HEIDI PRATTS NYA LOOK


Bild från tvbloggen.se

Heidi var ju en favorit i The Hills ända tills allt bråk med Lauren etc, ganska oväsentligt med ämnet jag vill ta upp. Men det är ju från The Hills hon är känd, söt tjej som jobbade som modell ett tag och fick väldigt mycket publicitet genom realityserien. Nu har hon börjat med plastikoperationer sen en tid tillbaka och genomgick 10 operationer på en och samma dag! Nu ser hon ut som en plastic fantastic, helt perfect i vissa ögon men själv säger hon också att hon känner sig plastic. Grejen är att jag själv tycker att det är okej med plastikoperationer så länge det är något väl övertänkt och ett beslut som man gör för sin egen skull m.m ni fattar. Men Heidi säger att hon gjorde det för att hon fick kritik för sitt utseende på röda mattan och att hon opererade sig för att slippa få kommentarer. Självklart kommer hon inte få mindre kommentarer för att hon opererade sig. Hon kommer få skit för det!
Plastikkirugen som opererade henne är orolig för att Heidi går ut med detta redan när hon "fortfarande är svullen och inte fått det utseende hon kommer få när det lagt sig". Ska man tro på detta?
Vår värld e då ibland riktigt sjuk som får andra människor att göra sådana saker. För andra. Inte för sig själv.
Visst ser hennes yta fin ut på bilderna. Men blicken kunde inte vara tommare och hon kan knappt le för stelheten i ansiktet.
Är det såhär vi vill att vår värld ska se ut?


Kommentarer
Postat av: emma

vaaa vilken tid va du i kista :D

2010-01-24 @ 23:12:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback