LÄÄÄNGTAR


Älskar den här videon! Väcker äkta känslor asså... Herre gud vad jag längtar till februari!!!

UF ALL NIGHT LONG

Bokstavligen. Nu drar jag och Emilia ner på stan för att fortsätta med arbetet under ett mål mat. It's needed!

PURE SEXINESS


HEMKLICKAT IDAG!


TRÄNINGSDAGBOK

Dag 8. Eftersom det inte blev något gympass i fredags så tog jag igen det idag + måndagspasset Upper Body A. Kändes slitigt men med LMFAO i högtalarna gick det vägen och sen så fick jag även sällskap av Fredrik idag så ett helt okej gympass ändå! Upper Body A är nog ändå min favorit om jag ska välja, även fast jag vet att jag förmodligen kommer svära över det ända till fredag då jag förhoppningsvis kommer kunna använda mina armar igen ;)

GISSA VAD JAG GÖR!


Smakprov. Tastes good.

ENSAM OCH BORTSKÄMD

What's up med dom här i Noras rum? Hehe... And I got them aaall to myself. Men jag kommer inte äta nå. Det är en principsak. (Eller?) (Nej..) (Jag ska inte!)

MITT I ALLT

Stressigt, stressigt, stressigt. Och mitt i allt slänger jag in ett inlägg! Efter hemsk huvudvärk, planering och saker jag inte hunnit så har jag nu, en aspirin och en dusch senare lyckats packa väskan och ska snart hinna hitta kläder också så jag hinner ut till 16bussen mot Uppsala. Vad denna helg kommer bestå av kan jag inte avslöja än, det får ni se på söndag helt enkelt. Men nu är det dags att stressa vidare!

OH, SO THATS HOW IT IS!


DAGENS VISDOMSORD:


TRÄNINGSDAGBOK

Dag 4. Gympass idag då! Denna gång för att ta igen den förlorade tisdagen och för idag, torsdagens planering. Saknades dock redskap för Leg extension och Leg curl så det blev inte så mycket lower body idag, då kände jag att jag lika gärna kunde köra på med dagens planering också, Upper body B.
För den som är intresserad av vad för slags schema jag följer så är det det här!

TRÄNINGSDAGBOK



Dag 3. Idag var det innebandyturnering och även fast jag övervägde gym efter det så blev det inte så. Turneringen räckte för idag och dessutom sitter träningsvärken från igår kvar och den är värre än vanligt! Fasn, aldrig haft så ont nångång. Men det kan ju bara betyda att det funkar ;)

Mat: Jag har även avstått från alla dagens frestelser, till och med pizza som familjen skulle äta när jag kikade förbi! Känner att det tar sig :) Även laddat upp med mer frukost i kylskåpet och såklart så är inget onyttigt välkommet. Hehe. Hoppas ingen kommer o kollar i mitt kylskåp för då är jag busteeeed. (Men jag äter iaf inget utav det) Det är en principsak.

DAGENS VISDOMSORD:


HÅRT SLIT

Vaknar upp och tror att klockan är mycket mindre än vad den faktiskt är (brukar vanligtvis vara tvärtom) men inte får det mig att stiga upp för den saken. Slutar med att det blir 9bussen till skolan och även den sitter jag och sover på. Hehe inte är det lätt inte... Design hela dagen och även ett klassmöte hann jag med innan det blev dags för lite extrajobb med Maja! Känns bra med lite extra pengar i fickan :) Tog mig även igenom hela denna dag med grov träningsvärk, inte dåligt de!
Nu är det väl dags för middag då, får se vad jag hittar på. Just nu känns carbonara som ett mycket bra alternativ :)

I WORK OOUT



Dag 1 av mina nyttiga och hälsosamma 3 veckor framåt. En skoluppgift fick mig inspirerad och 3 veckor är mitt mål just nu. Och om 3 veckor framåt får vi se om jag har fastnat för det! Jag ska skriva matdagbok och träna rumpan av mig. Jag hittade en skitbra sida på internet som heter The Ultimate Female Training guide. Om ni klickar på bilden ovan så finner ni sidan. Jag rekommenderar den starkt! Det här var ju väldigt kortfattat då men det är ungefär allt jag orkar för idag, skoldag och första passet på gymmet (upper body) så armarna är rätt slut nu. Följt av matlagning som blev mathavre, nötkött och tsatziki och besök utav Mickis och Sussi!
Wish me well!

FREDAGEN



I fredags var vi o såg Adrian Lux på Flustret! Jag var supertagg medans de andra var mer... bakis sedan onsdagen och med andra ord inte alls lika med på noterna som jag var! Det syns dock inte på bilden :) Bra där. Film kommer nog upp imorgon eller så, inte hunnit lägga in det än men den som väntar på något gott väntar aldrig... Nejdå. Min fina skumpiga film kan man lika gärna leva utan. Men för den som ändå vill se. Håll utkik!

DAGENS VISDOMSORD:


FIRADE EMIL IDAG!


Dags för lillplutten att fylla 8 år då och det firades idag med Transformerstårta! (Egentligen fyller han år på tisdag) Men vad gör inte lite födelsedagsfirande i förtid :)

(Bild snodd från mammas facebook)

EY DON'T YA LOVE IT

Nationella Svenska Tal imorgon då. Den fina meningen beskriver i stort sett hela min fina söndagskväll. Och lite annat smått o gott plugg. Don't ya just love it. Men ska sätta fart med det här och sedan blir det ett riktigt inlägg där jag kanske även bjuder på lite tårta! Puss

DAGENS VISDOMSORD:


DAGBOK 17 NOV

Hello dear. Inte för att jag tror att någon skulle ha missat det men det är omänskligt kallt ute och det känns som om mina ögon har frusit. Jag kommer antagligen få ta och hämta isskrapan till bilrutorna för att över huvud taget få ut linserna och det första jag gjorde när jag kom hem var att byta om till mjukisbyxor, fleecetröja och hello kitty tofflor. Det kan inte vara psykiskt bra att se så här osexig ut.

+ Jag höll på att bli påkörd idag! Eller jag blev faktiskt det lite smått men jag dog inte. (No shit) Och ett gammalt par stod och stirrade på mig och skakade på huvudena... Inte mitt fel ju!? Grön gubbe...

+ Nationella skriftliga provet på 5 timmar idag tog inte alls 5 timmar. Lämnade in en kick-ass uppsats. Så nöjd.

+ Jag är för trött för att fungera. Godnatt!

IN FOR THE KILL


Trailern här:


Breaking Dawn på bio idag! Sååå bra. De här filmerna får mig verkligen att tro på äkta kärlek. Och eftersom jag älskar kärlek... inte så konstigt att jag älskar filmen! :) Rekommenderas! Och ni nördar som insisterar på att hata Twilightfilmerna, Ta er! Ni missar verkligen nåt ;)

WHEN U CALL MY NAME


DAGENS VISDOMSORD:


LÖRDAGSKVÄLLEN I BILDER



















Resten av bilderna är strängt bortcensurerade! Endast för privat bruk hahaha!

TINAS FINA TÅRTA


I lördags var det Tinas tur att fylla år! Morgonsfirande åt en morgonpigg förväntansfull födelsedagstjej = skitslöa dödströtta underbara födelsedagsfirare! Så här fin blev tårtan. Ett T' hade dock gått sönder så det blev "gratis istället för grattis" ;) Denna fina regnbågsfärgade tårta hade hon beställt alldeles själv, färdigställd av oss (proffstårtbagarna).

EN SERIE BILDER



Onyktert.

JUSTJA, JAG HADE JU EN BLOGG!



Man ska inte ta lätt på en blogg, vilket jobb det är alltså! Jag haft en oplanerad paus kan man säga but now I'm back med nya, friska tag!

SMALLTALK

Ditt ex smsar och vill ha dig tillbaka, vad gör du?
Haha dör. Nej jag vet inte.

Har någon sagt "förevigt" och sedan svikit dig?
Ja

Din relationsstatus?
Fri

Var träffade du dina killar?
Fest, gemensamma vänner, etc.

Tänk tillbaka på början av 2011, dejtar du fortfarande samma person?
Nej

Något är fel, vem är den första killen du vänder dig till?
Beror på vad som är fel. But Daddy solves all my problems <3

Första tjejen du vänder dig till?
Mina närmsta

Är det någon som ogillar dig för något du gjort?
Ja säkert någon. Men vad vet jag.

Vad stoppar dig från att satsa på killen du gillar?
Ett antal frågetecken

När var senaste gången du grät?
Igår. Och jag blir lika förvånad nu.

Finns det någon du skulle göra allt för?
Ja

Vilken är din favoritlåt?
Åh massor. Igår var det Krossa alla fönster och idag är det? Shots med LMFAO. Men Sexy and I know it i mitt hjärta!

Nämn en skådespelare som ser riktigt bra ut.
Och vaar ska vi börja? Paul Wesley, Channing Tatum och Ryan Gosling är bara 3 godingar!

Hur många personer kan du berätta allt för?
108 personer ungefär. Nej inte riktigt

Betyder den senaste personen du höll hand med något för dig?
Vem fan höll jag handen med sist är frågan haha

Beskriv dig själv med ett ord.
*Snäll* Haha

Har du någon gång varit otrogen?
Nej

Vad skulle du göra om du fick reda på att personen du gillar var i ett förhållande?
Move on

Ärligt nu, vilken killes nummer har du memorerat?
Med mitt minne inte många haha. Men det har varit till min fördel

Är det svårt att få dig att skratta?
Nej inte precis

Har du en bästa vän som känner dig utan och innan?
We'll get there

Är du nöjd med ditt liv just nu?
Livet är en fest

Vad har du för framtidsplaner?
Bli rik, skaffa en lägenhet och shop til I drop.

Har du någonsin varit "den andra personen" i ett förhållande?
Nej? Asså va?

Har du fått ditt hjärta krossat?
Ja 

Har du själv krossat någons hjärta?
Ja, jag tror de :/

Slutligen, nämn tre saker inte många vet om dig.
1. Coca cola är min drog. MIN DROG.
2. Jag är lite smått beroende av Bakery Story... Halva lösningen är att inse problemet, right?
3. Min hjärna är helt crazy sometimes. Ja. Folk undrar.

SOM TAGEN UR EN FILM



Kan verkligen tänka mig den här låten direkt ur någon riktig chiclit film som Sex and the city eller liknande. Må bra. Feel it. Take it in. Yeah. It feels good.

SORRYYY FOR PARTY ROCKING



Laddar upp inför imorgon med LMFAO på iTunes. In love. Tror förresten jag vet vad jag vill vara på halloween på lördag. Amaaaazing.

FOCUS

Okej, dagens nyckelord är Fokus. Jag måste fokusera på det som måste göras idag och som jag redan har skjutit på i för många dagar nu. Fast å andra sidan sket det sig redan där när jag använde ordet "måste". "Måste" är ett ord som i vilken mening du än använder den, kommer eka som något negativt. Vilken nu menas med att jag antagligen inte kommer ta tag i sakerna idag heller. Men om man fokuserar på nåt bra och ändrar meningen lite så kanske kanske det funkar. Lets try. Om jag städar huset kommer det bli rent, fräsht och göra mig på mycket bättre humör i allmänhet. Check one. Om jag studerar lite företagsekonomi så får jag inte bara bra på provet, jag lär mig kanske även någonting jag kan ha nytta av i UF. Check två. För att bli lite inspirerad, börja med att ät frukost. Eller något annat matigt över huvud taget så du inte svälter. (Kakor är inte okej) Okej, lets do this!

DAGENS VISDOMSORD: