Emilia Gustafsson Gästbloggar!

Hej söööötnosar! Jag och AnnieBunnie bestämde oss för att skriva lite i varandras bloggar, alltså sitter hon och bloggar åt mig just nu.
Vi startade dagen med idrott -styrketräning i vårt nya gym! Issa lyckades köra 80kg i bänkpress, snacka om att någon inte kommer kunna gå imorn, hihi. Aja nu ska vi snart ha matte och sen slutar vi, lagom najs! Sååå, seya suckers, I know you love me! Eller nåt.. PUSS
http://enbartemilia.blogg.se/ - mjau!

DARLINGS

HELGEN VART SA JAVLA LYCKAD!
Juste, har nog inte sagt att jag fatt igang min data lite har och det betyder att jag inte har dom 3 sista svenska bokstaverna. Fuck that men aja.
Helgen blev battre an vad man kan tro e sant. Fredan akte jag till Roden och halsade pa. Fick traffa Linn igen och manga andra. Efter det akte jag och Patrik till stan och kollade pa bio, Final Destination 3D! ACKLIG! Och gryyyyym 3D!
Lordag blev trerattersmiddag hemma hos papsen som fyllde 39! Sondag var mest chiiiilll folks och idag e de ju monday och det betyder svenska hollywood fruar! Yeha bitches!


BLI FRI

VILL BLI FRI FRÅN ALLT JÄVLA PLUGG!

Imorgon ska jag ha både matte prov och en inlämning med stil&kultur historia som jag har suttit och knåpat med ett tag nu. Nu har jag bara skisserna kvar faktiskt, ni får väl se hur dom blev later! Jag har 1940-50&60-talet. Yey.

OUT.


WEEK IS ENDED

Ja allihopa, det är söndag idag, fram tills nu har det inte alls känts som söndag men nu börjar deppigheten med skola imorgon komma och det känns inte skönt inte!
Igår firade ju jag och patrik vår ettårsdag, kvällen blev faktiskt riktigt lyckad även med några missöden på slutet haha! Kan man ju skratta åt nu.. Men vi åt i alla fall middag på  restaurangen Cypern vid tekniska, Jennifer jobbar där och det var suveränt gott alltså!
Förrätt tog vi vitlöksbröd och till varmrätt Bonfile Cypern, alltså oxfilé med kryddig potatis, houlumi, rostade grönsaker m.m och baklava till efterrätt! Hur gott som heelst! Tidigare hämtade vi också halsbanden jag hade beställt i kista och på det var det bara en allmänt varm och solig dag. Kan det bli bättre? :)
Idag följde jag med Patrik till hans friträning i n-tälje, smått kul och nu är vi hemma hos han, ska dra nu ciao!

FRIDAYTIME

Sitter som vanligt framför datan med Emilia för vi har våran jädra 2timmars lunch på fredagar.. Slutar gör jag så sent som halv 5, vart tog fredan vägen?
Som tur är kommer Patrik ikväll och jag längtar som attans till imorgon! Jag och Patrik har ju ettårsdag på måndag och eftersom ingen av oss kan fira på måndag ska vi göra det imorgon istället. Först av till kista och hämta några halsband till oss och sedan iväg till stan där vi ska käka på någon restaurang han har beställt bord på. Jag vet inte vilken för det är en överraskning! ^^
Ikväll vill jag i alla fall städa huset och göra det mys tills imorn, då finns det ju anledning till att fira ;)<3

TRÅKIGA TORSDAN

STUDIEBESÖK

Issa & Jag

 

Idag hade vi studiebesök i sthlm, nordiska och national-muséet. Sög rätt ordentligt men aja.

Fick till en riktigt snygg bild på Emilia när hon satt där med sin ostmacka och en hög med smörgåspapper framför sig (sjukt kul det såg ut) men den muppen raderade den!

Och jag måste bara fråga vad det är för fel på vissa folk ibland? Jag och Jenne kom från t-banan och gick till busshållplatsen och ställde oss o prata, då kommer en tant fram och ba: det är bara dom "små" barnen som får gå på bussen först! Ni får ställa er längst bak i kön! Man ba: ahaa okej är det så?? (FUCK YOU)

Sen när jag skulle på bussen satt chaffisen och snacka i nattmössan asså när han börja dilla om min jävla sms-biljett. ÅHHH! Take a break!

