SÖNDAGSUPDATE



Är hos Maja i Uppsala just nu, snart blir det ut och käka innan vi ska fixa oss inför maskeradfest! Härligt!

KVÄLLSUPDATE

Tydligen är det många fester på g i kväll men jag är helt enkelt inte taggad för fest idag. Blev lite mycket igår och sen blir det ju fest imorgon så nån gång måste man pusta ut. Istället blir det en lugn hemmakväll för min del och lite senare ser det ut som att jag får sällskap av Issa! Håller helt enkelt tummarna för att det går en riktigt bra film på tv och att det blir mycket svull ikväll så jag kan ladda batterierna inför imorgon!
Kramhej


IGÅR KVÄLL



Igår kväll var det fest i Rimbo. Längesen man var på fest där kan jag säga! Kom dit med de härliga tjejerna Tina, Jennilie, Emilia och Linnéa. Issa mötte vi där också! Även om kvällen hade sina nedgångar tycker jag att den blev lyckad trots allt!
Och grattis till min älskling Linn som hade festen! Puss

BOOM CRASH BANG



Dagen började med solsken och bra förhoppningar om kvällen, kändes som att inget kunde gå fel. Men så fel man kan ha. Sen krashade allt under en och samma minut. Nu hoppas jag på att kvällen för med sig en uppgång och en riktigt skön fest. Jag befinner mig hos Tina just nu men snart drar vi hem till mig. Tagga till!

EN SNYGG TJEJ



Skulle egentligen hem till den här pinglan efter skolan idag men kände mig så hängig så var bättre att dra hem. Vi drar hem till henne en snabbis imorgon istället innan vi tar bussen hem till mig för att fixa oss inför kvällen.

Just nu håller jag på att städa, lite snyggt måste man ju ha det när man får gäster. Tina kommer ju imorgon och nu kommer Johan hit, vi ska göra pannkakor tänkte vi! Jättehungrig. Så ska se till att snygga till det lite här o se till att vi kommer igång med maten så fort han kommer.

Uppdatering från igår kommer senare, puss puss.

PARTAJ



Kortfattad sammanfattning av dagen: skola, YfU intervju, Partaj med Maja och kollade på maskeradkläder, hon hittade en pilotmössa men jag hittade inget, träffade Anton en snabbis på station och åkte hem. Kvällen har fört med sig blandade känslor.. Berättar mer imorgon! Puss och godnatt

VAD HÄNDER I VECKAN?



Hittade ingen bra kalender så vi får väl ta det la provisoriskt!

Imorgon (Onsdag): Skolan 09.30 - ca14.00, Yfu intervju 14.30, Titta efter vinterskor på stan, Städa huset.

Torsdag: Linn kommer och sover här!  Johan kommer hit :)

Fredag: Fotolektion 11.55 - ca14.00, FÅR LOV, jag & Tina åker hem till mig, Jag & Tina & Linn fixar oss inför fest, Lokalfest på kvällen.

Lördag: Åka till Norrtälje och hämta synintyg för att övningsköra.

Söndag: Ev. Maskeradfest m. Maja!

VAD HAR HÄNT IDAG?



Idag är det tisdag. Redan! Känns som om veckan går fort, imorgon är det redan onsdag? Och jag har väldigt mycket planerat också.. Skulle gärna lägga upp veckans planer: men kalendern var i datorn som blev stulen. Suck. Kan se om jag hittar en ny!
Imorgon är det också dags för Yfu intervju, nervös? Ja.

ÄNTLIGEN TILLBAKA!



Går på 3:an just NU!

OUTFIT



Inte dagens outfit, men liknande! Idag har jag istället haremsliknande svarta byxor och svart linne tillsammans med samma kofta som på bilden. Det är en ny favorit från MONKI! Kram kram.

Outfiten på bilden:

-Kofta, MONKI
-Transparent linne, H&M
-Leggings, WEEKDAY
-Hatt,
Ellinors!

BACK IN THE DAYS



Linn skickade den här bilden till mig på fb, en bild från balen i 9an! Kul att få lite bilder nu när datan blev stulen och allt :) Tack söta Linn!

NOW SHE'S GONE



Idag lämnade Kathi vårt hus efter 7 månader tillsammans, först till Göteborg och sedan direkt till Tyskland. Jag kommer sakna henne, inte trodde jag att det skulle bli så känslosamt med fan tårarna kom fram ändå. Hon kommer och hälsar på nästa sommar.. Och jag kommer och hälsar på i Tyskland såklart, det är bara en tidsfråga. Besök hennes blogg
youwouldntbelieveit som jag gjort åt henne, vi hade en lista av saker vi skulle göra och vi hann med de flesta och en av dem var att hon skulle starta en blogg. Så vips. Nu har hon en!
Kram storasyster <3

VEM MÖTTE INTE VI PÅ STAN?


Ja vem mötte inte vi på stan i fredags om inte Bingo Rimér?

OM GÅRKVÄLLEN

Igår kväll var en lyckad kväll. Men konstig haha. Det började med att vi inte hade en aning om vart vi skulle ta vägen men vi drog ner på stan en stund och då träffade vi på Bingo Rimér! Bilder kommer! Nora köpte hans nya bok iaf. Då blev han glad.
Sedan blev det fest vid Gränby, riktigt lyckat och efter det blev det stan. Då träffade jag och Ellinor på Anton och Markus hehe.
Sov gjorde jag hemma hos Linnéa.. punkt punkt punkt.

Nu ligger jag och chillar i Linnéas säng med hennes dator medan hon fixar och trixar. Ikväll ska vi till Sigtuna för tacomiddag och tjejkväll med härliga tjejer från Design! Puss på alla!
Remind me att ta pictures!

FREDAG

Nu slutar min fotolektion så nu ska jag bege mig hem till Linnéa så får vi se vart kvällen tar oss idag, vi ska ju som sagt fira Nora! Jag försökte lägga upp bilderna från mörkerfotningen men det funkar inte?
Puss puss

FÖDELSEDAGSFIRANDE - KATHI


Min fina improviserade tårta som jag gjort till Kathi hehe... tanken som räknas! ;)


Sen så gjorde jag cupcakes också!





Och den här ursnygga klänningen hade jag köpt åt henne, gissa om hon blev glad? Haha :)


GRATTIS STORASYSTER



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN KATHI, 25 ÅR NU! ETT BRA ÅR :) <3
(Det är min coola housewife på bilden, ja!)

WEDNESDAY

Skoldagen var lång och tråkig. Jag hann aldrig börja måla på min bild idag så har inget att uppdatera på den fronten :( Efter skolan åkte jag till stan med Linnéa där vi mötte Ellan och Nora. Jag letade efter presenter till Kathi som fyller år imorgon, hela 25 år!
Nu ska jag äta lyxig hemmagjord middag, nämnligen fryspizza! Efter det ska jag plugga, ta lite bulldeg av Kathi som ska göra kanelbullar och sedan börja på min överraskning till Kathi! Vad det är får ni se sen ;)

DAGENS VISDOMSORD:

"Vänner är änglar som lyfter dina fötter när dina egna vingar har glömt bort hur man flyger"
Dagens citat från Johan :)


IBLAND FINNS DET STUNDER SOM ÄR BÄTTRE ÄN ANDRA



Hittade en gammal bild. Wey! Något att hissa när alla foton har blivit stulna är bilddagboken.se, tack gud att jag var en sådan bilddagboknörd för inte allför länge sedan. Tack vare det har jag några bilder kvar i alla fall!

Dagen har vart lång och seg. För seg! Jag vaknade av en mardröm och såg att jag hade försovit mig, bra start på dagen! (y) Kom i alla fall i tid till skolan, om det var värt det vet jag inte för jag höll på att somna om och om igen så jag undrar om det inte vart bättre att sova en timme extra. Dagen ville dock aldrig ta slut idag och nu gör den det snart! Lovely.

VAD GJORDE TINA PÅ PARTAJ?



Datan blev ju stulen samma dag så jag hann aldrig få in bilderna den dagen. Torsdagen förra veckan, vad ser det ut som att hon gjorde? Hon hade hela familjen med sig, mamma johanna, pappa (jag) som fick stå och hålla handen och alla systrar som möjligtvis fick plats inne i det lilla rummet! ;)

TESTADE SUSHI I LÖRDAGS





Jag testade ju sushi i lördags som jag skrev förut, men här har ni lite bilder. Visst ser det gott ut? Så himla mycket färger, älskart! ;) Sushi Yama på centralstation.

BILDER KOMMER IDAG!


Idag ska det banne mig in lite bilder på bloggen, ska fixa en sladd till telefonen och se om det går att få in dem på den här datorn! Det börjar se så färglöst och tråkigt ut... :/


ÄR MAN BEROENDE SÅ ÄR MAN



Aldrig för en sekund har jag trott på min Grafisk illustrationslärare Bitten när hon säger att vi alla är beroende av facebook. Man ler bara snällt, tittar på de andra och tänker "inte jag". Men oj vad fel man kan ha, eller?
Sedan min data blev snodd kan jag knappt vistas hemma, det är den ständiga rastlösheten som tar kål på mig! Allt hade jag på min data. Blogg, musik, internet, bilder, facebook, msn, blogg, musik, internet, bilder, facebook, facebook, facebook! Vad gör jag nu? Känner mig totalt isolerad helt plötsligt här ute på landet! :O

Nu sitter jag dock, beroende som man kan kalla det, uppe i mina föräldrars hus med lånad dator och internet! Sitter jag skönt? Nej. Vill dom ha mig här? Nej. Vill jag sitta här? Nej. Är jag nöjd? Absolut!
Sitter och myser här i min nyinköpta pälshalsduk med efterlängtade spotify i högtalarna och facebook framför mig!

"Hej jag heter Annie och jag är..."

OM HELGEN

FREDAG: Shopping i Kista Galleria hela dagen med Kathi och på kvällen kom polisen och kollade igenom vårt hus och gjorde en grovrapport av allt som vart stulet på torsdagen. Efter det var vi rätt slut och somnade tidigt.

LÖRDAG: Jag och Kathi åkte till Uppsala och fixade lite grejer samt att jag testade sushi för första gången! Det var helt okej mot mina förväntningar! När vi var klara så åkte jag till Tina och vi chillade ett tag med tjejerna och sedan blev det lokalfest i Skyttorp, jäklar vilket drag det var! Riktigt kul. Sen tog vi sista bussen hem och somnade efter ett tag. Dock ganska sent.

SÖNDAG: Hemkommen, lite senare än planerat eftersom varken jag eller Tina vaknade förän klockan blev 1! Kom hem vid 4 och nu skulle det vara dags att plugga, men eftersom datan är stulen så finns det inte så mycket jag kan göra. Chillsöndag blir det helt enkelt, var är Ben and Jerryn och filmen?

UPPSALA M. TINA


LÖRDAGSUPDATE

När jag vaknade i morse så tyckte kathi att vi skulle åka till Uppsala och åka till IKEA, byta en tröja på MONKI och köpa ett par skor. Det blev även ett par leggings för min del som jag har suktat efter så länge! Sedan blev det sushi på Sushi Yama innan jag åkte vidare till Tina och Kathi åkte hem.

Nu får vi se vart det blir av ikväll! Kanske blir det Kalas nästa helg?

BREAK IN - BREAK OUT



Inbrott i mitt och Kathis hus. Smycken, data allt sånt stulet. Så jag vet inte hur det blir med uppdateringen i fortsättningen. Ska förstås försöka fortsätta som vanligt, dock har vi bara en internetdongel nu så vi lär ju slåss om internetanslutningen en tid framöver. ¨

Idag var jag och Kathi i Kista Galleria och shoppade. We spend money. Punkt. Kom hem med ett par löjligt snygga skor från Monki och också 2 tröjor och en pälskhalsduk, också från Monki. H&M var en ren besvikelse. Kathi shoppade också loss på Monki så äntligen tog hon steget och är nu redo för det svenska modet. Så stolt över henne. :) Haha. Det var hennes sista shoppingrunda i Sverige innan hon åker tillbaka till Germany så inte sparade vi på slantarna inte!


Några dåliga bilder på några av inköpen. Det duger i krig!

Nu får vi se när nästa uppdatering blir, imorgon lutar det mot Uppsala. Ses pusspuss


DAGENS PLANER:

- FÖLJA MED TINA SOM SKA PIERCA NAVELN
- ÄTA NÅGONSTANS
- MÖRKERFOTOGRAFERING 18.00
Sounds like a plan...

MORGON

God morgon alla. Jag känner att det här är en början på en dålig dag. Just nu sitter jag inne på biblioteket och myser i min mysiga dunjacka. Yes, vinterjackan fick åka på i morse för det var grått, regnigt och jag kommer ha mörkerfotografering ikväll vilket innebär att jag kommer vara kvar i Uppsala till 22-23? och att jag skulle frusit arslet av mig om jag hade haft skinnjackan på mig. Bara för att jag valde dunjackan så är det blå himmel i Uppsala, helt okej väder för skinnjacka. Men det kommer en kväll också. Och den borde bli kall. Ska jag tänka. Så då var jag förhoppningsvis inte så dum som valde vinterjackan i alla fall. Hoppas jag.

OM MIN MOBIL HADE FUNKAT

Om min mobil hade funkat så hade det nu funnits en riktigt snygg bild på käraste Tina här på bloggen som hämnd för att hon ändrade alla mina skärmbilder/bakgrundsbilder på mobilen till en skitsnygg bild på henne. Ursnygg måste jag säga! ;) Eller...?
Men nu bråkar mobilen och datan med mig, så bilden går inte att få in på datan. Jag antar att de(datan och mobilen) konspirerar mot mig för att de på något sätt kände på sig min hämndsplan! Tina har tur idag.
Imorgon ska jag förresten med denna flicka när hon ska pierca sig i naveln, ska bli riktigt kul! Jag kommer ihåg hur ont de gjorde på mig så hoppas det inte gör lika ont för henne! Ska hålla henne i handen och leka moraliskt stöd :) Det blir spännande Puss puss


DET HÄR ÄR INTE ART



Ska bara påpeka att detta inte är art, nej. Det är skisser. Ofina enligt min mening och inte alls färdigbearbetade. Inspirerad av Carolina Gynning och hennes konst att använda massa olika medel att måla med. Jag har använt kol, blyerts, kladdkrita, pastellkritor, färgpennor och glitter och metallicfärg. Sen när jag har insett vilka mina typiska "bilder/saker/ikoner" är ska jag göra en riktig bild antagligen med bland annat akryl. Så då får ni se hur det ska se ut egentligen! :) Kommer bli kul!

INREDNING



Hittade nyss en riktigt bra inrednings-site där man kan hitta massor av inspiration. Kikade in och hittade den tjejs inredningsalbum som ni hittar här:
http://www.styleroom.se/album/21683 så himla snyggt!
Förvandlingen fick mig verkligen att vakna till igen, det är ju det där jag vill göra och jobba med! Gäller att ha ögonen på målet.. ögonen på målet.

DAGENS VISDOMSORD:


STÄDDAX

Direkt när jag kom hem idag tog jag tag i städningen, imorgon kommer det nämnligen en tjej som ska titta på huset/rummet och eventuellt bli nästa inneboende/huskompis! Så det blir intressant att se vem det är och om hon är intresserad. Nu glänser golvet riktigt fint i alla fall och det mesta är undanplockat så nu är jag nöjd! Ska plocka undan lite smågrejer och sedan sätta igång med lite plugg tänkte jag. Haha verkar som jag har en kul kväll va? Men man ska inte klaga, känns bra nu:)

MARKNAD x2

Slutade skolan lite tidigare idag och på bussen till station såg jag och Maja att det var marknad på Vaksala torg så vi bad busschaffisen stanna tidigare, vilket han gjorde (y) så smet vi dit och gick runt en stund innan vi tog bussen/tåget hem. Jag fick med mig en munk och Maja en halv påse kola, inte illa de. Är det marknad så är de!

SMÅSUR PÅ TV 6


Äntligen klar med matteplugget! Prov imorgon, första provet i matte C.. Ser inte fram emot de!
Paradise Hotel började ju idag också, jag som inte har tv6 missar ju det och jag som brukar följa det på webben ist fick nu se att de inte har lagt ut fulla episoder! Vad är de för skit? Fan vad tråkigt! Nu är jag lite småsur på tv6 men om de inte har lagt ut ett fullt avsnitt imorgon så blir jag sur på allvar.

SKOLFOTON



Blev alla nöjda med sina skolfoton? Jag har varit riktigt orolig sen fotona togs om hur de skulle se ut, fotograferna var ju så jäkla snabba på att fota så man hann bara sätta sig på pallen, klick sa det och så var det nästa! Hur som helst, efter lång väntan fick jag äntligen se mina foton igår, och nu är jag lugn igen. Det blev faktiskt helt okej!

VAD HÄNDER I VECKAN?



Så här ser min vecka ut att bli just nu.. Inte helt fel?


SÖNDAGSLYX

God morgon alla! Själv vaknade jag upp i Vallentuna hos Pappa eftersom jag åkte hit igår kväll istället för att sova i stan. Sovmorgon, frukost på sängen, ett varmt bad och nu är jag redo att möta dagen. Ska umgås lite med pappa nu innan jag åker hem och börjar plugga. Ser fram emot en lugn söndag. :)

LÖRDAGSMORGONUPDATE



Igår blev det inget som planerat, men det blev en lyckad kväll ändå! Jag och Tina cyklade hem genom Uppsala vid halv 11 på morgonen efter några timmars sömn och nu håller vi på att fixa oss för att dra till Stockholm, där ska vi hjälpa Linnéa hitta en fin klänning, kanske nånting åt mig själv och äta innan vi träffar några vänner.
Ser fram emot att se hur kvällen blir! :)


GÅR DET ATT ÄLSKA LIVET?

Kom precis ur dushen efter 45 minuter. Fy fan vad härligt det var! Efter skolan åkte jag direkt till Rimbo marknad med Issa men gud vilket väder det var! Ständigt spöregn hela vägen från Uppsala och regnar gör det än. Helt genomblöt tröttnade jag på marknaden och gick till Bålbro och träffade Carro, så vi satt och snacka ett tag i Cafeterian innan jag tog bussen hem. Missade såklart 6-bussen så när 7-bussen kom var det så mörkt att man inte såg sina fötter och det är inte så kul när man bor mitt på landet utan gatlyktor.

Uppvärmd av en riktig varmdusch är jag nu upplivad igen och ska byta till nya sängkläder och sedan stoppa om mig själv och mysa i sängen med datorn resten av kvällen! Gött eller vad? Finns inget känsla som när man kryper ner i en nybäddad säng...


Älskar låten!

JAG SITTER HÄR I VÄNTAN

Jag sitter här och väntar på att Issas mattelektion ska sluta så att vi kan ta bilen i det här härliga vädret till rimbo marknad och kanske äta något för jag är helt enkelt staarving. Första stoppet när vi kommer fram: MAT!
De andra flickorna skulle ju egentligen också med men de fick förhinder så de får helt enkelt se vår underbara stad (?) en annan gång!

