Johnny, La gente esta muy loca, What the f*ck!?



Videon e lite halvdan med youtube hade ju förbjudit delning på alla de bra videorna!? Ogillas skarpt! Den här låten får mig att tänka tillbaka till Puerto Banus. Åh. Ta mig tillbaka.

FLYIN

Drar mig snart vidare till Vallentuna, ska spendera några dagar hos min pappa hade jag tänkt och blir antagligen kvar där ända tills söndag! Ska bara packa först... :)

MOJITO VS. CHEESE BURGER!



De här knäppa chipsen hittade jag i Spanien! Smakade aldrig men ångrar det lite, man liksom bara MÅSTE veta hur dom smakar för jag kan helt ärligt inte föreställa mig... ?! :)

OOH BABY BOO

Det är underbart väder ute, alltså. UNDERBART. Och vad gör jag? Städar -.- Hade inte orken att göra det igår och nu får jag skylla mig själv som får göra det idag ist när det är så fint väder ute. Aja, ska dammsuga och fixa det sista, det är ändå skönt när det är klart och sen kommer Tina över ikväll också. Det blir nice! :)

FRÄSHT

Vaknade upp idag och precis som sista tanken innan jag somnade igår var att idag är det måndag. Första måndagen efter att jag kommit hem från Spanienresan. Det betyder att det är dags för mig att ut och springa! Och det gjorde jag. 35 min joggingtur fram och tillbaka till Gottröra macken som ligger en bit ifrån där jag bor. Känns fräsht. Känns bra. Tänkte som såhär innan Spanienresan att när jag kommer hem så ska jag börja springa! Och det känns riktigt härligt att ta första steget på det löftet till mig själv. Eftersom jag inte fått nåt sommarjobb så behöver jag ett projekt, och varför kan inte det projektet vara jag? Målet är att springa varje dag, men för att vara realistisk så säger jag väl minst 3 dagar i veckan. Nu tänkte jag gå och göra Ceasarsallad! Hörs sen :)

DAGENS VISDOMSORD:

Regn är som tårar och när det är över känns allt så fräscht och nytt. Gråt om du behöver.
- Spåkulan

KL FOR ORREFORS

Orrefors by Karl Lagerfeld from Orrefors on Vimeo.

 

Me want? Oh yes. Kanske inte hela samlingen, jag gillade mest de genomskinliga champagne och martiniglasen. How about you?


TIVOLI


Bildkälla:
Ohsoglam

Vaknar upp och allt känns om möjligt ännu mer meningslöst än igår. Jag har sovit för länge, jag borde börja packa men jag orkar inte riktigt göra mig mödan att äta frukost. Jag surfa runt lite meningslöst bland bloggar medans jag väntar på att orken och motivationen helt plötsligt ska dyka upp då jag hittar den här bilden. Vilket ger mig en sådan längtanskänsla att bara få åka till ett tivoli, åka karusell, äta sockervadd och bara vara barnet igen. Bekymmerslös.

HOW TO KNOW WHEN IT'S ENOUGH?

Up and down, down and up...

DAGENS YOUTUBE:

Rätt gammal by now men bara älskar lillkillen i den här videon! Kom att tänka på den helt random och lägger upp den tänkte jag, ifall det kanske finns någon själ där ute som missat den, se! Hur grymma är dom inte?


GÅRDAGEN/NU

Nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan langa in nästa lass med kläder för att sedan kunna packa, för nu händer det, nu packas det mot varmare vindar! På lördag möter jag värmen på riktigt och tills dess önskar jag mig själv lycka till. Inte lätt att packa under tio kilo...

Igår tog jag en sväng till Rotebro för att klippa mig. Sanna som vanligt tack och lov! Blir alltid så nöjd när jag klipper mig hos henne! Hennes blogg hittar ni
HÄR. Håret blev bara 4 cm kortare, vilket kom som en positiv chock för mig som förväntade mig ytterligare 10 cm som sist. Efter det blev det Upptåget till Uppsala där jag skulle fixa Alexanders lillasyster Hannas hår, hon skulle på bal så hon fick lite hollywoodlockar :) Åh så kul!
Dagen tog dock inte slut där, jag hann ner på stan ett tag och fick med mig en jättesöt sommarklänning och örhängen hem på rea! Sedan en välförtjänt powernap i sådär 2 timmar.

Nu ska jag limma skor, japp japp! Köpte lim på Clas Ohlsson idag. Helt själv. Japp japp.

DAGENS VISDOMSORD:


STRESSIGT

På lördag är det ju dags att möta de härliga medelhavsvindarna i Marbella men for the moment så känner jag lite press på hur jag ska hinna allt! Måste tvätta, packa, städa, köpa lite saker man måste ha med sig utomlands, bikini etc. Hur det än blir känns det som om jag kommer glömma hälften här hemma i Sverige! Buuhu what to do.


DAGEN:



Åkte till Rimbo idag för att möta upp Carro! Vi köpte med oss lite gott och satt sedan och fikade nere vid sjön och snackade i flera timmar. Häärlighet. Och hur underbart har inte vädret varit då?! :)

VARIT PÅ DOP



Tidigare idag var jag på dop, lilla Vanessa har fått en liten syster som fick namnet Emilia! Supersöta båda två och cupcakesen var inte dåliga de heller! Vad tycker ni om dessa? Me love.

VISSTE NI?

Alkohol.
Uttrycket ”att dränka sina sorger” är inte helt taget ur luften, men använd sunt förnuft och överkonsumera inte. Överdriven alkoholkonsumtion har nämligen motsatt effekt och kan göra dig deprimerad. Studier har visat att människor med ett måttligt alkoholintag har färre depressionsymptom än andra. Med ”måttligt” menar vi ett glas per dag för kvinnor och två glas för män.

Source: Twiceas blog

Inte för mycket av det goda alltså!

DET ÄR STÖRRE CHANS ATT BLI TRÄFFAD AV BLIXTEN

Rubriken says it.

DAGENS SKRATT:



Hahaha, märks det att jag har tråkigt?