OLD TIMES



Saknar verkligen sån här musik, flashback x1000 typ. Men den passade just nu kände jag.

PROUD

Planen: Hem för att plugga! How far I've come this far... Först skulle jag bara handla lite på ICA! Eller skulle jag ta ICA Väst istället? Står och tvekar utanför ingången till ICA Kvarnen. Bestämmer mig för att det blir av där och då ist. Frulle och lite pizza hamnar i korgen, bussen hem kommer som beställning. Angry Birds går ovanligt bra på bussen. Det börjar inte snöa förens jag är hemma safe. Dags att plugga! Ska bara plocka in maten i kylen... Och kolla facebook... Och Tumblr... Och söka på den där sången jag hörde på radion... Oj vad klockan gick! Ska nog gå och ta ett bad och läsa religionen där istället... Eller nej gud, klockan är ju snart 17! Då är det väl kanske dags att sätta igång med middagen istället? Och då kan man ju inte plugga medans... Attans!

UP TO DATE

Bra avslutning på dagen. Ännu än gång? Frågan är om det bara är så att jag har riktigt grymma kvällar eller om det beror på att alla dagar helt enkelt börjar med skola? Hur som helst, efter en helt okej dryg dag i skolan med för lite för mycket autodance landade jag halvt levande hemma. Kände att ett bad skulle sitta fint och renskrubbad, lena ben och en middag gjord av Sofia senare så hamnade jag till sist i sängen framför filmen You again och medan Sofia nu cyklar rumpan av sig på Friskis ligger jag då här med en sann vän, Ferrero Rocher. Jag avrundar kvällen med det, tack o hej!

OH SHIT



Bilder från i fredags. De ända man kunde lägga upp ;) Har aldrig mått så dåligt som igår men det tog jag igen idag genom att tvätta och städa hela lägenheten. Yeah. Nu har jag varit vaken i 8,5 timmar och ligger redan i sängen igen. Kvällsplanerna blev inställda och inget plugg to do so wtf.

UTGÅNG

'

VARDAG IDAG:

Pappa kom på besök idag! Det var väldigt roligt att han kom och hälsade på och det uppskattades väldigt mycket :) Jag bjöd på min omtalade lunch Gorgonzolapasta och pappa levererade lite mat och en fet shoppingtur på ICA! Sedan blev det jobb och nu sitter en trött Annie här och bloggar igen. Imorgon börjar sista terminen av skolan och jag kan inte säga att jag är glad över att lovet är slut, men jag är inte helt emot morgondagens skoldag :) Expo och Bild sen är skoldagen slut 11.35. Det kunde vart värre ;)
Godnatt

FLYTTAD O KLAR

Ikväll fixade jag internet till mig och Sofia så nu går det att blogga igen! Flyttade klart i fredags och igår blev det först släktmiddag och sedan Saluhallen följt av den mysigaste kvällen. Nu är det sent så ska ta och chilla resten av kvällen framför tvn som faktiskt fungerar, känner att allt börjar lösa sig här i lägenheten nu! Godnatt med er alla!

NU PACKAS DET!



Flyttkaos. Jag trodde aldrig jag skulle säga det här men fy fan vad mycket kläder jag har! Det är när man flyttar man inser hur mycket skit man har samlat på sig under åren! Haleluja.

I'M BACK



For a moment åtminstone! Efter en hel jobbvecka på Waynes (förra veckan), nyår och några dagar i Leksand hos Nea så rullar allt på fortare än fortast som vanligt! Speciellt eftersom det är lov, då vill man nästan extra gärna att varje dygn ska ha 48 timmar istället för 24.

På fredag går min lilla flyttkaravan mot Uppsala men innan dess ser det ut att bli sista delen av X-mas Break imorgon... Well see säger jag, att gå upp attans tidigt på fredagmorgon eventuellt bakis för att ta sig hem och sedan börja flytten känns tvek men vad offrar man inte?