SOME NEW ART?



Vet inte om det är rätt att kalla det art, men som sagt så en dag kommer jag dit! Det här är ett litet gosedjur, stilleben, som jag ritat av denna gång. Tydligen ska det vara någon figur från en jättepopulär japansk mangafilm eller något enligt min lärare. Jag har ingen aning, men tyckte den va rätt söt :)

PLUGGA UTOMLANDS?



Nä nu vet jag inte vad som har hänt. För någon dag sedan pratade jag och mamma om att det kanske skulle vara kul att plugga i USA, vi googlade och kom fram till att Santa Barbara verkar inte så dåligt.. Idag ringer hon mig och säger att hon tänker sätta mig på ett plan till USA redan nästa höst!?
     Nej, jag har inga planer på att ta en paus med gymnasiet för att åka och plugga utomlands. Det är något jag vill ta när jag är klar med gymnasiestudierna, men nu verkar det som att man bara kan göra det mellan efter 9an och till och med tvåan i gymnasiet. Annars blir det farligt dyrt. Ajajaj, attans att jag inte visste det tidigare! Om jag nu vill åka nästa år måste man nämnligen ansöka NU!
     Vad tycker ni? Hur ska jag göra? Värt att skjuta upp studierna ett år i Sverige för att studera ett år i soliga Santa Barbara?

OUT WITH OLD AND IN WITH THE NEW



Det gäller allt just nu... PUSS

DET ÄR INTE SANT

Nog med att blogg.se har varit jäkligt struligt dom senaste dagarna, men nu såg jag att mitt senaste inlägg inte heller publicerats och denna gång pga att min dator hängde sig, dock sparades inte inlägget heller i arkivet, såklart(!)? Det är ju just typiskt.

GK TIME

Sitter på Grafisk kommunikation nu, musik och good time helt enkelt. Tankar som snurrar.. Hur ska det gå idag?

GOD NATT

Jag och Kathi började kolla på en film men insåg snart att vi båda var för trötta för att se hela så istället tror jag nu att jag ska tvätta håret och gå och lägga mig. Måndag morgon imorgon. Lika älskade som alltid!

NEJ NU!

Nu är jag trött på alla inlägg som försvinner! Inte kan jag vara så senil att jag glömmer att trycka på "spara och publicera" efter alla inlägg när jag har bloggat i flera år? Det är en vana och dessutom om jag skulle glömma de skulle inläggen sparas i arkivet. Nu har det hänt flera gånger att mina inlägg aldrig publicerats och inte heller ser man ett spår av dem, ens i arkivet. Gud vad jag är trött på det här nu. Fy på er blogg.se.

GOD MORGON


Jag vaknade precis och ser att det är strålande fint väder ute! Eller? Host. Nej inte precis. Men dagen ser inte alltför grå ut i alla fall, vi får se vad jag gör utav den. Har en hel hög med plugg som ligger och stirrar på mig men jag tänkte ändå börja morgonen med en bra film och kura ihop sig i soffan med en kopp varm choklad eller te. Det känns som att det lutar mer åt te, eftersom min röst fortfarande inte syns till.
Hoppas alla får en bra början på en härlig söndag.


COCO BEFORE CHANEL



Såg precis filmen Coco before Chanel. Har velat se den jättelänge och jag har läst en del om hennes liv så det var intressant att äntligen se filmen. Sevärd om man är intresserad av modets historia och såklart, Chanel. Kan tänka mig att den skulle vara lite seg för de som inte är insatta eller intresserade. Jag tyckte den var bra iaf. Rekommenderar och ger 3,5 stjärnor. :)

TRUE WORDS



Image source: Ohsoglam.blogg.se

TORSDAG I BILDER














Lyckad kväll med vänner i Uppsala!

HEJ DÅ



Tack för de bästa 2 åren i mitt liv.. <3