntas och sen åka hem och i sin tur träffa Patrik. Får se vad som händer.



DATAKUNSKAP


VAD SKA JAG VÄLJA?


Okej, jag vet inte om jag har gjort världens misstag, men köpte de här stövlarna idag. Vilket inte är några av de par jag pratade om igår.
Nu har jag världens ångest vidare jag ska lämna tillbaka dom eller ej. Vad tycker ni?
Köpte dom på skopunkten ganska billigt så om jag behåller dom är det bara "slit dom tills dom går sönder och köpt nya" känns det som.
Om jag lämnar tillbaka dom har mamma erbjudit mig en ganska bra deal om att hon kan lägga återstående pengar till ett par UGG's till mig. Så det blir det eller högklackat. Behöver verkligen hjälp här!


MORNIN SUNSHINES

Idag firar min skola GUC 20 år, så det pågår just nu ett event i gallerian med musik, sång och snart en trollkarl haha! Får väl se om det händer nåt mer.
Jag ser ut lite som en hippie idag kan jag säga, lång oversize tröja och fläta med hår som sticker ut typ överallt. Vilket skämt.
Längtar till stan med mina skor jag inte har bestämt mig för vilka jag vill ha än. Puuh hjälp mig!
Peace out

OH MY WISH


Jag missade bussen idag så gick på stan en stund innan nästa buss skulle gå. Passa på att kolla på skor och H&Ms nya kolletion som var grym måste jag säga!
Hittade i alla fall två par jag blev helt kär i, menar verkligen kär! Ett par mocka lårhöga stövlar från skopunkten för bara 600kr och de här snygga svarta med spänne för bara 500kr.
Vilka tycker ni jag ska köpa? Jag har vääldigt svårt att välja, om jag inte bestämmer mig kommer båda paren få följa med hem till mig ;)


FROM MY BABY



Min söta underbara Patrik gjorde den här bilden till mig, gulligt va?
& Snygg é den också eller hur?:P


AVSLAPPNINGSÖVNING

Kom precis från idrotten, vi hade djupavslappning och det var rätt ballt asså!
Man skulle komma in i någon sorts hypnotisk trans som förbättrar minnet, lugnet, bättre perspektiv m.m
Det var som om man kom bort, utan att veta det. Skitcoolt och efteråt kändes det som om mina fingrar var statiska och hela hjärnan hade slappnat av. 
Något jag helt och fullt rekommenderar. Ska kanske ta och köpa en sån där skiva för att ha hemma hm..

HOLY NIGHT


Eftersom jag har en ny data och en fixad kamerasladd så har jag äntligen kunnat lägga in bilder! Haleluja.
Good night and sleep tight!


OH HAPPIE DAY

VET NI VAD SOM HÄNDE IGÅR?

TRODDE VÄL INTE DE...

MEN JAG FICK EN NY BÄRBAR DATA!

HAPPIEFAAAACE :D:D:D:D:D:D


TUESDAY MORNIN

Har precis slutat spanskan som för en gångs skull var bra. Vi hade en vikarie som faktiskt kunde spanska, najs va?
Träffade precis Issa som var här tidigt idag så vi sitter vid datorerna här då och nördar oss. 
Idag kommer det bli en skön dag I think. Vi har bara engelska, lunch och svenska redovisning sen slutar vi tidigare. Redan kvart i 2!
Tror inte jag orkar stressa till bussen hem så det blir nog stan ett tag innan hemgång. Patrik slutar ändå inte förän 4..
Funtar på att gå och hämta ett äpple, är redan hungrig och lunchen kanske inte är den bästa...
Skrev lite om Audrey Hepburn på spanskan & jag hade den här på datan så varför inte.. 
Åh vad skulle man ge för frukost på tiffanys nu..

EVENING

Slutade ju sent idag och det gör mig lite ledsen att se att det redan börjar mörkna innan jag kom hem.. Men de är ju så det blir på hösten. Mot vintern kommer det ju va mörkt redan vid 3 och det är inte mycket jag kan göra åt det så det är väl bara att vänja sig.
Man får njuta av mer tända ljus i alla fall, det är nåt som är säkert!
Nu sitter jag hemma och pluggar iaf. Eller, pluggar och pluggar, bloggar ju nu, men pauser är alltid tillåtna, right? :)
När jag är klar med pluggandet ska jag nog se en mysig soff-film med mig själv, för det finns inget att se fram emot på tv nu på måndagskvällarna när svenska hollywoodfruarna slutade.. Eller har jag fel? Det kanske kommer nåt ännu bättre saftigare programm?
Isf får ni uppdatera mig!
Nu ska jag se om jag får någon kontroll över matten eller om den ska fortsätta få styra över mig.. Tjohej!


TOTALY TODAY

Som alla vet är det måndag idag, måndag som menas med att man ska tillbaka till skolan/jobbet med plikter och plugg och etc etc etc.
Ändå kände jag mig ganska utvilad, och det här har nog varit den bästa måndagen i den här historien. Inte för att det har hänt nått särskilt, men den har bara flugit förbi. Jag slutar ju halv 5 idag och nu sitter jag här, alltså är det ungefär 40 min tills jag börjar min sista lektion. Och ändå känns det som om det funkar helt okey för mig idag.
Och tummen upp för det, eller hur?



FUN FEARLESS FEMALE

Söndagen har varit en av de där sällsynta perfekta söndagarna man nästan aldrig upplever.
Trots att Patrik puttat och tagit täcke etc i sömnen har jag (med lite huvudvärk) klarat av dagen riktigt bra. Vi morgongosade lite framför Cribs med täcke i soffan innan vi gick upp och jag gjorde fattiga riddare med äppelskivor stekta i smör med socker och kanel till frukost till mig och min älskling. Himmelskt gott var det kan jag säga!
Vid 2 åkte Patrik till norrtälje för att träna friträning (MMA), vi hade tänkt att stanna till på Donken och verkligen svulla, men jag ändrade mig för jag hade ganska mycket plugg och Linnpälsklingen svarade inte.
Istället stannade jag då hemma, med Uptown Girls på tvn, godisskål från älskling, chokladpudding med grädde från mamsen, Cosmo i händerna, nergrävd i ett vitt mycket varmt och gosigt täcke!
Man känner sig mycket nöjd då kan jag säga, och på bra humör blir man. (extra duktig med tanke på att plugget låg där bredvid på bordet också, iof inte igenomläst!)
Nu sitter jag i köket med mamsen och äter nybakt bröd i myskläder. Om det är såhär hösten kommer fortsätta är det inte mig emot!


FRULLE

Hemma sjuk idag, då tänker man typ shit, död i sängen, sover halva dagen, går 2 meter till soffan, ligger där resten av dagen, får serverad middag, går tillbaka till soffan, somnar där.. etc.
Men nej, var tvungen att gå upp tidigt för att ringa ett viktigt samtal och sen kunde jag bara inte somna om! Så jag tog upp boken "på allas läppar - It girl" som är försenad till biblan dessutom, och började läsa och blev lite fast. Brukade älska såna där böcker förut men har nog växt ifrån det lite.. Kul är det iaf att läsa om såna intriger man bara slukade förut och nu bara blir road av, för vad e the big deal egentligen? Känns som ett jäkla rollspel bara..
Vid tio blev jag trött på min sömnlöshet så jag hoppa in i en varm dusch och sen blev det frullebulle. När jag kika ut genom fönstret såg jag hur fint vädret var så blev himla sugen på att gå ut och fota lite med stativet, känner mig grymt mycket friskare efter den där duschen!

Får se hur det blir, sitter här för att få lite inspiration. Se you laters aligators! ;)

 


JAG HATAR SKOLANS DATORER

Alltså nu har jag försökt ladda upp bilder på bdb ungefär 3 gånger, och internet har lagt ner utan att nåt har publicerats!
Jag skrev precis värsta långa inlägget här, och när jag ladda upp en bild la internet ner, och gissa vad? Inget sparades!
Så nej, nu orkar jag inte skriva ett skit till!
Ha en jävligt bra dag så får vi höra mer av mig sen!

I SKOLAN

Sitter i skolan nu, ush vill inte prata om min misslyckade morgon, det tar vi sen!
Har i alla fall samhäll nu, TRAFFICKING is our subject, ja det funka ju ganska bra. Måste bara specifiera oss på europa..
Imorgon ska vi göra collage av det!
Har en riktigt stressig pluggvecka framför mig och jag vill inte tänka på att det bara är måndag. Får trösta mig med att det är extraavsnitt av Svenska hollywoodfruar på tv idag, Despo imorgon och Greys på onsdag..
Blev ett litet hopplock till inlägg men sköt om er!

SUNDAY..

Har spenderat hela helgen i Liesta hos Patrik. <3
Nu är det söndag, sista dagen innan skolan och jag känner att jag skulle behöva dubbelt så lång tid för att vila upp mig, har nämligen dragit på mig värsta förkylningen.. ush.
Har äntligen hämtat upp min kameraladdare så det ska bli mer fotning nu, finfina höstbilder, men nu är vädret så tråkigt ute så idag kommer det inte bli nåt.
Hoppas lilla bror min kommer ihåg att ta med mitt kamerastativ hem till mig!
Puss och hej!

SKOLA DATAKUNSKAP


REALLY REALLY WANNA

Nu är jag här igen, ny vecka, ny dag och lika mycket plugg. Helgen var ju härlig, Melody och Emma kom på lördan och vi och patrik hade en riktigt mysig och rolig kväll hos mig!
Nu när det blir höst kan man faktiskt börja ha såna där mysiga kvällar igen, som idag när man kan bänka sig framför tvn med en filt, varm choklad och premiären av DESPERATE HOUSEWIFES!
Längta! Men nu kommer Patrik vilken sekund som helst, så hej så längee!