HOW DO YOU DO YOUR NAILS?




Ja, de kallas tippar och dom sätter du längst ut på nageln:)
Om du köper ett sånt där set från Depend finns hurdugör-beskrivning inuti. ca 150 kr på KICKS. I ett set finns två olika sorters tippar, en som är mer genomskinlig, som ger ett mer naturligt resultat och en som är vit, för fransk manikyr.
Jag kan ändå gå igenom lite hur man gör.
Det bästa att börja med är att se ut tipparnas storlek, vilken storlek du ska ha till vilka fingrar.
Sen startar med att se till att dina egna naglar mår bra, att dom inte är skivade eller något. Sen kan du rugga upp dom lite på ytan med en lite grovare fil. Efter det sätter du lim på delen av tippen du kommer fästa på din egen nagel. Var försiktig så det inte kommer så mycket lim utanför.
Efter det filar du ner kanten som blir mellan tippen och din riktiga nagel, så det ser så bra ut som möjligt.
Eftersom tipparna är väldigt långa måste du klippa av dom till önskad längd. Det kan du göra med en klippare som är gjord för detta som finns att köpa på KICKS också, bara att fråga en expedit om du inte hittar den vid nagelhyllan. Själv brukar jag använda en vanlig nagelsax men det är lite knepigare. Ytterkanten kan du fila till så att den ser snygg ut.
När du gjort det är det dags för gelén, den applicerar du som ett vanligt nagellack ovanpå både tippen och din nagel. Du sprayar på gelaktivatorn som gör att gelén stelnar.
Sen é det klart!
Om man tröttnar på den franska manikyren kan man alltid måla med nagellack över. Ett tips är att alltid bära med dig gelén och aktivatorn med dig i väskan om du skulle råka göra något med nageln under dagen!

Det tar sin tid och det är ganska mycket pyssel. Brukar hålla i upp till 2 till 3 veckor. Men man sparar ju ca 500 spänn på att göra det själv.
Lycka till!

Detta har jag skrivit från egen erfarenhet, om någon har något att lägga till, varsågoda! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback