MUMS


Jag kan hålla med om att vissa bilder är mer smickrande än andra. Men herregud det är så gott, jag kan inte hjälpa mig själv... Lägg iaf märke till att den är halv!

Och då menar jag inte att jag har ätit upp halva redan!

KILL ME


Typ asviktigt prov imorgon, men jag tar det som det kommer. Det får bära eller brista!

NY DAG IDAG

Dags att ta tag i en ny dag, nyss utstått en lektion matte och nu börjar GK'n men jag vill ha luunch! Vad har hänt med mig? Är ständigt hungrig, HELA TIDEN. Äter ju för fan som en häst! Numera är jag mest förvånad över att jag inte rullar fram. Kan iaf se mina fötter... än så länge...

NU ÄR HELGEN SLUT

Ordet underbar definierar den här helgen. Fredagen var underbar med Carro och god mat och sedan lördagen med tjejerna och Catrins 18årsfest. Det känns i kroppen att helgen vart väldigt lyckad, upptäckte dock att jag har en bula på sidan av huvudet, hur kom den dit?

Lite bilder så där smått...


I fredags fick inte colan plats i min fullpackade kyl så vi gjorde såhär och knäppte en bild!


Rickard låna mitt örhänge igår... Glittertema eller hur vare?


Vi matchade!

Mer bilder från Catrins fest finns på facebook, dock fastnade inte jag på så många av dom :) En riktigt härlig samling folk var där, bland annat en kille som var grym på att beatboxa och kunde göra typ allt från Dubstep till Drum'n'bass. Har filmer från helgen på detta men vene om jag lägger ut.

Hoppas alla andra har haft en bra helg ni med!

TAGGAR TILL

Nästan alla tjejer är samlade och tillsammans taggar vi till innan vi drar vidare till Catrin!

SATURDAY



Godmorgon, lördag idag! Carro åkte för ett tag sen och nu ska jag väl sätta och igång och fixa lite saker. Dagens planer är att möta upp Jenne på bussen mot Uppsala och åka till elevhemmet hos Tinis och alla tjejer. Sen blir det äta hos Sofia ikväll innan vi åker på 18års fest hos Catrin. Tror det blir en lyckad kväll ikväll!

(25)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

COMPANY M. CARRO

Ikväll blir en härlig hemmakväll för omväxlings skull med Carro! Vi började med att göra pizza så nu har vi svullat pizza och cola och sallad, nu går vi över till chips och godis och popcornen har inte tagits fram än. Inte glasstårtan heller för den delen... Känns som om vi kommer rulla fram imorgon. Men vafan, det är fredag! Puss på er! :)

BEDTIME





Klockan är 21.20! Och jag är så trött att jag ska göra mig i ordning, lägga mig i sängen och se film. Awesomeness. Helt enkelt. Lär bli någon av de filmerna ovan, om ni ser vilka det är ;)

DAGENS HÄNDELSER:

Förutom skolan som gick lite sisådär så hann jag med en tidigare buss idag, vilket gjorde att jag glömde bort att jag egentligen skulle till stan efter skolan och kolla på ett par jeans som antagligen inte kommer finnas kvar imorgon.. Bra jobbat!

Åkte iaf en tidigare buss med tanke på att jag skulle plugga mycket matte när jag kommer hem för att ta igen den planerade plugghelgen som inte längre verkar bli en så mycket plugghelg. Hehe.
Men istället åkte jag vidare in till Rimbo och mötte upp mamma, passade på att handla inför helgen och lyxade till det lite med mathandlingen. Blev lyxpasta, massa olika ostar, COCA COLA my love, pizzakit och glasstårta m.m! Tänkte lyxa till det lite imorgon när Carro kommer över nämnligen :)

Denna kväll spenderades iaf med familjen, middag kött, pommes och bea, inte helt fel. Och marängsviss på de... Hehe hur ska jag klara detta? Snart en helt komplett onyttig vecka.