Mötte Patrik på bussen i rimbo så dan slutade hyfsat bra iaf. Btw så e bilden från mig och Issa i morse när vi satt på trappan i stan i morgonsolen. Härligt.


SKOLFOTO

Ush nu är jag dum som typ bloggar bara för att.. det är ju typ det man inte ska göra? Eller nått..
Idag hade vi skolfoto, ush för faan. Jag som hoppades på att inte få sitta hade tur(!) men ropa inte yippie än, istället fick jag stå, I MITTEN! Helt rakt, in the front, middle, med alla ståendes emot mig från varsin sida... BLÄÄÄÄÄ! Och för varje foto vred jag mig mer och mer och då ropa han: du där i vitt, ställ dig rakt! GRRR :@
Vem vet inte att man inte ska stå helt rakt på foton!? GR.
Vill inte se hur det blev! Undrar hur lång tid det tar tills man får fotona.. hm..HAHA!

Jag från spexfotot försommarn -09! Ser lite tjockis ut va haha?


NU ÄR DET IDAG



Igår var det ju KULTUR NATTA i Uppsala, jag & Patrik åkte med Jennilie och Isabell dit där vi mötte Emilia och Maja. Vi åt på restaurang och hade jättetrevligt.
Efter det såg vi Emilias syster dansa samba, fett coolt haha! Senare när vi gått på stan ett tag så började det regna, vi mötte bla Ronja m.fl  och senare drog vi till hannes och festade lite sen blev det hemåt!
Nu är jag i vallentuna och firar Robin, kanske blir en sväng till kista innan jag ska hem. Det får vi se..

IGÅR VAR EN ANNAN DAG

Igår gick jag till skolan igen efter att ha varit sjuk. Riktigt härligt när vi fick veta att vi bara skulle gå halvdag! Dock konstigt att vi slutade 4,5 timme tidigare när sista lektionen på 2 timmar var inställd haha. Men najs.
Efter lunch åkte jag och Emilia till stan, haha men vi glömde Maja så hon fick åka efter oss haha. Mitt minne har varit väldigt kort på sistone. Ingen underdrift.
Jag köpte i alla fall en skinnjacka och en ny foundation.
På kvällen åkte jag till patrik och vi myste lite hemma hos han. 
Härligt det och idag blir det iväg till Uppsala igen.
Puss och hej


09 09 09

YEAH RIGHT. THIS AINT HAPPEN EVERY DAY. AND IT HAPPENS TO BE MY BROTHERS BIRTHDAY!

Men annars så har allt varit förbannat tråkigt. Inte fan har det hänt nåt kul, om världen hade gått under hade man nästan skrattat. Ojojoj..
Men jag ska ju försöka blogga oftare så, sådär. Nu har jag det. Negative thoughs are now allowed. Men bara idag!

LYCKLIG!

SÅ JÄVLA LYCKLIG JUST NU ALLTSÅ!

Haft en helt lyckad dag, både jag och Jenne kände oss glada när vi gick från skolan idag, vet inte varför? Men det gjorde vi i alla fall. När jag kom hem ville Patrik bjuda på middag så jag åkte till Rimbo så blev det Kentas igen haha. Tack Patrik :)<3
Sen träffade vi massa gamla kompisar, bla Jannice! Som skulle träffa Hanna som också kom! Hihi så det blev mycket snack och skratt och det var så jävla härligt att träffa dom igen. Går inte att förklara.
Sen precis innan jag skulle hem kom Carro också. Som toppingen på glassen! ;)
LYCKAD KVÄLL! Nu blir det lite lyx vid datan och sedan plugg?? Aja puss på er

HEJ HOPP

Ja tjena allihopa. Hemskt ledsen att göra all besvikna men hinner inte med bloggen särskilt mycket nu. Får väl se om det blir ändring på det snart, vilket jag hoppas!

Idag lunchade jag med Patrik på Kentas. Riktigt mysigt, älsklingen bjöd så jag kände mig lite bortskämd och lyxig:P Men det får man känna sig ibland! När jag kom hem var jag så mätt och så bjöds det på tårta så till sist trodde jag att jag skulle spy. Men aja. Det är väl också tillåtet.
Igår var jag med Patrik och shoppade lite i Uppsala, kom inte hem med så mycket som jag hoppats på, bara ett paraply och en sjal, men jao det är sånt man behöver!