HELGEN: BILDPROBLEM

I fredags firade vi Ellan genom att äta på China River och skämma ut oss som vanligt! Haha vi gick från att "åh vi borde äta här typ varje månad" till "vi går aldrig tillbaka hit" haha. Sen skulle dom andra ut på krogen så jag och Tina åkte hem och umgicks med några innan vi somnade i soffan. Favorit i repris.

I lördags hände allt. Kan inte skriva ut allt men det var knas på topp, och många garanterade skratt dagen efter. Det blev det fest i Fålhagen. Några guc:are var där och det var ju väldigt trevligt! Roligt hade man och sedan blev det av till donken som vanligt då haha. Träffade några bekanta på vägen dit också. Slutade med att Nora och jag sprang för att hinna med bussen och hann på vägen visa hur man gör en riktigt snygg dubbelvurpa, båda halkade exakt samtidigt på exakt samma ställe så mobiler och milkshake flög all världens väg haha. Vi hann med bussen ändå.

Bildproblemet består av att Linnéa har alla bra bilder från i fredags, och bilderna från igår är lite tveksamma. Puss på er. Hoppas alla har haft en lyckad helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback