25 maj - 07

Wei Hello alluhopa ..
Jag som vanligt sitter här då.. bra liv man har ^o)
Idag har de varit en ganska bra dag tror ja .. förutom att man fick en nyckelknippa i skallen så man inte visste varken ut elr in och en jävla DISSARE på bokstaven R ! 
Men på eftermiddan åkte jag och Emsi Pemsi till centrum för att shoppa.. Ja har ju fyllt år för inte så länge sen så pengar va ju liksom inte problemet den här gången ,, o ändå så kmr man hem helt tomhänt ! :O
Ja tänkte köpa en superfin tröja på MQ för bara 250 kr ! Ganska billilgt elr hur ? Men så fanns det bara i XS och tro de elr ej men ja behövde S !
Känn på den ni !
Tröjan e iaf en axelbandslös vit topp med ett svart band runt om .. verkar de fint ? Ja slår vad om att ja aldrig kmr få se den där tröjan igen ... :(
Men ja o Emma fikade iaf på Waynes Coffe , de va såååå otroligt gott ! Emma tog en bild som ja eventuellt lägger in senare så håll utkik .
Ja tog en morotskaka som var så hiiimla god ! Extra crämig uppe och fluffig på själva botten.. mmm ..  sen tog ja en smoothie gjord av lättyoghurt , lättmjölk , bär och is ;) Gudomlig.
Emma tog en brownie och en cola ;)
Förutom de så var de enda ja köpte ett tuggummi från Zoom med jordgubbssmak som kostade 1 kr.. . ojj stor uppoffring för plånboken .. men ja lovar om ja va rik före fikat på Waynes Coffe så va ja inte de efter , men de vare värt ;)
De e ju bara så typiskt mej att göra bort mej också .. HAHA! NI skulle sett mej . Ja får de ja vill ha o så langar ja upp de på Emmas bricka o börjar dividera me henne om var vi ska sitta , och så helt plötsligt säger Emma :
- Men har du glömt att betala ? :O
FATTAR NI DE ??
Vem e så dum att man glömmer bort att betala ? Skämmigt asså , om de inte vore för den där egna grejjen ja har att bara koppla bort allt omkring mej så ja inte hört hon som stod bakom kassan och fösökte komma i kontakt me mej :O !! Såååå Pinsamt !
Sen vågade ja inte visa mej så de va Emsi som fick gå och fixa skedar m.m , men ja plockade iaf bort efter oss ;)
Förutom de va de en ganska okey vistelse där ^^

Nu känns de som om ja snart får skrivkramp .. vi ses senare alla ! ^^
Ni vet att ja älskar er :) <3<3

PS! R ringde precis upp .. han kanske inte e en sån stor dissare iaf .. :P

16/1-08 Lovade ju att lägga upp en bild från den här dagen så här kommer den, bättre sent än aldrig (;

image53

Kommentarer
Postat av: Melon

jag läste inte allt gumman.
men du skriver WAY BETTER than me ^^,

2007-05-25 @ 21:53:09
Postat av: Annie

hahah knäppis xP
de gör ja inte aaaaalls !


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback