BOWLING



Nu taggar vi, bowling och härligt folk här i Uppsala ikväll! Nice, nice.

EN SNABBIS TILL STAN

Om en kort stund blir det en snabbis till stan med Tina för små inköp. Sen blir det tillbaka till elevhemmet för att göra sig i ordning inför kvällen!
Puss

UPPSALA

IMPULS: IVÄG TILL TINA I UPPSALA REDAN IDAG DÅ. INTE HELT FEL! :D


THE KEY FOR SURVIVAL



Without these, I woudn't be alive right now!

FREDAG

Jag och Kathi råkar gilla låten..

Nu är det fredag då, eller ska vi säga lill-lördag? Långhelg för tusan, för skönt!


MEN?

Jag klickade in på bloggen och såg att jag inte hade uppdaterat idag. Vad konstigt, det känns precis som att jag hade uppdaterat, tänkte jag. Sen slår det mig att jag har ju faktiskt bloggat idag! Så vart är mitt inlägg? :O

MY LATEST ART



Detta är en bild jag har jobbat med i skolan med både kol och vit krita. Jag är ju långt ifrån proffesionell nivå, detta är bara min andra bild hittils. Som ni ser är den inte exakt likadan som fotot heller men det ingick tydligen i kriterierna, att göra sin bild lite personlig. Vad tycker ni?

MIN MAMI E SUPERWOMEN



Inte nog med att mami hjälpte mig med att leta källor till det här svenskaarbetet jag aldrig tycks bli klar med i flera timmar eller att hon släpade med mig till fyrishov för att få annat att tänka på, hon kom även hem med EGOWOMAN av Carolina Gynning till mig som jag har velat ha sen i somras! Min mami kan vara en riktig superwoman ibland asså.


BUBBELIBUBB

Kom precis hem från fyrishov, bara tagit det lugnt med familjen och bubbelbadat, bastat och simmat. Känns riktigt skönt sådär efteråt. Men nu är jag hemma och då är det dags att ta itu med plugget igen. Så otaggad man kan bli!

DEN GÅR PÅ REPEAT


NOTHING MORE TO SAY


SLEEPY

Råkade somna några timmar, nice. Inget plugg gjort och får göra middag själv.. Nu tänker jag äta något och sedan gå och lägga mig igen. Typ, skål för en lyckad dag!?

+ Vi hade skolfoto idag.. Niiice... hm.


VAD HÄNDE IGÅR?

Jag och Patrik firade tvåårsdag! Han kom hem rätt sent dock med vi fikade lite och hade det mysigt innan vi gick och la oss för natten.

STARTA UPP EFTERMIDDAGEN

Jag kom precis hem från skolan trött som en sate och nu äre då dags att börja med historiaarbetet och matten. Jag känner mig hyfsat taggad, neej.. Laddar i alla fall upp med några rostade mackor, kräftost och ett blogginlägg! Så ciao ciao.

TÖRNROSA



Idag känns det som om jag gärna skulle sova i hundra år till, men icke sa nicke. Idag vaknade jag upp hos Patrik och nu kom jag precis hem. Trots att jag fick lite plugg gjort igår måste jag fortsätta idag, men inte bara de. Idag kan man nästan tro att jag ska satsa på duktighetspris eller något åt det hållet, ska nämnligen tvätta, städa rummet/huset, dammsuga, moppa, plugga, byta sängkläder och duscha. Det kommer vara så skönt när det är gjort! Dags att sätta igång nu då...


GOD MORGON, DET ÄR LÖRDAG

Vaknade upp hos Linn idag eftersom vi hade filmkväll där igår. Det var asroligt, hade inte träffat Linn på evigheter. Vi såg filmen Ondskan, första gången för min del. Jag gillar inte svenska filmer så mycket. I morse chillade vi ett tag och käka frukost innan vi tog bussen hem till Patrik. Skulle egentligen firat mina kusiner idag men bussarna strular eftersom det är lördag och kusinerna bor ända borta i Märsta då. Så nu blir det lugn kväll hos Patrik förutser jag.
Puss Puss
(inga bilder eftersom det är Patriks data)

MOT NORRTÄLJE



Nu blir det filmkväll hos Linn med Patrik och Johan i släptåg! Movietiiiiiime :)

DET ÄR FREEDAG!



GOD MORGON


Sitter och äter frukost just nu och om ca 1 timme ska jag dra mig till bussen för fotolektion i Uppsala. Börjar 12 och slutar 14, efter det vet jag inte vad som händer. Planerna känns lite dimmiga för i helgen just nu men jag ska träffa Patrik i alla fall för han har jag verkligen längtat efter!