Känns som om det blev väldigt mycket text för en väldigt onödig men lyckad dag:) Jaja. Det bästa med att ha en blogg är att man själv får bestämma över den! Puss

MISSLYCKAD SKOLDAG



Skolan idag började med 3D sketch up, näringslära och sedan historia. Måste säga att jag lyckades klanta mig på alla 3 lektionerna.. På sketch up lyckades jag radera hela mitt hus efter en och en halv timmes arbetande, chocktillstånd följt av panik och jag lyckades som tur var rädda mitt arbete och få tillbaka det! Glömde ta bild på det idag..

Näringsläran då, jätteintressant det var det verkligen men jag blev så trött så jag tänkte bara luta huvudet i handen lite och kanske bara, blunda lite medans vår idrottslärare Olle pratade på om transfetter osv vilket resulterade i att han kastade en penna på mig för att jag höll på att somna! Shit pommesfritt vad rädd jag blev... Chock!

Historian var en misslyckad historia den också, 30 minuters förberedelse för att stå och prata inför helklass (alltså dubbelklass) så hamnade jag med Tina och Catrin. Lyckat! Hur mycket tror ni att vi hade att prata om efter dom 30 minuterna? Inte mycket... Good work tjejer haha.

KVÄLLSTRÄNING



Klagar ju jämt på att jag aldrig har tid att träna, lyssnar avundsjukt på när vännerna ska iväg på olika pass och själv sitter jag framför tvn och ser på Thintervention eller något. Men för någon dag sen tipsade Carro mig och att köra Zumba hemma! Och se på fan, ikväll körde jag igång efter att ha fixat hem alla 3 skivorna. Nu har jag kört halva basics och känner att det räcker för ikväll. Tänker då göra detta till en rutin. Kvällspass med Zumba på kvällarna, dusch och sedan sängen! Låter inte dåligt i mina öron...

REBOUND CHICK - NELSON FREITAS



Inte ofta jag lägger ut låtar sådär, men gillar verkligen den här låten och texten kunde inte vara, hmm bättre...!


Got my swagga right

I'm off to the club tonight

To find me a one night thang

Oohh

Been outta game for a while

But im back fresher than ever

Not about to let nobody tied me down


Cause when you left

You broke my heart

But time heal's all wounds

And noooww...



I'm looking for my rebound chick

Girl could you be it

I'm not looking for

Love love love love love

I'm searching for that rebound chick

And you just may be it

I'm not looking for

Love love love love love


Hey hey hey hey hey


Got my swagger right

I'm headin to the club tonight

I'm gonna get crazy stupid

Might even cross the line

I'm gonna get my drink on

And blame it on the alcohol

So please ladies

Don't you hold none of this

Against me noo noo


-Repeat Hook-

-Repeat Chorus-


Hey hey hey hey hey


We can have sex in the bathroom

Sex on the floor

Sex in the living room

Sex on the stove

Sex in the elevator

Ring the alarm ring the alarm

We can have sex in the Kitchen

Or on the stairways

Back of my car

Or in the driveway

Sex girl wherever you want

Ring the alarm ring the alarm

DINNERTIME

Jag gjorde så himla god mat idag! En favorit i repris som jag bara gjort en gång innan ;) Chickenwraps! Friterar min egen kycklingfilé, mixar med sallad och grekisk yoghurt till och rullar ihop i tortillabröd. Easy as that. Mums!
(fick ingen bra bild på de, skyller på att brorsan fotade)

DAGENS VISDOMSORD:


DAGENS HÄNDELSER:

Är än så länge inte många! Har varit i skolan och sedan tagit en runda på stan med Maja och Jennilie innan jag tog en tidig buss hem :) Nu myser jag loss i min nya mysdress och drar ut på tiden att börja med plugget. Känner dock att jag måste snart tvinga iväg mig och plugga ett tag, kanske ska ta en kopp te så det gåt lättare! Näringslära och historia, here I come...

IKVÄLL - BIO



Bokade precis biljetter till The Tourist! Bio klockan 21.00 Filmstaden, Uppsala. Hoppas nu att jag inte blir besviken. Undrar dock hur en film som innehåller både Johnny Depp och Angelina Jolie skulle kunna bli dålig? Den bara måste vara bra.

DAGENS VISDOMSORD:

"Live in the presens, not the past"

GLAD MÅNDAG

Måndagar är alltid lika älskade eller hur? Jag vet att jag älskar dom iaf. Lika härligt att gå upp förbaskat jävla tidigt efter en helg med alldeles för lite sömn :) Sov hela vägen till skolan i princip och tänkte ge upp efter halva dagen men jag hängde kvar och sista lektionen bestod bara av film, vilket var tur! För det var precis vad min sista energi räckte till. Efteråt missar jag som vanligt bussen med typ en minut, så blev stan ett tag med Linnéa och Tina och på hemvägen, guess what! Såg jag att Cubus äntligen fått in mysdressarna i den färgen jag ville ha! Så den köpte jag snabbt som ögat och skyndade vidare till bussen. Så mysdress, check! Funderar dock på att byta tröjan till en mindre storlek... Har inte bestämt mig än :)

Herregud vad mina blogginlägg blir långa nu på sista tiden? Denna vecka har jag i alla fall bestämt ska vara en pluggvecka, inklusive helgen! DET ni! Tror ni jag klarar det? Så mycket plugg och prov nästa vecka så var tvungen att ta i med nåt drastiskt.

(Bilder har jag inte orkat ladda upp på datan än, men snart blir bloggen lite färggrann igen)

DAGENS VISDOMSORD:



”människor du möter på vägen upp kan du möta på vägen ner” det finna inga garantier i livet kom ihåg det.
- Natacha Peyre

PITEÅ PÅ PÅSKEN



Precis bokat biljetter till Piteå under påsken då! Blir att åka upp med tjejerna den här gången och hoppas på en underbart härlig time där uppe med dom bästa! :)

HELGEN

Ja ni, helgen! Vad hände? Haha nä skoja. På fredagen blev det fest i Valsätra tror jag det hette? Först lägenhet och sedan uppgraderades det till lokalfest istället. Hade sjukt trevligt och kvällen avslutades på donken där man träffade massa människor man kände igen, alla tänkte samma tanke och gick till donken? Vi kom till elevhemmet vid 3 tiden typ och skulle egentligen bara göra ett snabbt stopp för att dra vidare på efterfest men jag och Tina blev kvar på elevhemmet. Rätt trötta :)

På lördagen fick vi besök av Sarah som jag inte träffat på jättelänge! Det var mys och hela lördagen var jag på nåt jättekonstigt humör vilket resulterade i långa skrattattacker där ingen fattade vad som var kul och många annieshumorskämt som såklart var HUR ROLIGA SOM HELST! Kvällens planer var fest igen, men det blev inte av, sedan gick planerna vidare till att vi kanske skulle åka till Bålsta och hälsa på, men det blev inget av där heller! Så kvällen slutade med en stop på statoil, handla pizza och lite annat och sedan mys på elevhemmet med film. Somnade rätt tidigt runt 1-2.

Söndag som det är idag började med frukost med tjejerna och sedan hemåt för min del! Planerna idag består av söndagsplugg men också fika med mamma när hon kommer hem, då blir det baka bullar (för hennes del haha) och varm choklad och prat hoppas jag. Kanske hinner jag röja upp lite i mitt hus också så det blir lite fint till veckan?

Nu blev det ett GRYMT långt inlägg här!

"HEMKOMMEN"

Vi kom nyss till elevhemmet, var tänkt att åka iväg på efterfest men Tina har gått och lagt sig och jag har blivit rätt trött så känns som om jag bangar på det alltså. Det är en dag imorgon också! Sitter och umgås med Ellan och Linnéa just nu men ska väl bege mig över till Tina snart skulle jag tro. Denna kväll har ändå vart helt ok! Helt ok!

MOVING ON

Moving on från fotolektion till Fame. Vi ska kolla in nattklubben och se om det kan vara något för vår studentskiva! Se ya later!

WHAT TO CHOOSE?


Se vad som droppade in i min brevlåda...

Undra vilket man väljer...

DIMMIGT

Dagarna den här veckan har jag passerat som i en dimma, har inte sovit bra på hela veckan och hur trött jag än är kan jag inte sova på kvällarna! Fick höra att det kan ha att göra med fullmåne som det har varit senaste dagen/dagarna? Vet inte om jag tror på det men varför inte. Hur som helst, så är jag så trött att jag somnade till på historian idag (sittandes) haha, och typ drömde att någon kom emot mig och skulle överfalla mig med en kniv. Jag blev skiträdd och vaknade ögonblickligen, då insåg jag att jag hade slumrat till för nån sekund i klassrummet. Creepy. Inte bra att somna när man snackar historia om att läkarna förr i tiden fick stjäla lik att sticka kniven i för att undersöka hur människokroppen var uppbyggd. Inte bättre av att jag har en känsla av att det var en i min klass som skulle knivhugga mig!

Ber till gud för en god natts sömn inatt! :O

HÄRLIGHET



Härlighet just nu är en nygjord latte som står bredvid mig på soffbordet samtidigt som jag ska lägga mig och bara slappna av framför filmen på 5an som börjar nu. Plugget är pluggat och nu kan jag relaxa resten av kvällen. Det är härlighet my friend!

OH MY OH MY



Den här dagen har varit snurrig! Har gått runt och trott det varit torsdag hela dagen, trots att jag tyckte det kändes som en fredag, och så är det ONSDAG! Släpade med mig feta historiaböcker fram och tillbaka från skolan helt i onödan :( Men inte nog med det, även på bussen hem hade jag knappt fattat att det faktiskt var onsdag idag. Fortsatte blanda ihop det gång på gång. Var övertygad om att det var fredag imorgon, snacka om besvikelse när jag fick veta att det inte var det. :(

DET ÄR DÅ DET TAR MEST

Det är när skolan är som värst som livet är som bäst. Vad kan vara bättre än att få för lite sömn, gå hungrig en hel dag, spendera flera timmar i skolan bara för att komma hem och försätta med allt plugg och vara vaken alldeles för länge än man borde för att sedan gå upp lika jävla tidigt nästa dag och börja om igen. Vad skulle man möjligen kunna sakna med ett liv som detta? Haha, ett liv!

Jaa, just nu tror jag plugget får gå före bloggen. Men kanske kikar in senare och slänger in nåt kul! ;)

MIND****



Har gått och sjungit på den här låten hela dagen idag och vart en allmän pina för alla! Men vad ska man göra, har man den på huvudet så har man?

MÅNDAG

Trött som ett sågspån sitter jag här. Skolan tar död på mig. Jag mellanlandande i soffan ett tag men nu antar jag att det är dags att motionera iväg till köket och fixa något ätbart. Vad jag ska äta har jag inte riktigt funderat ut än. Sedan ska man väl sätta hjärnan på plats genom att ge sig in i mattehelvetets värld och plågas riktigt illa.
Herregud jag verkligen sprudlar av lycka idag känner jag haha. Men jag har vart cp hela dagen så varför sluta nu? :)

VAD KAN VARA BÄTTRE?


Än musik när man grubblar för mycket?

TYSKLAND NÄSTA DÅ



Såg på systers blogg att hon har bokat mina biljetter nu så på sportlovet, februari mellan 19e och 25e blir det Tyskland nästa! :D Ska få se både Dresden och Berlin och gud vet vad vi kommer hitta på, ska bli så jäkla kul. Jag längtar!

SÖNDAGEFTERMIDDAG

Kom nyss hem från Uppsala då, fortfarande sliten sen i fredags. Blev ingen utgång igår, kände mig helt död. Däremot blev det mycket roligt på elevhemmet, trots att jag var mer eller mindre "borta" mesta av tiden. Men runt 22-23 började jag känna mig på bättre humör och de andra snackade om att dra till Max men jag, Tina och Nora stannade hemma istället, gjorde kladdkaka och såg på film i tv-rummet. My best friends girlfriend och Bad boys gick på tv och sedan jag somnade i soffan. Men såna lördagar är härliga dom med!

Som sagt jag kom nyss hem, sliten som fan ska man ta tag i plugget då var det tänkt! Tror ni jag har någon som helst lust med det? Nej. Skulle inte säga det. Vill helst gå och lägga mig och sova igen.

Puss på er

GOD MORGON, GOD EFTERMIDDAG, GOD KVÄLL?

Jag borde säga god eftermiddag då gott folk men jag säger god morgon! Det var inte längesen jag vaknade men har ändå hunnit med att äta frukost och tagit en promenad med Tina. Riktigt skönt med frisk luft, det behövdes. Och båda är vi så stolta över att vi kom ut från ICA utan att ha köpt något speciellt onyttigt! Bara juice och grejer.

Gårdagskvällen blev vild och i efterhand kan jag verkligen bara skratta åt det. Jag har skrattat hela dagen... Finns inga bilder. Hoppas jag!


GO KVÄLL




Nu drar vi ut, önskar alla en bra fredagskväll!

FOTO

FOTOLEKTION! Svinjävlakallt.

AND OFF I GO

Imorgon blir det en snabbis till skolan för fotolektion och senare vidare till Tinis såklart! Första helgen efter lovet så vad kunde vara ett bättre sätt att tillbringa helgen än reunion med tjejerna? Ska bli så härligt att träffa alla igen. Anledningen till att jag skriver detta nu och inte imorgon är för att man aldrig vet hur det blir med uppdateringen när man är hos Tina!

Ifall de inte blir mer uppdatering så ha en bra helg!

NY KURS - 3D SKETCH UP






Första 3D design kursen idag. Vi ska lära oss att jobba med Google Sketch Up. Fick inga direkt uppgifter idag, gick bara igenom programet lite snabbt och sedan fick vi leka lite. Så detta lyckades jag åstadkomma! Haha, ganska lyckat i alla fall för första försöket tycker jag. Skulle dock säga att jag tycker om The Sims mer haha ;)

HELA VÄRLDEN STANNAR UPP



Annie har ätit kiwi! Alla stannar upp och häpnar av överaskning! Haha eller? Nä men det var år och dar sedan jag åt kiwi i mitt liv, och jag menar det. I flera år har jag suktat efter kiwi och trott att jag avskyr det lika mycket som när jag var liten trots att dom ser så goda ut.. Idag kunde jag inte motstå frestelsen, jag testade en kiwi! Och det var gott! :D Haha vet ni hur glad jag blev av det lilla faktumet att jag kan äta kiwi? Mycket!

Jag blir alltid lika glad för varje liten framgång jag gör i matvärlden. Förstår inte hur jag inte kunde gilla vissa saker förut. Det var bland annat helt vanliga exempel som ost och lasagne! Var inte förän sommarn nu (eller sommarn innan de) som jag lärde mig äta ost som inte var smält. Dock har jag några mål kvar som grönsaker.. Och broccoli (?) men de lär jag nog aldrig lära mig gilla!

SAY WHAAT


Detta supersöta Swarovski-halsband ska jag få av syster! Det jag fick av henne i födelsedagspresent blev ju stulet förut så här kommer ett litet "trösthalsband". Hur gulligt är det inte? Can't wait! :)

Det ryktas även om att jag kommer tillbringa nästa lov i Tyskland, we'll see we'll see!

NÄ MEN GUD NÄ

Gud vad jag känner mig otaggad på allt. Dagen fick en så konstig vändning idag. Gick upp satans tidigt helt i onödan eftersom att när jag kom till skolan var alla lektioner utom den sista inställda, och den lektionens arbeten låg i mitt portfolio, som jag naturligtvis tagit hem över julen och glömt bort. Så det var bara för mig att åka hem igen. Gick och la mig och sov till halv 4 ungefär. Skönt var de men hur ska jag kunna sova ikväll?

Försökt att jobba med akvarellfärger här hemma på mitt caféarbete men de går åt helvete. Inge bra asså. Försökt läsa historia men jag börjar bara tänka på annat. What to do what to do? Jag röstar för att gå och göra pannkakor, äta mig stor som en jävla köttbulle och sen typ vänta på bättre tider. Kan inte längta mer till den kommande helgen. I need a break!

GOD MORGON, GOD NATT!

Gick upp, åkte till skolan, åkte hem. Utan vidare succé. Nu tror jag att jag ska ta och sova. Eller något. Godnatt!


A BLANK PIECE OF PAPER



Jag har insett är dags att välkomna 2011. Ett nytt år fullt av nya möjligheter. En ny början för vissa och slut för andra. It's a blank piece of paper. A new start.

Och jag vill säga tack till Kathi, den bästa systern som finns! <3


FÖRVIRRAD



Första skoldagen idag och jag börjar allvarligt undra om jag har en tumör i min skalle som trycker på nåt dumt ställe. Jag har varit så förvirrad och det började redan igår. Jag tappade bort mobilen typ 5 gånger på mindre än 5 minuter och lägger den på ställen helt omedvetet, och blir irriterad på mig själv för att jag är så klumpig hela tiden och för att saker inte gör som jag vill! Jag funderade nyss på hur ordet "allvarligt" stavades. Så förvirrad är jag. Kom inte ens fram till om det var rättstavat eller ej, tar det som det är.

I skolan idag har jag alltså fortsatt med min virrighet och jag kan inte säga att jag lyckades få mycket gjort idag. Glömde bort frågorna jag skulle svara på så fort jag bytte sida i boken. Fick checka minst tusen gånger om och om igen. Inte ens när jag ansträngde mig kunde jag komma ihåg eller fatta vad det handlade om.
Samma på svenskan, nog för att våran uppgift var idiotisk svår så fattade jag nada. Och så skulle jag sen stå framför hela klassen och snacka om vad våran grupp kommit fram till och vad det handlade om. Great. Min tanke var THANK GOD! när vår lärare sa att vi inte hann mer idag.

What is happening to me? :(

BEDTIME

Dags för att förbereda sig för skolan imorgon då genom att gå och lägga sig nu. I hyfsad tid tänkte jag. För no way att jag kommer somna på ett bra tag. Jag kom ihåg att ställa alarmet, 05.30, fyfan den tiden gick jag ju och la mig i förregår. Aja, thumbs up och godnatt!


MINA BÄSTA VÄNNER JUST NU




VICKS BLÅ! Extra starka.

PREPARE

FOR SCHOOL. Ush tanken borde ge mig rysningar men det känns verkligen inte som om skolan börjar imorgon. Jag har liksom inte insett att ledigheten är slut nu. Ja, eller imorgon alltså. Men jag har inte insett att jag borde fixa och kanske liksom, plugga klart allt IDAG som ska vara gjort på lovet. Hm... kanske dags att sätta igång? Men har verkligen ingen lust. Och magkänslan säger just... Ingenting! Så varför plugga? Känner ingen oro.

I WANT TO GO



Alltså sommarn. Resor. När jag var i Piteå såg jag och Tina en festival från Ibiza på tv, dit drar vi tänkte vi! Vilket fick mig på tanken idag att kolla runt lite. I want to go! Men nämnde dock Ibiza för mamma och hon hade inte hört så bra om Ibiza, däremot Kroatien! Så vad tycker ni tjejer, ska vi dissa Spanien och dra till Kroatien istället kanske? Haha, jag är öppen för att åka till vilket ställe som helst. But I want to goo!

DAGENS VISDOMSORD:

Smiles when sadness intrudes
Rainbows to follow the clouds
Laughter to kiss your lips
Sunset to warm your heart
Hugs when spirit sag
Beauty for your eyes to see
Friendship to brighten your being
Faith so that you can believe
Confidence for when you doubt
Courage to know yourself
Patience to accept the truth
Love to complete your life


MAMI O JAG

Jag och mamma. En bättre version av igår. Denna morgon började med att hon ringde och väckte mig vid 14.00 och frågade om jag skulle åka med och köpa nödvändigheter. Alltså nödvändigheter som i glass, läsk, choklad och halstabletter. Yes det skulle jag, på med kläder och ut till bilen! Sedan blev det frukost när jag kom hem tätt följt av Rocky Road glass och massa prat med mami. Det är söndag idag va? Hur som helst en mycket bra söndag!

TAKE ME FAR FAR AWAY

Sitter just nu och drömmer mig bort genom att kolla resor på internet... Fick en sån jäkla känsla av längtan till sommaren! Shorts och hattar! Solbrillor och sommarskor! Åh sån längtan. Det slår aldrig fel för nu är januari här. Säg hejdå till den mysiga julen och det glittriga nyåret, nu kommer två månader av grått och trist och förmodligen mycket slask, för det är januari och februari som kommer nu. Då finns det inget som passar bättre än att drömma sig bort till värmen, solskenet och sommarkänslan. Det blir intressant att se vad min sommar 2011 kommer att komma med. Resor, vänner, jobb? Hur som helst tror jag den blir great. Det ska jag se till.

GOD MORGON

Det här lovet har verkligen tagit energin ur mig. Nu när vi närmar oss de sista dagarna på lovet borde jag vara på topp och göra allt för att ta vara på de sista dagarna enda tills sista lilla minut har gått, men inte denna gång inte. Jag är helt slut sedan jag kom hem från Piteå och idag tänkte jag inte ens kliva upp ur sängen för jag kände att jag inte hade någonting att kliva upp till. Men mamma ringde mig och övertalade mig att komma upp och göra henne sällskap, så ja, nu sitter vi här i köket med 2 bärbara datorer mitt emot varann och är mycket sociala! En kladdkaka är i alla fall i ugnen...

DAGENS VISDOMSORD:


I BRIST PÅ MYCKET BÄTTRE



Dagen kunde inte börjat sämre, tårar och känslan av ovilja och misslyckande blandat. Nu har jag tagit mig i kragen och försökt se positivt på det. Man får göra det bästa av situationen. Nu ska jag ta och starta upp The Sims 3 som jag fixade in på datorn igår för att rensa tankarna och tänka på bättre saker, eller helt enkelt inte tänka på någonting förutom den lilla "simmens" meningslösa liv. I brist på bättre, ja.

SHOPPINGBEGÄR!


PITEÅRESAN # DEL 1


En sak jag aldrig gjort förr i mitt liv : Åkt skoter!


PITEÅ - LULEÅ - STOCKHOLM



Blev att gå upp tidigt idag för att hinna åka till flygplatsen i Luleå och ta flyget hem. Lite småledsen för att åka och för trött för att bli orolig för flyget. Har vart en underbart kul liten impulsresa till Piteå. Träffat massa nytt folk och gjort nya roliga saker som jag aldrig gjort förr! Det kändes bra i kroppen när jag satt vid gaten och väntade på att få gå på planet, det kändes verkligen som om jag har gjort nåt! Känslan kändes bra helt enkelt.
Jag hade tänkt låta tiden gå på planet genom att läsa den här boken, men glöm det, planet han knappt lyfta innan jag somnat. Helt klart den kortaste flygresa jag varit med om!

DAGENS HÄNDELSER: (GÅRDAGENS?)

Klockan är 03.03 nu så egentligen är det väl en ny dag nu. Men ändå! Denna dag sov jag och Tina till 14.00 på dagen innan vi klev upp och fixade, sen åkte vi till Pite Havsbad jag, Tina och Sara. Det var superkul och vi funderar på att göra om det på onsdag, bara att vi ska ta med lite fler sköna personer! Inga bilder från idag dock! :/

Imorgon vankas det kanske en tur till stan här i Piteå och sedan tjejkväll. Middag och annat skoj här hemma hos Tina. Det blir intressant! Och förhoppningsvis väldigt kul!

More update mañana!


PITEÅ

I Piteå är jag nu, arrived hos Tinis på natten typ igår efter en väldigt lång bilresa med Robin och Calle. Men det var nice, kommer berätta om det mer senare!
Idag har jag åkt skoter för första gången! Tänka er? Bild kommer ;) Nu har jag och Tina company av Anton och Jocke.
Jag lovar mer updatering latero!