OUPS DID I ..?


Har jag glömt säga vad jag fick av Patrik i Alla hjärtans dag present?

Jag fick en dag med honom på stan där jag får välja ut vilka fina underkläder jag vill ha (som blir godkända av han haha) och middag! Blev så glad, han kan verkligen hitta på fina presenter <3


WHAT TO READ


Har precis läst ut de här böckerna och har ingen aning om vad jag ska läsa nu. Bra böcker växer inte på träd precis..
Men de här, de kan jag rekommendera! Har ni några bra tips till mig?


BAD TIMING


Yep, det är jag som är skyldig för den dåliga uppdateringen. Blame it on me.
Som botgöring kommer jag skicka in några extra inlägg idag, bra va? Så håll ögonen öppna.


HEY NO PICTURE

Hej inga bilder nej. Är hos Patrik och har varit här de senaste dagarna och mitt kamerabatteri doog, igen. Plus att jag har min kamerasladd hemma så det har inte blivit några bilder inlagda nej. Så synd för jag har Patrik flummade lite igen med kameran igen som vi typ alltid brukade göra förut men aldrig blir av längre och så dör batterijäveln.
Vad händer i kväll då? I dont know so say, Patrik snackade om att käka ute men jag har tyvärr inte cash till det även och studiebidraget kom idag. Måste ju spara pengar till Alicante. Jag ser alla mina våroutfits flyga iväg med tanken på att jag inte kommer kunna köpa de där skorna eller den där kjolen, eller den där trechen, de stövlarna, halsbandet, hatten.. Ja gud vet vad jag sörjer. Men vi får hoppas att det är värt det! :)

ON MY WAY - TAKE AWAY

Snart är det dags för mig att ge mig ut i kylan och ner till bussen, ska nämnligen till Täby och äta lunch med Pappa. Får se vad det blir för gott! Sen får vi se om jag stannar där och kikar runt i lite affärer eller om jag åker hem till Patrik igen. Det är ju där jag är nu.
So see ya laters aligators!

AT PATRIKS HOUSE'

Utspelar sig när Patrik håller i mina armar:

"AJ mina armar!"
"Armar? Hur många armar har du egentligen?"
"Eh, 2?"
"Ahh juste:O"

Det roliga är att han var seriös!


JAG TROR JAG DÖR



ALICANTE HERE WE COME!
Mamma ringde precis och sa att vi fick hyra lyxhuset som vi så gärna velat hyra i Alicante, I 1 MÅNAD!
Så hela juni kommer antagligen spenderas i Torrevieja i Alicante med hela min familj och min älskling Patrik, det är bara flygbiljetter som ska bokas!
Gissa och jag längtaar! :D


GODMORGON

Godmorgon suckers, nej skoja bara, ni äger. Ni tar er ju tid att titta in här! Själv har jag varit vaken ett tag, chillat och gjort mig i ordning medans jag tänkt på min älskling Patrik. Tusentals års gammal musik dundrar ut ur högtalarna på denna stackars bärbara data. Men det är najs?
Idag har jag på mig glansleggins, randig tee och glasögon! Det ni, brillsen har åkt på. Bild på det kanske kommer senare. Jag håller faktiskt på att laddar mitt kamerabatteri just nu samtidigt som jag sitter här och skriver och äter upp resten av Patriks godis från igår hihi.
Puss på er


PATRIK <3 ANNIE

Älskling & jag firar försenad Alla hjärtans dag.
Så förvänta er inte för mycket uppdatering ;)


YOU AND ME

Dag 3 på lovet då. Första dagen på veckan. Måndag. Mina planer idag har i stort sätt varit att städa, och så ska det bli idag också. Rent och fint till imorgon då jag och Patrik kanske ska "fira" en försenad alla hjärtans dag. Jag längtar!
Precis när jag skulle börja med städningen började en jättebra film på First, Illegal Tender hette den och verkligen grymt spännande så jag kunde inte sluta titta. Nu kanske det är dags att ta tag i saker igen då hehe. Puss på er. Jag lägger upp en trailer på Illegal Tender också.






FLY AWAY

Gammal bild på mig och Patrik

God morgon eller nåt allihopa, snart ska jag och Patrik börja göra oss snygga för vi ska till vallentuna på födelsedagsfest. Härligt härligt. Tyvärr är varken jag eller Patrik särskilt sugna på att åka, vi är allmänt sega och vill bara vara med varandra eftersom vi inte setts på så länge, men vi antar att det blir roligare när vi väl är där.
Puss o kram

 


FÖRSTA DAGEN PÅ LOVET

Jag börjar räkna dagarna på lovet idag, det känns längre då. Jag vaknade klockan 12 och nu klockan 14, har jag fortfarande inte gjort nåt vettigt. Men skönt är det i alla fall för det ända jag har gjort är pratat i telefon, smörjt in mig och klätt på mig, nu ligger jag med leggings, randig tröja och grå oversize hoodie med dragkedja och till det, LILA DUNTOFFLOR, i sängen med datan på magen. Härliga lördag morgon, sanningen till varför jag inte orkat gå upp på riktigt än är att jag inte vet vad som kommer hända idag. Jag väntar på att Patrik ska bestämma sig för att komma hit eller inte, beror på om han smittar fortfarande.. (han har varit sjuk i snart 2 veckor för er som inte vet). Jag skulle behöva tvätta, städa och äta lunch men jag känner att det får vänta. Första steget blir att få i mig nånting att äta.
Se ya later bitches

FRIDAY NIGHT

Tjoloahopsan, som den här dagen har varit lång! Hade sovmorgon idag men det kändes inte av eftersom jag hade sovit så jäkla konstigt, typ i dvala mellan vaken och sovande. Asjobbigt så när jag vaknade idag var jag redo att sova igen, på riktigt. Tvingade mig själv att gå upp och göra mig i ordning i alla fall och pulsade ut i snön till bussen. Mötte Issa som var glad som vanligt, skönt att ha någon som kan göra en pigg och glad varje dag :) Vi fick springa till stadsbussen vilket var näst intill omöjligt, vi halkade hela tiden till baka på snön(i alla fall jag) så fort gick det inte, och sen när vi kom till Vaksalatorg blev det en sån jäkla motvind att jag som hade luva trycktes bakåt av ren kraft att det såg ut som att springa i slow motion, riktigt jobbigt. Dessutom skrattade jag typ hela tiden för Issa såg så förbannat kul ut när hon sprang och skulle hoppa över smö snödrivor! Vi hann i alla fall till slut med bussen.. ;)

För att tala om annat så skulle jag ju egentligen varit med Jannice och de andra tjejerna i kväll men jag blev hemma istället. Kändes som en bättre idé av många anledningar. Bl.a att jag var så fruktansvärt trött att jag nog bara hade blivit en börda att va med och sen hade jag sån träningsvärk att jag knappt kunde gå. Sen var det den förbannade kylan som stretar emot hela tiden och varningarna för snökaos. Här har jag lärt mig att man ska ta varningarna på allvar. Tänker på förra året då alla bussar blev inställda, skolan blev inställd och inga kom till jobbet. Ush det var hemskt, speciellt eftersom jag och Patrik varit instända på olika ställen. Nånstans har jag bilder på hur mycket snö det var!

Jag hittade en bild! Vintern förra året, inte var det lite snö inte, bilen är framskottad! ;) Tror det är en halvmeter snö på magasintaket.


Imorgon kommer jag förhoppningsvis äntligen att få träffa min älskling pälskling Patrik! <3 Gissa om jag längtar?


UNREAL

About today, inget väldigt speciellt har väl hänt, har varit en väldigt skön torsdag idag för ovanlighetens skull, jag gillar inte torsdagar. Vi hade samhäll, grafisk kommunikation och lunch i skolan, vår form-lektion var inställd men ist hade vi nåt möte med studievägledaren eller syo eller nåt som snackade om individuella val, så det blir det dags för snart. Jobbigt. Jag hatar val. Vi fick i alla fall sluta tidigare och då åkte jag direkt till Rimbo för att gymma, den här dagen själv! Vilket var skönt, fick mer gjort idag än igår och då får man en sån där skön känsla i kroppen och det känns att man har gjort något bra liksom? Tjänade 2 timmar på att sluta tidigare så när jag kom hem hade jag ganska mycket tid över, blev av till att läsa min suveräna bok att älska som en porrstjärna och fixa matteplugg. Imorgon för alla som inte vet får jag lov! Inte alla som får det, inte ni i sthlm iaf;)


AFTER LATER SE YAH

Just nu ligger jag utslagen på sängen, helt slut. Vad har den här veckan gjort med mig? Eller så var det kanske bara den tunga helgen, att inte göra ett skit så man blir hur trött som helst när veckan startar igen..? Kan va en bra teori. Får se vad man hittar på den här helgen. Någon som har några planer än? Jag hoppas på att Patrik ska bli frisk så jag får träffa honom! Inte sett han på mer än en vecka nu :(
Idag hade jag en till sovmorgon, sovmorgon hela veckan men imorgon blir det upp tidigt! (fast på fredag är det sovmorgon igen hehe). Åkte till skolan med Issa för Grafisk Illustration, vi kom dit typ en timme tidigare så jag var duktig och pluggade matte, ändå gick det åt helvete på provet, jag klarade bara G-uppgifterna.. Efter provet åkte jag till Rimbo och mötte Carro för vi skulle gymma! Superskönt.
Som sagt, nu är jag slut, både i kropp och själ & imorgon blir det nog gymmet igen. Tummen upp!

Carro (höger) gymmade jag med och Jannice(vänster) träffa vi på station!


GRAFISK ILLUSTRATION

Sitter på grafisk illustration, har gjort den här bilden för hand och har precis scannat in den, vad tycks? Nu ska jag in och fixa i illustrator!

I HAVE A PLAN


Söt bild på Linn & Carro

Imorgon är det vanlig skoldag, fast sovmorgon tror jag? Issa sa nåt om det så de får jag kolla upp. Men annars är det bara Grafisk Illustration som är superkul och tyvärr, matteprov, efter det ska jag in till Rimbo och gymma på Friskis och Svettis med Carro, long time no see. Längtar :)


GO KVÄLL

Jag kör en favorit i repris, jag tyckte det var så skönt att komma hem igår, käka och sen lägga sig på sängen med bärbara så here I go again. Igår körde jag på en ganska naturell stil i skolan, no makeup men idag åkte sminket på igen. Om man ska va ärlig ser man ju bättre ut med smink. Men på sommaren tycker jag man ska tona ner lite, det hör liksom ihop med det varma klimatet och solen. Så känner jag i alla fall. Som när jag var i Spanien, jag hade bara smink en ända dag på hela resan och det var när vi skulle till en jättefin restaurang i Santa Paula.

OVANLIGT



Här bjuder jag på en till bild från Jannices tjejmiddag, visst ser vi lyckliga ut?

Nu är jag hemma, hejsan hoppsan. Kom hem sent idag för jag slutade halv 5 och det betyder, ah att jag kommer hem sent. I skolan idag fick vi äcklig grismat så jag har varit hungrig typ hela dagen och med det kommer huvudvärk och magont och dåligt humör tyvärr.. Sen när jag kom hem sent så fick jag veta att jag fick göra min egen middag! Tack för den, in med matlåda i micron hehe. Nu är jag glad ändå, trots allt?
Hur skolan gick idag vill jag helst inte tala om, det skulle få mitt humör att svaja lite extra sådär nu på kvällen och det vill vi ju inte. För ovanlighetens skull ligger jag nu på sängen med datorn i knät och har det allmänt mysigt, längesen jag bara tog det lite lugnt på kvällen på en måndag. I vanliga fall brukar jag slänga mig rakt på plugget, brukar ju inte ha så mycket val. Men nu bestämde jag mig för att skjuta upp det. Nån gång då och då får man ju göra det.
Puss och ha en skön kväll, imorgon har jag sovmorgon! Yeas:P


JAG ÄLSKAR PATRIK



Lyssna på den här lilla låten jag skicka som kärlekshälsning till min älskling,
http://www.varkanslor.nu/?id=sSKuApXPWDbdEoFSEVrWmrVeuvuLsT


HAPPY VALENTINE



Lite dålig kvalite på bilden, fråga mig inte varför? Idag hittade jag i alla fall de här två presenterna vid min säng när jag vaknade. Fint inslaget i guldpapper! Choklad från Lindt och boken Att älska som en porrstjärna, biografi av Jenna Jameson. Presenterna var precis vad jag ville ha! Tack Tack kära mamma.


VÄRDE


SICKY

Jävla lördag. Jävla helg. Jävla skitdag imorgon också. Patrik är fortfarande sjuk och jag har inte fått träffa han på en hel vecka snart. Känns som allt går åt helvete. Jag som har planerat, köpt presenter, inte städat men ändå.. Jag ÄLSKAR ju alla hjärtans dag! Och nu hatar jag den. För vad spelar det för roll om jag ändå inte får träffa Patrik på den. Jag som sett fram emot att baka söta cupcakes och letat efter bra recept hela veckan vill nu bara skita i det. Jag har till och med köpt ingredienser. Men det skiter sig. För jag vill inte baka dom. Och om jag fortfarande hade haft photoshop på datan hade jag gjort en fet bild med cupcakes och en dödskalle på dom!
Så det så.

THE SEPTEMBER ISSUE

För väldigt länge sedan hörde jag att det skulle komma en film med Anna Wintour, (VOGUE), sedan alla verkade fått fel uppfattning av henne efter Djävulen bär prada, som var inspirerad av henne. Nu har den kommit och den heter The September Issue. Trailern fick jag inget vidare intresse för men jag måste ändå se filmen. Det är ju bara ett måste.


SWEET SWEET

Jag är hemma, sweet! :) Efter skolan åkte jag till Rimbo och tränade på gymmet. Så himla skönt efteråt! Ni som inte tränar, börja, ni kommer inte ångra er. Hehe, men när jag kom hem blev det middag och efter det, vet ni vad, bananasplit-glass!


TIME FOR

School.
Morgonen började bra, jag fick veta resultatet på provet i samhäll där vi skrev om att google skulle sluta i Kina, och jag fick MVG-! Blev så jäklans glad som ni kan förstå! Nu har jag grafisk kommunikation och har en snabbrast så snart ska vi sätta igång med annonser. Känner mig så grymt sugen på bullar. Nån mer?

LEDIG DAG

Kan börja med att berätta om igår kväll, jag hade en underbar kväll med min älskling Patrik. Vi myste och kollade på film, vilket råkade bli Paranormal Activity. Jag som har hört så mycket om den filmen att den ska vara så läskig att de inte har kunnat sova på flera dagar, blev ganska besviken. När var den läskig? Typ de 3 sista sekunderna på filmen, och great, då är den slut. Hehe. Hur som helst var kvällen underbar och Patrik stannade över natten.

Idag var jag ledig! Finns inget så skönt som att vara ledig mitt i veckan. Det borde man alltid vara, man får tillbaka energin så man orkar med resten av veckan! Patrik stannade hemma från skolan för han hade huvudvärk så vi fick en underbar morgon också, mycket kramar och lite frukost för jag fick lite bråttom innan jag skulle iväg. Jag spenderade mestadelen av dagen i Kista Galleria med Mickis, vi åt lunch i Food courten(en favorit) och gick sedan runt och letade Alla hjärtans dag presenter. Ush vad vi spenderade pengar haha! Telefonförsäljarna som stod typ överallt var däremot riktigt jobbiga. Tagga ner liksom och fatta dissen.

Vad jag köpte får ni se senare, det kan jag inte avslöja än ;)


NY DAG

Efter den långa helgen började den nya dagen sådär. Det var roligt att träffa Issa igen, på nåt konstigt sätt kändes det som jag inte träffat henne på jättelänge och det var skönt att prata av sig! Tack gumman:)
Kände mig sådär i skolan också så jag åkte hem efter första lektionen, nu sitter jag med pluggångest men orkar inte göra något åt det. Patrik kom till mig idag också för vi skulle prata, nu har vi löst allt tjafs så allt är super-duper bra mellan oss nu. Känns så härligt! Kan man bli nykär efter typ 1,5 år? Haha ja, jag kan det! Och sen är det alla hjärtans dag på söndag. Nu på onsdag ska kanske jag och Mickis åka till stan och handla alla hjärtans dag presenter för jag är ledig! Får se om jag kommer hem med nåt fint!


HELGEN

Helgen förövrigt:

Fredag: Tjejmiddag hos Jannice + utgång

Lördag: 50års fest för Sussie, härligt folk och avslut hemma hos Mickis med Mickis och Jacqueline.

Söndag: Vaknar av solen, frukost med Mickis och Malin, solar med Mickis på Meddo, åker till Madde i Märsta, sen hem!

GIRLSNIGHTOUT

Jannices tjejmiddag var det bästa man kunde bjuda på!
God mat, härliga tjejer och fullt drag! Jäkla härlig kväll men mer bilder får ni sen!


FREEDAGSMYS

Idag är jag glad! Bra va? Sovmorgon kan göra undervärk! Har dessvärre sjuk ont i armarna sen igår, jag gymmade med Patrik och Tim. Det gick bra, känner faktiskt att med lite bra musik och angagemang skulle det faktiskt vara nåt jag gör oftare! Varva med yoga kanske?
Idag har jag bara två lektioner, grafisk kommunikation (som jag verkligen äger på, utan att skryta) och färglära! Tyvärr har jag 2 timmars hål mellan dom, lite segt. Men det är chill i alla fall och direkt efter skolan ska jag ta bussen till sötaste Jannice för hon har tjejmiddag och efter det ska vi ut, och träffa Patrik o lite andra. Lär ju bli skoj!
Hela den här dagen e underbar! Haha, när skrev jag så sist? Borde verkligen träna och sova ut mer och jag blir såhär hehehe.


MISSADE NI?


Gick live på aftonbladet.se kl 8, ni missade väl inte? Även om ni gjorde så gör det ingenting. Förutom att man blev rörd av farmor gunn och heja abbe så sög det rätt mycket. Min favoritkategori kom sist, MODE. Och vem vann inte om inte Kenza.. Ush jag är så trött på henne. Kan ingen annan få synas lite för en gångs skull?
Det blev inte bättre av att jag hela tiden störde mig på henne som stod och presenterade hela tiden. Och som också uttalade Kenzas namn fel. Irriterande.
Tack och hej leverpastej, ingen av dem jag rösta på vann. Sugit.


HÄR GÅR DET UTFÖR

Har inte tagit bilder på riktigt länge så ni vet vad det betyder. Mindre bilder, hehe. (IQ)
Hur som helst, den här dagen började väl inte överdrivet bra, ville bara sova hela dagen och inte kliva upp ur sängen och lämna Patrik ensam men men. Jag tänkte vara duktig och få närvaro på idrotten. Trots att det var skridskor. Trots vädret. Trots att jag inte skulle åka skridskor. Trots att jag trodde att jag skulle få en uppgift ist.
Vet ni vad vi fick ist? STRAFF. Typ. Vi skulle gå 2 varv runt årstaparken eller vad det heter. Och vi "virra" bort oss mot Ö&B och MIO innan vi hittade målet, DONKEN aka. Mc Donalds. Satt där, fick ingen närvaro. Hade kunnat sovit 2 extra timmar.
Resten av dagen flöt på ganska bra, var på stan en stund innan jag åkte hem och köpte bl.a med mig en ny bikiniunderdel jag suktat efter länge i ljus pastell lila och ett vitt baslinne. Alltid bra att ha.


DEE DEE

Hittade denna på Patriks FB. Han är ju lite inne på shuffle nu..
Kommer bli intressant att se om han blir bättre än DEE DEE. (DIDI?) Kan bli en tuff match.

THE VAMPIRE DIARIES

Redan klar med plugget! Och klockan är bara halv 8, hur skönt? Så nu ska jag kolla på The vampire Diaries, nån som sett? Jag såg det första ansnittet igår, lite småäcklig serie men värd och se för dem som står ut med True blood och Twilight/New Moon. Även och de sistnämda inte är särskilt läskiga.