BACK ON TRACK

Från att skolan slutade i fredags slutade nog jag fungera också. Ja ba la av och gick på halvfart! Grymt skönt så missuppfatta mig inte. Tror jag har haft världens mysigaste helg med älsklingen Patrik. <3 Men jag har inte varit på internet eller använt någon annan typ av social kommunikation hehe. Men nu var det söndag när man vaknade och var tvungen att ta tag i saker och ting, inte för att jag stressa upp mig för det. Patrik och jag tog sovmorgon och låg och mös ett bra tag innan vi gick upp, åt frukost och sen gosade ner oss i soffan och började kolla på View from the top. Till slut var Patrik tvungen att åka hem men jag fortsatte att ta det lugnt i soffan innan jag satte i gång med plugget. Matte som jag har skjutit upp typ hela veckan. Men en och annan nybakt bulle hann jag med när mamma ringde och frestade mig!
Alltid lika gott med nybakta kanelbullar, eller vad säger ni? Inte nej iaf ;)

KRASH BOM BANG

Jag och Issa var med om en bussolycka idag. Vi var så glada att bussen var tidig och allt och precis innan station stannar den och ska plocka upp några när vi slängs framåt av en smäll. En buss bakifrån hade åkt rakt in i oss så vår bakruta var ett minne blott och bussen bakom hade helt krossad framruta! Alla passagerarna från andra bussen fick gå till station medans vi hade turen att vi fortf kunde åka. Tyvärr missade vi stadsbussen vi skulle ansluta med och kom en aning försent..
Lite läskigt var det när man inte visste vad som hänt men chocken gick över i fnitter för mig och Issa, men trots allt har jag lite ont i nacken..

SNÖ+ANNIE



Igår gick det inte att ladda upp bilder så det får bli idag! Igår åkte jag, Issa, Emilia och Jennilie inte stjärtlapp som det var tänkt, utan PÅSE! Men det blev bara bättre! Kunde åka 2 och 2:) Tävla lite och sen kolla vem som vågade slänga sig ut för den brantaste backen, den var inte liten ska jag säga! Jenne och Emils träffa ett gupp också haha, så dom flög! Idag hade nästan alla utom Emils ont i rumpan, but it was worth it!


GALLERIAMYS

Nu har jag lunch, jag, Jennilie och Emilia satt och pratade ett bra tag med currygryta med kyckling framför oss men nu är det vad jag kallar galleria-mys! I gallerian och caféet är det nån form av premiär för nåt. Vilket innebär att de släpper nummer av tidningar, har hög musik och ger ut godis, cider och andra snacks! Detta brukar hända med jämna mellanrum i min skola, då blir man glad!

WHATS THE REASON

Min kväll har varit jättedålig :( Känner mig grymt nere. Har försökt plugga matte men det har inte gått så bra, nu har jag fastnat igen så resten får lösa sig i skolan och så får jag plugga mer i helgen. Inte kuul. Har så mycket från ingenstans att tänka på. Vill bara slänga på tvn och tröstäta men måste få ett slut på sötsuget nångång. (om mamsi nu läser det här inlägget kommer hon inte låta något med socker i komma i närheten av mig de närmaste 10 åren) Woho beach 2010! Kan man tänka sig att alla bryr sig mer om min beach 2010 än vad jag gör själv? Pappa ringde till och med och tjata om de där gymkortet som ska fixas.. Gud det låter ju som om jag är värsta tjockisen. Vad gör det om jag blir misstagen för en strandad val på stranden i sommar? Inte gör det mig nåt. Men tydligen dom runt omkring mig bryr sig. De vill väl inte bli misstagna för greenpeace människor som försöker rädda den strandade valen..


PYTHAGORAS KAN STOPPA SIG NÅNSTANS

Ursäkta rubriken. Men seriöst om inte nån egyptier eller nåt vid namn Pythagoras kommit med nån jäkla matte regel hade jag inte behövt sitta och räkna skiten nu. Räkna och räkna kan jag väl iof inte säga att jag gör. Mer stryker över allt med bläckpenna. Kul kväll. Nu ska jag gå och äta middag ensam eftersom inge brydde sig om att kolla om jag var hemma när de andra åt middag. Kul.

KÄKA YOGHURT IS HI TECH

Har precis haft prov i samhäll, orkar inte riktigt förklara vad provet handlade om för jag vet det knappt själv. Det gick väl sådär. Vågar man hoppas på ett G+? Haha vill såklart hoppas på mer.
Rekommenderas att inte ha en hel dag i handväskan innan du äter den. Smakar inge vidare!

HEIDI PRATTS NYA LOOK


Bild från tvbloggen.se

Heidi var ju en favorit i The Hills ända tills allt bråk med Lauren etc, ganska oväsentligt med ämnet jag vill ta upp. Men det är ju från The Hills hon är känd, söt tjej som jobbade som modell ett tag och fick väldigt mycket publicitet genom realityserien. Nu har hon börjat med plastikoperationer sen en tid tillbaka och genomgick 10 operationer på en och samma dag! Nu ser hon ut som en plastic fantastic, helt perfect i vissa ögon men själv säger hon också att hon känner sig plastic. Grejen är att jag själv tycker att det är okej med plastikoperationer så länge det är något väl övertänkt och ett beslut som man gör för sin egen skull m.m ni fattar. Men Heidi säger att hon gjorde det för att hon fick kritik för sitt utseende på röda mattan och att hon opererade sig för att slippa få kommentarer. Självklart kommer hon inte få mindre kommentarer för att hon opererade sig. Hon kommer få skit för det!
Plastikkirugen som opererade henne är orolig för att Heidi går ut med detta redan när hon "fortfarande är svullen och inte fått det utseende hon kommer få när det lagt sig". Ska man tro på detta?
Vår värld e då ibland riktigt sjuk som får andra människor att göra sådana saker. För andra. Inte för sig själv.
Visst ser hennes yta fin ut på bilderna. Men blicken kunde inte vara tommare och hon kan knappt le för stelheten i ansiktet.
Är det såhär vi vill att vår värld ska se ut?


HEM LJUVA HEM + AVATAR

Nu är jag hemma igen, vart borta i helgen då som ni vet och jag måste bara säga att Avatar var hur.bra.som.helst! Verkligen värd att se på bio då man verkligen behöver en storbildsskärm och surroundljud kan jag säga! Det ända jag störde mig på var att Zoe Saldana var med och spelade Neyiri. Alltså samma skådespelare som spelar bitchig i Crossroads. Personligen kan jag inte ta henne riktigt seriöst. Men det var det ända som jag inte kunde gilla med filmen, 5 + av mig!


=


ÄNTLIGEN AVATAR

Jag och Patrik har ju försökt att få tag i bra biobiljetter till filmen i en evighet nu, flera veckor! Nu äntligen, idag ska vi få se Avatar. Kommer bli grymt kul och har stora förväntningar på filmen!
Så nu ska jag göra mig i ordning och sen ska vi åka till Kista, hämta ut biljetter, kolla runt lite i gallerian och sen gå på bio. Kommer hem runt 22-23 igen!









 


GRAFISK KOMMUNIKATION

Sitter på Grafisk kommunikation lektion, tränar på att göra annonser och liknande, typsnitt etc.

VARDAG

Eftersom jag slutar tidigt på onsdagar och inte gick på stan så länge som jag brukar ta friheten att göra på onsdagseftermiddagarna så kom jag hem ganska tidigt. Så idag har jag hunnit bl. a att hämta posten(mamsen blir glad), läst VR som kom idag, kollat senaste avsnitten på Paradise Hotel(fattar inte att den där Pontus e kvar, v-fan??), käkat middag och pluggat spanskaglosor.
Det senaste håller jag fortfarande på med faktiskt eftersom vår snälla retard till lärare gav oss ett helt papper med glosor, att lära oss på 2 dagar, 1 dag för mig. Kuul.



Så sjukt sugen på choklad också, varför blir man alltid det just när man inte har pengar?
Sensation-Yoghurt Rasberry är min favorit av dessa två!


YOGA

Har precis haft ett pass yoga, och mina kommentarer om det? Tja 2,5 av 5 anniesar får det väl. Jag ska prova på en riktig lektion yoga med riktig instruktör osv och sen se om de är stor skillnad. Jag tror det är mycket roligare!

GOOD MORNIN

MYCKET SNÖ UTE IDAG! Sov på bussen i morse och tack vare snön kom jag en kvart försent..
Puss puss hoppas det blir bättre på hemvägen!

GOD DAGENS

Tydligen nåt fel på blogg.se? I alla fall för mig just nu eftersom toolbaren är borta:O Så nehe, det blir inga bilder i detta inlägg då! Dagen har vart lång, jobbig och ganska tråkig, såg fram emot kvällen och att träffa älsklingen men sen blev det snöoväder och skit så det blev inte så. Imorgon ist! Matteplugg som vanligt, men jag orkade faktiskt inte! Bara gått en vecka i skolan och redan trött på plugg. Imorgon blir det upp tidigt, spanska på morgonen innan resten av skoldagen sätter fart. I do not. Not. Look forward to it. Bye bye och godnatt, nu blir det Legally Blonde 2 för min del!

ETT INLÄGG NI MÅSTE SE

Jag är svull, jag vet, jag står för de. Men jag ska börja träna, som sagt. Snaart! Men se hur bra det går att motstå frestelserna.. Gå in och kolla på ANNIE A'LA GODIS, bevisligen har Issa har varit i farten men kameran!


COCO



Min efterlängtade COCO hoodie har äntligen kommit hem!
Fick den av min älsko pälsko Patrik<3
Visst är den snygg?;)


GÅRDAGEN

Haft väldigt dålig uppdatering på bloggen i helgen, förlåt så mycket men har haft en asskön helmysig chillhelg!
Igår gick jag och Patrik upp rätt så sent och sedan åkte vi till donken <3! Svullade där ett tag innan vi drog hem igen. På bussen dit mötte vi Jonken och på bussen hem mötte vi en riktigt bakis Mattis, det var väl de ända sociala för mig och Patrik den här helgen haha! Resten av gårdagen spenderade vi i soffan framför tvn, hann plöja igenom roliga filmer som bl.a Run fatboy Run! och Benknäckargänget.


UNITED STATE OF POP



Hittade den här remixen på min kära vän 
Emmas blogg, den är verkligen coolt gjord och remixen är bra den med.
Jag är megaimponerad för i mina ögon är det här hur svårt som helst!


SICKEN DAG + BLOGGTIPS

Idag är jag sjuk. Kom från ingenstans igår kväll men nu känner jag mig bättre, fortfarande trött i kropp och sinne men annars bra, så jag antar att det får bli skola imorgon.
Sjuk som jag är ligger jag i sängen med datan, riktigt skönt och avkopplande faktiskt, lyssnar på både ny och gammal musik medans jag kollar in nya bloggar. Medans jag bläddrar runt bland bloggar hitta jag en tjej som tar fantastiska bilder, tydligen är hon och reser runt och fotar i fillipinerna och andra ställen, öar m.m. Man blir verkligen berörd av bilderna, hon heter Anna och hennes blogg hittar ni
HÄR.



UNSUSPICIOUS MINDS

Jag tror att jag har gäspat hela dagen igenom ärligt talat! Från att jag vakna, på bussen, i skolan, hemma.. Så går det när man är seg med att ställa tillbaka dygnsrytmen. Nån mer än jag som har samma problem?
Jag känner mig i alla fall duktig som direkt när jag kom hem käkade och satte mig med matten, så nu är den avklarad. Känns ju skönt, nu när jag har börjat med matte B blir det ju lite hårdare..
Har inget intressant att tillägga förutom att jag precis har suttit och kollat igenom alla senaste 4 avsnitten av Paradise Hotel, första gången jag följer serien från början, och jag e helt fast erkänner jag! Idag har mer choklad fått joina mig också. Men jag ska, jag ska sätta igång med träningen! Snart..


THATS WHAT YOU HAVE REAL FRIENDS FOR


LATE FIRST DAY

Orkar inte tynga ner er med skolsnack bara för att det var första dagen efter lovet för mig idag. Jag har annat att tänka på! Som tusen sidor matte som ligger och väntar på mig.. Ush jag tröstäter chokladkalender. (har sparat sen jul, haha)
Kan inte säga mycket annat om den här dagen, bra början, dåligt slut..
Och nu e jag trötter!

 


GLASSES

Jag ska äntligen beställa brillor, eftersom jag änvänder linser alldeles för mycket måste jag ha en par glasögon också att vila ögonen med. Och hur skönt e det inte på morgonen att bara behöva slänga på sig ett par brillor?
Ända problemet är beslutsångesten då. Har ett par favoriter men här kommer bilder på några av dom jag provbeställt.

1.


2.

3.

Nummer 3 är min favorit, men vad tycker ni?


SÖNDAG HELT ENKELT

Svårt det där med rubriker..
Hur som helst, när jag vakna idag upptäckte jag att jag inte sovit så skönt på riktigt länge, vi snackar år alltså! Sjukt skönt. Blev väckt av mamma som sa att det var lunch så jag gick upp för att käka då.. O måste lägga till att käka är typ det ända jag har gjort idag!
Direkt efter lunchen åkte vi till Märsta till Marit och dom, och vad väntade? Räkmackor! Otroligt goda! Fast vi precis hade ätit lunch tryckte vi i oss det med, men som om inte det räckte var det cheesecake och bakverk och bullverk. Gud vet vad mätt jag är nu!
Har skippat middan! Så nu ligger jag utslagen i sängen med datan på magen och försöker få ut nåt av kvällen, de flesta börjar ju skolan imorgon så nu ligger jag här ensam :( Får se vad jag gör av min sista dag av frihet imorgon.. Ska se om jag får tag i en polare eller om jag åker till Väsby och lämnar tillbaka mina nya klackar! Ska skälla på Deichmann för jag har bara använt dom en gång och dom ser förjävliga ut. Inte mitt fel alltså.
Nu blev det för ovanlighetens skull mycket skriver. Puss och kram

HELVETESDAG

Ja ush vad sur jag är! Jag och Patrik sov 2 timmar för länge, våra 2 platser på bion blev tagna för att vi var för "sega", vi hann inte göra lunch, vi hann inte med bussen, det luktar skiiiit i mitt hus för att plastpappa håller på att fixa i badrummet... alltså, det här är bara början på min dag. Vi kan inte äns vara i mitt hus för att man kräks..
Dessutom är det sjukt kallt ute så jag vill inte ens fota fast jag har en god damn it fotouppgift!

KNOW WHAT?



PATRIK HAR ÄNTLIGEN KLIPPT SIG!
Men inte som det ser ut på bilden, det är pre-klippning.. Imorgon ska jag foto honom! Tihi.
Jag har ju ändå en fotouppgift tills skolan börjar, typ att ta lite foton från min vardag som barn i arab-länderna ska få se eller nåt. Spännande? Dont know..
Just nu är jag bara allmänt glad iaf, har varit på skratthumör hela kvällen och varit helt knäpp, men min älskling är ju här nu så.
Imorgon får vi se om det blir stan och avatar, det återstår att se!


NI MISSAR VÄL INTE KVÄLLENS PREMIÄR?



LET'S DANCE
Ganska självklart vem jag hejar på, paret längst upp till vänster såklart!


KÄRLEKSMUMS

Jag kände mig plötsligt väldigt sugen på kärleksmums, så jag övertalade mamma att baka med mig! Vilket blev ungefär som jag smälter smöret och hon gör resten, men resultatet blev kanon! Såklart.


MÅSTE SE FILMEN