OCH NU FORTSÄTTER DET

Jag är helt slut för dagen i allmänhet och nu kom jag precis hem. Inte för att man kan pusta ut precis, nu fortsätter det. Känner mig begravd i plugg pluss att Kathi får hem en gäst idag som ska stanna tills tisdag nästa vecka. Känner mig så slutkörd att det kommer bli underbart med helg, inte för att jag förväntar mig att jag kommer få tid för att vila upp mig. Men just nu.. vill jag helst göra, ingenting!


POLE FITNESS - JAG?


Bilden lånad från
www.poleacademyuk.co.uk

Glömde ju berätta hur det var på Pole Fitnessen som jag och Tina testade förra lördan! Till att börja med kan jag säga att det var askul, riktigt jäkla kul. Och inte förens dagen efter kände man hur mycket det hade tagit i musklerna. Mage och armar mest, sen fick jag ett stort blåmärke ovanpå foten också efter att vi hade lärt oss "fireman". Så ska jag börja tror ni? Det verkar inte som om det blir av just nu, fanns inte plats för både mig och Tina att starta samtidigt så vi väntar på att nästa termin ska börja. Då ska jag attans börja, som om jag inte väntat tillräckligt länge redan! :P

DRÖMMER MIG IVÄG


Bild lånad från whatsupsthlm.se

Om ca 2 veckor firar jag och Patrik 2 år. Jadåjadå, fort har det gått va? Så vi tänkte fira på samma restaurang som förra gången, Cypern som ligger vid Tekniska. Åh, blir hungrig bara jag tänker tillbaka. Var en av de mysigaste stunderna i mitt liv! Åh.. två veckor kvar. Ungefär. Önskar det var imorgon..

KATHI IS BACK

Kathi är äntligen back from Italia! Så nu är det slut på ensamtiden och dags att röja upp här i huset haha. Men det är nice, är så avundsjuk på hennes resa, bröllopet, shoppingen... Aouu! Tänk er bara den italienska maten! Men faktiskt, kul att Kathi tänker lite på mig i alla fall, hon sa att jag skulle hata italiens MTV, det var tydligen inte av den bästa smaken jämfört med Sveriges. ;)
     Annars tog jag äntligen tillfället att börja plugga på Min historia.. Ush som att skriva sina memoarer ungefär? Eller haha. Kanske inte.
     Och så nu när Kathi är hemma börjar cola-drickandet igen. Börjar bli nån slags cola-alkolist. Fast utan alkohol.

VMA 2010



Ingen missar väl? Själv ska jag fixa varm choklad nu och bänka mig framför tvn. Soo niice.

FINBESÖK



Helt överraskad och glad när Patrik sa att han skulle titta förbi hos mig efter gym, det är ju måndag, alltså ingen vanlig företeelse hehe.. Hur som helst blev det lite väl spenderad kvalitetstid oss emellan! Älskar dig pussen <3

LÖRDAGSSNACK




Måndag idag, självklart bestod mestadelen av dagens konversation av vad som hände, vem som gjorde vad, vad någon inte kommer ihåg etc på Kulturnatten i lördags. Inget dåligt med det, ah inte för mig iaf. Jag kom ihåg det mesta vad jag vet! Sen finns det ju några som kanske inte kommer ihåg lika mycket, och ja, bortsett från det var det ganska tomt på folk i skolan idag. Några som fortfarande är lite bakis kanske?

ILLAMÅENDE

Söndag. Trött. Sovit bort dagen, ätit lunch, sovit mer, tittat på film, ätit middag, tittat mer film, läst, läst, läst, startat datorn, starta om datorn, kolla facebook, blogg, blogga.. Ja, ibland kan söndagar vara sköna. Just för att man inte måste göra nånting. Man har inga krav på sig. Men denna lyckliga känsla försvinner och jag känner mig helt nedtyngd av allt plugg som bara gör sig påmind i mitt huvud. Ush. Vill bara tränga bort det. Bra. Hejdå.

PS! Kulturnatten vart najs förresten! Dock inga bilder..


LÖRDAGSPLANER



Godmorgon alla morgonpigga människor! Känns som att jag är uppe i tid för en gångs skull på en lördag. I ärlighetes namn vaknade jag faktiskt mycket tidigare än så här men orkade inte gå upp ur sängen.. Hur ser planerna ut idag då?
     Jo, nu på förmiddagen har jag sällskap av Patrik och sedan runt 14 ska jag ta bussen till Uppsala, möta Tina och då blire dags för PoleFitness, spännande! Efter det blir det väl av till Tina och Linnéas elevhem för att göra oss i ordning skulle jag gissa, inför Kulturnatten!

Puss o Kram


FOTO VI GILLAR




Ser ni att vi har haft foto idag? Haha.. Taggad inför helgen!

ETT KRYSS PÅ LISTAN



Gissa vad jag och Tina ska göra på lördag? Bilden säger nog det mesta. Länk:
UppsalaPole

HAPPY BIRTHDAY TO YOU



Min lillebror Robin fyller år idag, 13 år vettni. Bilder på 2 saker som jag så snällt valt ut åt han.. bland flera. Grattis lillebror!

SÅ VAD HAR DENNA DAG FÖRT MED SIG



Den här dagen har vart bra, helt okej dag i skolan och inte alltför mycket plugg hemma. Hjälpte mamsi lite med middagen och sedan blev hon sugen på marängswish så vi åkte iväg för att köpa ingredienser innan vi snickra ihop en efterrätt. Sedan blev det såklart Idol, ingen missade väl premiären hoppas jag? Det gjorde inte jag iaf, därav ingen uppdatering, hann inte sätta på datorn förens nu på kvällern. Inga naglar hann jag fixa heller. Ajsan bajsan.

Men god natt!

OUPSY DAISY



Jag har pluggat klart för idag, hade bara en bilduppgift kvar vilken jag blev klar med ganska fort. Dessvärre börjar jag bli lite nervös inför lördag, har ju nämnligen bestämt mig för att testa Pole Fitness. Nu fick jag ju inte med mig Kathi som planerat och kanske inte någan annan heller ser det ut som. Tina möjligtvis, men vi får se hur det blir med det. Kommer jag våga gå dit och testa själv? Rätt taggad på det ändå..

Godnatt

1004



Det här är mitt 1004e blogginlägg, jag missade det 1000e! Jag som hade hållt utkik efter de där.. Jaja, man glömmer! Men lite coolt iaf? Eller haha? Neeeerd :D

NEW STUFF




Efter shoppingturen med Tina och Linnéa igår så fick jag med mig detta:

- En kavaj (H&M)
- Jeansleggings blå (Vero Moda)
- Jeansleggings militärgröna (Vero Moda)
- Ving-örhängen (Ur & Penn)

Allt för ett skapligt pris. Hade velat hitta lite fler grejer men jag var tvungen att dra mig tillbaka tidigare eftersom det var födelsedagsfirande i Vallentuna, där även min älsklingsPatrik infann sig! :)

JAG ÄLSKAR IDAG



Idag älskar jag att - Jag kom hem tidigt!
Idag älskar jag att - Jag blev bjuden på Subway och en kaka!
Idag älskar jag att - Jag blev klar med allt plugg vid kl 2 redan!
Idag älskar jag att - Jag sitter och tjuvdricker massa cola!
Idag älskar jag att - Jag känner mig grym!
Idag älskar jag att - Jag har tvättat kläder!
Idag älskar jag att - Jag har degat vid datan!
Idag älskar jag att - Jag har inte gjort ett skit förutom det!
Idag älskar jag att - Jag älskar det!




HELA HELGEN



Lördan blev i stora drag jävligt lyckad tycker jag! Gick upp tidigt för att hinna till Stockholm för att möta Linnéa och Tina. Shopping shopping shopping. Inte trodde jag att det var möjligt att gå en hel dag i Stockholm utan att tröttna, men efter 5-6 timmar hade jag ännu inte hunnit till mina favoritbutiker! Tänka sig.. Pappas kommentar var att jag skulle gå upp tidigare nästa gång, efter min tystnad till svar frågade han om vi var där när det öppna? Ja, sa jag. Så det kan gå!

     På kvällen firade vi Robin, hela 13 år har han blivit nu. En liten tonåring, som att vi inte märkt det innan hehe!

FOTOLEKTION



Hade min 3e fotolektion idag, den ända lektion jag har på fredagar så det var chill. Jag och Issa fick till några fina pics så några hamnade på facebook och några får ni se här. Håll utkik!

COFFEHOUSE BY GEORGE

Tog en fika på Coffehouse med Linnéa, Emma och Johanna efter skolan innan jag åkte hem. Prövade en "Snickers" som var jättegod. En sorts kaffe alltså. Inte en riktig snickers:)
    Nu är jag hemma och Patrik har kommit, vi får se vad vi hittar på!


IN UPPSALA

Är just nu i Uppsala med Linnéa och Tina på deras elevhem medans jag väntar på min trafiklektion. Mycket skoj!