HAHAHA


Mr Retard :D ( Mr Bean )


26/ Juli ;D

Okey ,, allt flyter på som vanligt .
Idag har ja varit hemma hos Mickis så ja fick mitt hår fixat av Sanna :) Mickis själv är i Sebien/Montenegro med malin just nu , lyxigt !
Nu e mitt hår mer uppklippt, kortare lugg ! ;S Och mkt mkt mörkare ! ;P
Imorgon e de FREDAG !
Oj ojoj ja e lite nervös tror ja .. Ja ska på släktträff och ska för första gången i mitt liv träffa mammas släkt !
Ja har inte träffat dom innan förutom min syssling Daniel som är 3 veckor äldre än mej men han träffade ja sist när ja va ca 7 år gammal .. Ett tag sen ..
Innan ska jag till Täby C på Sminkkurs typ , ja blir sminkad och sen får ja smink för samma summa pengar ja betalat för kursen . ( nu e de ju också så att ja fick det i födelsedagspresent så ja har inte ens betalat 50 öre själv :D )
Men de e en del pengar iaf. Inget ja skulle ha råd med nu när ja precis va o shoppade igår,.
Köpte faktiskt en jättefin tröja på Zara i Täby C för 200 kr. Samtidigt som ja bokade tid på Make Up Store.
Lite kul blir det iaf :) Igår målade ja mina naglar mörk mörk lila :D Så nu känner jag mej lite lyxig iaf. .
Totalt har man ju fått :
Manikyr , Pedikyr
Håret färgat och klippt
Snart ett hel sminkningsrådgivning + smink !
Lite nya fräsha kläder

En bra början iaf .. :)
Elr bra slut ? De va ju ba en liten del av allt ja köpt i sommar :D Men de är inte slut än :P

Dessutom tror ja R kmr hem från Spanien imorrn .. Dock inte säker. Får se vad som händer på den fronten senare..

Justin T


Justin Timberlake , What goes Around Comes Around


Justin Timberlake - What Goes Around lyrics

20/7 - 21/7

Okey , dom här dagarna har varit fulla från morgon till kväll , så just nu känner ja mej ganska slut.
Igår vaknade ja och så åkte vi iväg till ett motionsspår med hundarna! Vi har ju då en sån där grejj som e så otroligt översmart , om man då inte gör som ja gjorde.
Man spänner fast en sele runt midjan och kopplar fast hundarnas koppel i selen. Ja ? DE e ju bra , för då slipper man hålla koll på alla snören som snurras ihop hit o dit och dessutom behöver man inte ens hålla i dom !
Men då precis när ja fått på mej selen ( första gången ja faktiskt har den ) ska ju Danne sätta igång hundarna så dom börjar springa ! Och Robin som e typ många meter framför bara fortsätter gå fast han vet att de e till honom han springer . ( efter vad ja lärt mej e en sorts instinkt för att hålla ihop "flocken" .
Och där sitter ja fast i selen liksom , bakom ett par hundar som springer för allt vad dom e värda ! Kändes de som iaf .
Så ja springer ja med! Och när hundarna märker att ja också springer , JA DÅ SPRINGER DOM JU FORTARE !
Så där springer ja o skriker och hundarna tycker det är jättekul , Robin som vi då sprungit förbi står och garvar och när ja väl fått stopp på hundarna som va ungefär som att sitta på en skenande häst, då var ja ganska slut, och då ska vi inte tala om att vi inte ens gått en fjärdedel av spåret
.

När vi sen kom hem så började jag och min mamma riva ute i magasinet för att få ut min gamla tv och en soffa vi fått av en kompis . Det skulle vi ta ut till mitt nya hus ute på tomten . Ja vet inte hur vi lyckades med tankte på att vi fick stå balanserade på ouppsatta köksskåp med glas i samtidigt som vi skulle få ut en hundra kilos tung soffa ut för en dörröppning där ja då hade slängt massa soffkuddar och sedan komma ut själva med både soffan och liven i behåll.
Ja , efter ett tag hade vi fått ut allt iaf.
Då skulle vi sätta ihop massa delar medans ja stog och damsög allt bit för bit på våran gräsmatta ! x)
Nu orkar ja inte ens tänka på de längre .

De var iaf igår. Nu e de den 21 men inte blir det lugnare för att de gått en natt .
Vi åkte på nåt jävla traktorjippo som mina bröder tyckte va askul , min minsta lillebror Emil träffade sin kompis Tilda och dom va såå söta gick runt och kollade på traktorer medans dom höll varann i hand, ( båda e 3 år gamla )
Sen åkte vi och handla mat sendrog vi till Fjällnora och badade allihopa , inklusive våra kääära hundar ! PÅ hemvägen har ja aldrig sett dom vara så slut som efter 2 timmars simning ! HAHA
de va lite kul att se...
Mamma ringde Pillan senare idag och snacka lite , hennes dotter heter Mathilda och ja tkr hon ska komma hit ! Helst igår. Men nu kan inte hon komma förrän om minst en vecka ! :O För Pillans nya hund har fått valpar och de e Mathilda som får ta hand om dom .
Men sen ska hon komma hit i ungefär 5 dar , sen när hon åker hem följer jag med och sen får dom andra komma och hämta mej i Värmland nån vecka senare elr så .. hm , de låter bra :)


Men nu får alla ha de bra ! KMR LÄGGA IN SAMMANHÄNGANDE BILDER SEN ;)

HÖSTMODE INOM KORT

Ja har inte så mkt tid över för det här men den lilla tid ja har den ger jag .
Det verkar som om ja e lite trög och inte fattar nånting när alla helt plötsligt börjar snacka om höstmode !
Men hallå? E de e inte sommar fortf?? ;;O
Inte för att ja inte gillar att börja shoppa loss nu inför hösten men helt plötsligt känns sommaren så kort. Speciellt som de regnar nu .. "/
Men , en liten uppdatering om vad som gäller i höst kan ja iaf skaffa fram;)

Okey , nu i hörst gäller det . Den damiga stilen sitter fortf kvar och så länge den gör det kan vi fortsätta med att se pumpsen på skohyllorna. Kort kjol , även efter sommarn , mysiga koftor att gömma sej i , och innan det blir för kallt kan man änvända den lårlånga koftan som jacka . Lack är inne nu och de ser man på våra skor och handväskor ! Skinnjackan e inne igen och inte den tråkiga svarta , här gäller det färger !
Tro de elr ej men nu e också långa handskar mode !
Sist men inte minst, TIGHTS! Och dom används till ALLT !

Okey ja hoppas det räcker för tillfället ! Ha en fortsatt bra sommar, den e ju trots allt inte slut, än ;)


HOUSE OF DAGMAR // HÖSTEN 2007

image35image36image37image38image39image40